Anglia v Noua Zeelandă – Reinventarea Angliei poate aștepta când Rob Key prezintă echipa de testare plină cu materii prime

A fost un caz de minte asupra materiei, când Anglia și-a dezvăluit prima echipă a echipei din era Brendon McCullum. O mulțime de aceleași note, într-o ordine ușor diferită, cum ar fi crearea unei schițe a lui Morecombe și Wise, dar, sperăm, fără același element de umplutură în analiza finală.

McCullum, aflat în prezent la IPL, care supraveghează ultimele rămășițe ale campaniei Kolkata Knight Riders, urmează să se conecteze cu echipa de 13 jucători a Angliei pentru prima dată la sfârșitul săptămânii viitoare, unde poate începe să-și stabilească viziunea. . . Și în acest scop, într-adevăr nu a fost prea mult de câștigat din a fi prea radical în acest moment – în schimb, denumind o echipă doar pentru primele două teste, noul antrenor ar putea avea încă loc să facă o amprentă mai fermă în fața compatrioților săi. paraseste scena.

Deocamdată, însă, a venit rândul lui Rob Key – managerul de cricket și de facto președintele selecționatorilor – să vorbească prin intermediul unei echipe care conține opt dintre bărbații care au fost loviți de zece wickets la ultima lor ieșire la Grenada în martie, precum și cele mai controversate omisiuni recente și doar două fețe noi adevărate din Matthew Potts și Harry Brook, cei mai buni jucători de cricket din județul din primele săptămâni ale sezonului.

Și cu toate acestea, Key este ferm că o nouă filozofie poate dezlănțui potențialul unei echipe care susține în prezent clasamentul Campionatului Mondial de Teste cu cel mai scăzut clasament ICC din 1995, această selecție ar fi putut fi concepută pentru a dovedi că nu pot exista soluții rapide pentru averile zdruncinate ale Angliei.

Într-o vară în care bateții au avut o mulțime de alergări în toată țara – în special pentru flyhalf – Anglia a optat pentru continuitate în vârf cu Alex Lees, cel mai mare bowler care alergă în adversitatea din Grenada, a colaborat din nou cu Zak Crawley, al cărui singurul cincizeci din opt ieșiri în județ în această vară este o anomalie, având în vedere bogățiile din alte părți.

De fapt, ambii titulari Angliei au fost mult depășiți de partenerii lor din Durham și Kent, Sean Dickson (patru sute) și, respectiv, Ben Compton (trei), în timp ce Sam Robson și Keaton Jennings se numără printre candidații dovediți. care va trebui să aștepte și să vadă dacă există vreo speranță pentru o altă oportunitate.

Totuși, locul în care lucrurile încep să devină puțin mai funky este cu numirea lui Ollie Pope pe locul 3. Este o poziție pe care nu a ocupat-o niciodată pentru comitatul său Surrey, deși are o medie de aproape 100 la aparițiile sale acasă la Kia Oval, și este un ecou. Afișarea lui ciudată în prima sa serie împotriva Indiei în 2018, când a fost împins în vârf. pe locul 4, în ciuda faptului că, din nou, nu a bătut niciodată atât de sus în cariera sa de atunci.

Key, totuși, consideră că atât Crawley, cât și Pope sunt printre crema următoarei culturi a Angliei și este ferm că pot prospera într-un mediu de testare reconfigurat, care le va avea încredere în mentalități, care i-a subliniat în primul rând.

„Uneori simt că oamenii cred că epoca Brendon McCullum a cricketului englez va fi despre oameni care aleargă pe teren de la prima minge și bat la fel ca el”, a spus Key. “De fapt, nu este deloc. Are destul de clar filozofia lui, vrea oameni a căror poziție implicită este să înscrie alergări ca batsman, care să transfere presiunea la bowler atunci când este nevoie, dar care să aibă și curaj, curaj și temperament. pentru a putea absorbi presiunea atunci când este necesar.

“[McCullum and Ben Stokes] sunt doi jucători de cricket cu aceeași filozofie, dar nu sunt doar dealeri de lovituri. Ben vrea doar jucători de cricket dezinteresați care nu se dau înapoi. Este destul de clar.

„Vrem bowlieri care pot căuta să ia wicket-uri și sunt dispuși să schimbe planul pentru a încerca să ne asigurăm că scot fiecare jucător oponent și jucători de câmp care urmăresc mingea până la limită în orice moment, și cam asta este, într-adevăr. .

„Așa vrem să jucăm cricket câștigător. Aceasta este filozofia care credem că ne va transforma într-o echipă câștigătoare de meciuri de test. Nu este vorba de a avea zece Virender Sehwags, chiar dacă asta ar putea fi un lucru bun dacă am face-o, doar că nimeni nu a făcut-o. acel lux.”

Nu contează zece Sehwags, un Harry Brook s-ar putea dovedi a fi un atu pentru Anglia pe termen lung – uimitoarea sa rundă de 758 de alergări la 151,60, cu trei secole și un scor cel mai mic de 41, nu tolerează nicio discuție. Nici atractia lui Matthew Potts, ale cărui 35 de wickets la 18.57 sunt cu 13 mai multe decât al doilea cel mai prolific calificator al Angliei, Craig Overton, a cărui păstrare este justificată în acest punct, chiar dacă fratele său Jamie – toată lumea este de acord cu bowls foarte repede pentru Surrey – ar fi putut fi alegerea mai imaginativă.

În cele din urmă, totuși, această selecție inițială a echipei este un amestec natural ciudat de intuiție, conservatorism și recompense solide pentru serviciile prestate – fie că este vorba de excelență pe termen lung în rechemarile lui James Anderson și Stuart Broad (pe care Key, în mod grăitor, pare pregătit să se confrunte o oprire corectă, mai degrabă decât să se îndrepte către un viitor nesfârșit) sau reveniri pe termen scurt la Campionatul Județean – competiția, până la urmă, pe care Anglia va continua să se bazeze pentru materiile prime în timp ce încearcă să-și reinventeze roțile.

“Este foarte important. Ollie Pope nu a fost în echipă și a reușit să revină în echipă datorită formei sale de județ la fel de mult ca orice altceva”, a spus Key. „La fel și cu Harry Brook și Matt Potts. Știu că avem răni, dar dacă nu ar fi făcut asta, [Potts] nu ar fi deloc în această configurație. Cricketul județean în acest an a informat multe dintre deciziile noastre, să fim sinceri.

“Există câțiva jucători de cricket foarte talentați în această țară. Trebuie doar să-i deblochăm și să-i jucăm cât mai bine posibil”, a adăugat el. “Pariez pe cineva ca Brendon McCullum sau Ben Stokes, iar o viziune clară asupra modului în care vrem să jucăm este modalitatea de a face asta. Vrem să vină prin sistemul nostru.”

Andrew Miller este editorul ESPNcricinfo pentru Marea Britanie. @miller_cricket

.

Add Comment