Anglia v Noua Zeelandă: conducerea New Test a ales o latură pragmatică cu întrebări mari la care să răspundă

Operatorii tabloului de bord al lui Lord nu au arătat prea multă încredere în noua lume curajoasă a Angliei miercuri, când au organizat o cursă simulată înaintea primului Test de joi.

Anglia 7-1, citiți tabla pe tribuna Allen, după doar unul, cu Alex Lees neînvins la trei, dar Zak Crawley a plecat deja pentru patru. Ei bine, cel puțin ei au prezis o rată sănătoasă de punctare timpurie.

De fapt, nu este prea dificil să le împărtășim pesimismul, deoarece noua conducere dinamică aflată la cârma sistemului de testare a ales o latură pragmatică cu întrebări mari la care să răspundă împotriva campionilor mondiali Noua Zeelandă în acest prim dintre cele trei teste.

Anglia a ales o parte pragmatică cu întrebări mari la care să răspundă împotriva Noii Zeelande

Noul antrenor Brendon McCullum (dreapta) vrea să vadă ce are Anglia de aproape

Noul antrenor Brendon McCullum (dreapta) vrea să vadă ce are Anglia de aproape

În mod evident, noul antrenor Brendon McCullum vrea să arunce o privire atentă la ceea ce are Anglia înainte de a începe să facă apeluri îndrăznețe, în timp ce noul căpitan Ben Stokes este hotărât să vadă dacă poate elibera potențialul a doi atacanți talentați, dar mai ales slabi.

Crawley și Ollie Pope formează, așadar, ceea ce pare a fi un top trei în mod familiar șubrede, cu deschiderea poate cel mai mult de dovedit după ascensiunea lui lentă în Caraibe la Lees. Iar lui Joe Root ar fi mai bine să se pregătească devreme pentru noul său rol la patru ani.

Pentru dreptate, atât Crawley, cât și Pope au limite mari, iar Anglia are dreptate să vadă dacă abilitățile legendare de management al omului ale lui McCullum le pot ajuta să profite la maximum de ele. Doar că Pope în special, atât de frenetic în ultimii doi ani, caută două locuri prea sus la trei.

Nu așa, spune Stokes, hotărât să facă lucrurile în felul lui în timp ce se pregătește pentru cea mai mare zi din ceea ce a fost o carieră în Anglia, cu suișuri și coborâșuri extreme. „De îndată ce am acceptat acest rol, am spus foarte clar că îl vreau pe Ollie Pope în echipa mea”, a spus Stokes. “Atunci a trebuit doar să decidem unde se potrivește. Îl văd având un viitor imens într-un tricou al Angliei”.

Ollie Pope a fost frenetic în ultimii doi ani

Zak Crawley are un plafon înalt, în ciuda începutului său slab în campionatul județean din acest sezon

Ben Stokes este hotărât să vadă dacă poate elibera potențialul lui Zak Crawley (L) și Ollie Pope

Crawley și Ollie Pope formează ceea ce pare a fi un top trei familiar, subțire, cu Alex Lees

Crawley și Ollie Pope formează ceea ce pare a fi un top trei familiar, subțire, cu Alex Lees

Cel puțin acea ordine de mijloc pare mult mai sigură cu Root aparent confortabil în rânduri, urmat de Jonny Bairstow și Stokes însuși mai fericit la șase și hotărât să-și joace rolul cu mingea indiferent de cerințele impuse lui ca căpitan.

Cu siguranță nu ar trebui să existe probleme în acomodarea fostului căpitan atât din cauza personalității lui Root, cât și a nevoii pe care Anglia o are, mai mult ca niciodată, pentru cursele lor. Va fi foarte prezent pentru bunul său prieten Stokes chiar dacă, în mod curios, noul căpitan este încă reticent să numească un vicecăpitan sau chiar pe cineva care să intervină scurt dacă părăsește terenul.

„Joe mi-a spus că voi avea întotdeauna sprijinul lui, dar și că voia doar să mă lase să fiu, mai degrabă decât să simt că imi sta în cale”, a spus Stokes. I-am spus „omule, concentrează-te pe treburile tale și vin la tine când am nevoie de un sfat”. L-am susținut pe Joe în cei cinci ani de muncă și știu foarte bine că am sprijinul lui.

Apoi, după Stokes, vine jucătorul care, alături de Lees, va fi cel mai mult sub presiune pentru locul său, când își face prima apariție acasă pentru Anglia.

Ordinea de mijloc pare mai sigură cu Joe Root (L), Jonny Bairstow (C) și Stokes

Ordinea de mijloc pare mai sigură cu Joe Root (L), Jonny Bairstow (C) și Stokes

Atâta a fost reputația înaltă a abilităților lui Ben Foakes de a păstra wicket-ul, încât fiecare greșeală pe care o face, oricât de mică, este analizată și nu există nicio îndoială că nu a reușit să-și facă dreptate în Caraibe, atât cu mănuși, cât și cu liliac.

Deci, oricât de greu ar fi, acum joacă pentru viitorul său de testare, nu numai pentru că există sprijin în ierarhie pentru ca Bairstow să revină la vechiul său rol dublu, ci și datorită admirației imense a lui Stokes, McCullum și directorul general Rob. Cheia pentru Jos Butler.

Părea că încercările frustrante ale lui Buttler de a-și reproduce abilitățile sublime cu mingea albă pe scena de Test se terminaseră după Ashes, dar McCullum a spus deja că ar vrea să-l aducă înapoi la cricketul cu mingea roșie. Ceea ce înseamnă presiune mare pentru Foakes.

Portarul Surrey va trebui, de asemenea, să contribuie cu bâta, deoarece confirmarea timpurie de miercuri a echipei de joi îl lasă pe debutantul Matthew Potts însuși un pic mai sus la opt în fața lui Jack Leach și a greilor care revin în Stuart Broad și Jimmy Anderson.

Wicketkeeperul Ben Foakes este, de asemenea, sub presiune pentru locul său în echipă înaintea seriei

Wicketkeeperul Ben Foakes este, de asemenea, sub presiune pentru locul său în echipă înaintea seriei

Dar Potts, starul de bowling din campionatul județean din acest sezon, este pregătit să-și pună amprenta în primul său joc cu mingea roșie la Lord’s.

„Este un tip din Durham, dar nu există părtinire”, a zâmbit Stokes. „Nu a fost ușor pentru bowleri anul acesta, dar a reușit să creeze lucruri din neant și a fost remarcabil. Singurul lucru care m-a făcut să decid despre el a fost când ne-a condus la victoria împotriva Glamorgan în acest sezon.

„A apărut în ziua a patra cu o parte rigidă și, cu selecția Test după colț, ar fi putut să se așeze și să spună „O să am grijă de mine aici”. Dar nu a făcut-o, nu a terminat. A alergat și a câștigat jocul pentru Durham.Este atitudinea care te diferențiază la acest nivel.

Anunțul XI îl lasă pe debutantul Matthew Potts (stânga) un pic mai sus, la opt

Anunțul XI îl lasă pe debutantul Matthew Potts (stânga) un pic mai sus, la opt

Este, de asemenea, un exemplu perfect al abnegației pe care Stokes o va cere din partea lor, în timp ce se confruntă cu o echipă din Noua Zeelandă a cărei formă de testare s-a bâlbâit oarecum de la câștigarea Campionatului Mondial de anul trecut, pierzând două din șase meciuri de atunci.

Cea mai bună speranță a Angliei ar putea fi să răcească de la o parte care a trebuit să îndure multele sosiri târzii pe care IPL le cere în crichetul modern de testare, în timp ce căpitanul Kane Williamson și melonul rapid Neil Wagner tocmai au sosit înainte de acest meci din cauza concediului de paternitate.

Lucrurile s-ar putea înrăutăți și înainte de a se îmbunătăți pentru o echipă a Angliei care a câștigat doar una dintre ultimele 17 teste. Cu excepția cazului în care Stokes, a cărui mamă și familia apropiată au călătorit din casa lor din Noua Zeelandă pentru marea ocazie, nu reușește unul dintre cele mai mari trucuri ale sale de până acum.

Cea mai bună speranță a Angliei ar putea fi să răcească dintr-o parte care a trebuit să îndure multele sosiri întârziate

Cea mai bună speranță a Angliei ar putea fi să răcească dintr-o parte care a trebuit să îndure multele sosiri întârziate

.

Add Comment