Alfie Boe a supradozat în drum spre un „loc cu adevărat întunecat” după despărțirea căsătoriei sale

Exclusiv:

Tenorul englez Alfie Boe a vorbit despre depresia pe care a suferit-o când s-a despărțit de Sarah, mama copiilor săi Grace și Alfred. A spus că încă îi era greu să accepte ceea ce s-a întâmplat

Încărcare video

Videoclipul nu este disponibil

Freeze The Fear: Alfie Boe se deschide despre divorțul său

Cântărețul Alfie Boe a păstrat un secret emoțional față de fanii săi. Vedeta muzicală a dezvăluit că a făcut o supradoză după ce s-a despărțit de soția sa în urmă cu doi ani.

Alfie face dezvăluirile săptămâna viitoare în show-ul BBC Freeze the Fear, care vede vedetele concurând în provocări de anduranță cu „Iceman” Wim Hof.

Tehnicile guru-ului olandez includ înotul în gheață și utilizarea respirației pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească sănătatea.

Și după ce s-a scufundat în apa înghețată, Alfie se deschide despre depresia pe care a suferit-o când s-a despărțit de Sarah, mama copiilor săi Grace și Alfred.

Vorbind în cadrul emisiunii, Alfie a spus: „Când s-a întâmplat despărțirea mea, m-am dus într-un loc foarte întunecat. E ciudat să vorbesc despre asta, nu am vorbit despre asta în public, dar sunt dispusă, dacă ajută pe cineva care are nevoie.Alfie Boe a spus că a mers într-un „loc cu adevărat întunecat”
(

Imagine:

Getty Images for Capital Concert)

„M-am luptat, m-am urât și nu aveam dragoste pentru mine și a culminat cu un act fără sens de a-mi arunca pastile în gât pentru că îmi pierdusem drumul.

„Am ajuns într-un centru de dezintoxicare timp de aproximativ cinci săptămâni și a fost o perioadă înfricoșătoare”.

Tenorul în vârstă de 48 de ani, care a vândut un milion de albume și a primit un OBE, a vorbit rar despre despărțirea din august 2020.

Dar în scenele emoționante ale show-ului – găzduit de Holly Willoughby și Lee Mack – el admite că încă se luptă să se împace cu ceea ce s-a întâmplat.Alfie cântă cu Michael Boll la O2 Arena în decembrie 2021
(

Imagine:

ferigi roșii)

Reținându-și lacrimile, a spus: „Am fost separat de soția mea după ce am fost căsătorit timp de 18 ani. Avem doi copii frumoși, dar, din păcate, călătoria noastră nu a durat toată viața.

„Chiar dacă suntem apropiați și suntem prieteni, nu este același lucru. Au trecut aproape doi ani acum, dar încă se simte atât de crud. Mi-e dor de ea. Mi-e dor de ceea ce am avut.”

Alfie, care a avut trei albume numărul 1 cu prietenul său Michael Ball în rolul actorului Boe și Ball, povestește cum căsnicia lui s-a prăbușit după o perioadă de stres legat de muncă.Alfie cu fosta lui soție Sarah
(

Imagine:

Tim P. Whitby/Getty Images)Tenorul cântă la Festivalul Cornbury în 2019
(

Imagine:

ferigi roșii)

„Nu prea știu cum s-a întâmplat, a fost doar un lucru după altul”, spune el. „Am călătorit mult, pe drum. A trebuit să-ți ia rămas bun luni de la rând a fost dificil.

Cuplul, care s-a cunoscut în timp ce Alfie repeta pentru La Boheme în San Francisco, s-a căsătorit în 2004, a petrecut carantină la casa lor din Cotswolds, dar s-a despărțit în acea vară.

S-a spus la acea vreme că Alfie a împărtășit întâlniri secrete cu o femeie mai tânără în timp ce el era încă căsătorit – zvonuri pe care le neagă cu hotărâre.

De asemenea, a negat informațiile conform cărora s-a alăturat aplicației de întâlniri A-list Raya și a trimis mesaje altor femei.El face dezvăluiri despre Freeze The Fear
(

Imagine:

BBC/Hungry Bear Media/Pete Dadds)

Dezvăluirea a venit la casa pe care Alfie a împărtășit-o cu co-starurile lui Freeze the Fear, în munții italieni, unde a fost filmat spectacolul.

Cu o seară înainte, fostul fotbalist Patrice Evra a vorbit despre dispariția copiilor săi.

Alfie le-a spus starului Strictly Come Dancing Diane Buswell, reporterului sportiv Gabby Logan și reporterului The One Show Owain Wyn Evans: „M-am emoționat puțin pentru că toată lumea vorbea despre cealaltă jumătate a lor și asta m-a lovit mai tare decât credeam. Una peste alta, a fost o căsnicie frumoasă și când oamenii spun: „Îmi pare rău că nu a funcționat căsnicia ta”, o luăm în continuare ca „Nu a fost un eșec, a funcționat.” .

„Avem doi copii frumoși. Sunt acolo unde sunt acum și oamenii care m-au ajutat să parcurg un drum lung sunt copiii noștri, prietenii noștri, familia noastră.

Și el dă meritul emisiunii – care îl prezintă și pe rapperul Profesor Green și fostul star de la EastEnders Tamzin Outhwaite – că l-a ajutat să se recupereze, adăugând că vrea să fie o inspirație pentru copiii săi.

„Depresia este un lucru cu adevărat debilitant prin care trebuie să treci”, a spus mai târziu Alfie, născut în Lancashire.

“Nu este ușor. Trebuie să accepți că nu ești perfect și trebuie să accepți că ești om și că faci greșeli. Trebuie să găsești acea forță interioară și acea iubire interioară pentru tine ca să poți face asta. .a face fata.

„Sunt unde sunt acum. Principalul motiv pentru care o fac [Freeze the Fear] și asumarea acestor provocări este pentru că vreau să-mi fac copiii mândri și vreau să fiu o persoană mai bună pentru toți cei care intră în viața mea.Emisiunea este pe BBC1 marți
(

Imagine:

BBC/Hungry Bear Media/Pete Dadds)

Alfie a vorbit anterior despre depresie pentru că a petrecut luni de zile departe de copiii săi, concentrându-se asupra carierei sale. El este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Jean Valjean în musicalul Les Miserables din West End din Londra.

De asemenea, a jucat în Finding Neverland pe Broadway din New York și a apărut pe scenă la evenimente precum Last Night of the Proms și The Royal Variety Show.

El a scris în autobiografia sa din 2014 despre renunțarea la băutură, adăugând că ar putea să rămână luni de zile fără alcool înainte de a intra într-o abundență care se va termina atunci când „a distrus camere și a aruncat lucruri pe ferestre”.

El a adăugat: „A devenit o cârjă pentru a face față oricărui stres – un coleg dificil, o repetiție proastă, un taxi care nu apare”.

Câteva dintre vedetele Freeze the Fear s-au deschis despre problemele lor de sănătate mintală.

Și în același episod în care Alfie vorbește despre supradoza lui, care se difuzează marți seara, Buswell vorbește despre tulburarea sa de alimentație.

Hof și-a dezvoltat tehnica după ce soția sa Olaya s-a sinucis în mod tragic în 1995. El și-a găsit mângâiere în goana de endorfine care a venit de la scufundarea în apă sub zero.

Fanii ei celebri includ Oprah Winfrey și Justin Bieber.

Recent, Alfie a apărut în emisiunea de la Radio 2 a prietenului său Michael pentru a vorbi despre experiența înghețată.

Alfie a spus: „Există ceva foarte unic și special în tratamentul cu terapia rece.

„A fost euforic. M-am simțit în viață, ca și cum aș fi avut acest val de energie care trece prin mine ca un nebun, ca electricitatea.

Înghețați frica cu Wim Hof, BBC1, marți, ora 21.00

Samaritenii sunt disponibili 24/7 dacă aveți nevoie să vorbiți. Îi puteți contacta gratuit sunând la 116 123, trimițând un e-mail [email protected] sau vizitând site-ul web pentru a găsi cea mai apropiată sucursală. Tu numeri.

Citeste mai mult

Citeste mai mult

.

Add Comment