Brendan Fraser lovește ușor un fan care a spus că și-a făcut „copilăria atât de grozavă”

Brendan Fraser s-a bucurat de ziua unui fan când a pălmuit-o cu amabilitate în timpul unei întâlniri de la Calgary Expo din Canada săptămâna aceasta.

Actorul în vârstă de 53 de ani, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din franciza George Of The Jungle și The Mummy, a fost plin de spirit în timp ce a semnat autografe pentru fani la evenimentul distractiv.

Și Brendan a lăsat o fată cu un zâmbet imens pe buze din interacțiunea lor plăcută în care i-a mulțumit că i-a făcut „copilăria atât de grozavă”.

Tip drăguț: Brendan Fraser a făcut o zi pentru fani când a lovit-o cu amabilitate în față în timpul unei întâlniri de la Calgary Expo din Canada săptămâna aceasta

Un videoclip distribuit pe pagina TikTok a fetei a văzut-o întâmpinând-o pe vedeta cu picioarele pe pământ, întrebând „ce mai faci astăzi”, în timp ce el a semnat un Funko Pop cu el însuși pentru ea.

Când a semnat cutia, Brendan și-a pronunțat numele corect, fapt pentru care ea și-a exprimat șocul că a făcut acest lucru, deoarece numele ei este de obicei pronunțat greșit.

Ca răspuns, Brendan i-a spus: „Am avut o viață întreagă de oameni care mi-au pronunțat greșit numele, știu ce este”.

În timp ce cei doi au împărtășit timpul plăcut, fanul i-a spus apoi lui Brendan: „Îți mulțumesc că mi-ai făcut copilăria atât de minunată”.

Încântat de cunoștință: actorul în vârstă de 53 de ani, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din franciza George Of The Jungle și The Mummy, a fost plin de spirit în timp ce a semnat autografe pentru fani la evenimentul distractiv.

Vedeta încântată a zâmbit apoi înainte de a întinde mâna și a oferi fetei încântate un degetul mare în sus.

Subtitrând videoclipul ei pe TikTok, admiratoarea a scris: „#brendanfraser #brendanfraserappreciation #brenaissance iubesc acest bărbat ședința mea foto cu el și funko-ul meu semnat sunt […] toată lumea spune mereu să nu-și întâlnească eroii, i-am cunoscut pe ai mei și aproape că am izbucnit în lacrimi vorbind unul cu celălalt. mulțumesc pentru tot Brendan!

Vedeta de film are reputația de a fi foarte cu picioarele pe pământ cu fanii, cu un alt videoclip recent de la TikTok, care l-a văzut emoționat, în timp ce un adept i-a spus că toată lumea îl „rădăcinează” pentru el, Brendan răspunzând apoi că „nu era conștient”. a fost atât de mult sprijin pentru el.

În ultimele câteva luni, Brendan a muncit din greu la filmarea unor scene dramatice cu Batgirl, în rolul super-răului Firefly, în Glasgow.

Întâlnire: Un videoclip distribuit pe pagina TikTok a fetei a văzut-o salutând-o pe vedeta cu picioarele pe pământ, întrebând-o

Întâlnire: Un videoclip distribuit pe pagina TikTok a fetei a văzut-o salutând-o pe vedeta cu picioarele pe pământ, întrebând „Ce mai faci azi”, în timp ce el a semnat un Funko Pop cu el chiar și pentru ea.

Interacțiune: În timp ce semna cutia, Brendan și-a pronunțat numele corect, fapt pentru care și-a exprimat șocul că a făcut acest lucru, deoarece numele ei este adesea pronunțat greșit.

Ce tip: vedeta încântată a zâmbit apoi înainte de a întinde mâna și a oferi o lovitură cu pumnul fetei încântate

Ce tip: vedeta încântată a zâmbit apoi înainte de a întinde mâna și a oferi o lovitură cu pumnul fetei încântate

În ianuarie, actorul a fost văzut ieșind dintr-o farmacie în flăcări ținând o sticlă de pastile pentru scena bizară.

A optat pentru un ansamblu lejer, purtând o jachetă kaki, șapcă și pantaloni de culoare închisă și avea bandaje albe înfășurate în jurul mâinilor.

Brendan părea încordat în timp ce filma scenele, ieșind repede din scenă și uitându-se la sticla de pastile pe care o luase.

Iconic: Actorul a devenit un simbol al ecranului după ce l-a jucat pe Richard „Rich” O'Connell în franciza The Mummy (fotografiat cu co-starul Rachel Weisz)

Iconic: Actorul a devenit un simbol al ecranului după ce l-a jucat pe Richard „Rich” O’Connell în franciza The Mummy (fotografiat cu co-starul Rachel Weisz)

Era un echipaj mare la îndemână pentru a supraveghea acțiunea, toți purtând măști de față.

Între timp, în martie, cascadorii Leslie Grace și Brendan au fost fotografiați filmând o scenă dramatică de urmărire cu bicicleta de noapte târziu pentru filmul Batgirl.

Dubla protagonistei a putut fi văzută purtând celebrul ansamblu al supereroinei și o mască de față coordonată, în timp ce filma scene fermecatoare.

Un bărbat care purta o mască de metal terifiantă și un set de rezervor de scuba la fel de ruginit pe spate purta un costum și cizme din piele neagră.

S-a crezut că el înlocuiește personajul lui Brendan Firefly, un super-rău și piroman sociopat, lucru care a fost în curând evident de incendiile din oraș.

Albină ocupată: În ultimele câteva luni, Brendan a muncit din greu pentru a filma scene dramatice cu Batgirl în rolul super-răufacatului Firefly în Glasgow

Scene: În ianuarie, actorul a fost văzut ieșind dintr-o farmacie în flăcări ținând o sticlă de pastile pentru scena bizară

Scene: În ianuarie, actorul a fost văzut ieșind dintr-o farmacie în flăcări ținând o sticlă de pastile pentru scena bizară

Deja un nume cunoscut datorită rolului său principal din parodia lui Tarzan, George Of The Jungle, Fraser a devenit un simbol al ecranului după ce l-a jucat pe Richard „Rich” O’Connell în franciza Mumia.

Actorul se bucură acum de o renaștere a carierei după ce s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor, Batgirl urmând un rol principal în noul film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon.

Batgirl o va urma pe Barbara, fiica comisarului de poliție din Gotham James Gordon, interpretată de JK Simmons – care reia rolul pe care l-a dat viață pentru prima dată în 2017 la box office-ul Justice League.

Actrița Leslie Grace va prelua rolul principal, în timp ce Michael Keaton urmează să se întoarcă în rolul lui Batman la aproximativ 30 de ani de la ultima sa apariție ca Cruciatul Caped.

Prima privire: actrița Leslie Grace va prelua rolul principal, în timp ce Michael Keaton urmează să se întoarcă în rolul lui Batman la aproximativ 30 de ani de la ultima sa apariție ca Cruciatul Caped.

Prima privire: actrița Leslie Grace va prelua rolul principal, în timp ce Michael Keaton urmează să se întoarcă în rolul lui Batman la aproximativ 30 de ani de la ultima sa apariție ca Cruciatul Caped.

Keaton a jucat primul Cavaler Întunecat pe marele ecran în Batman din 1989, rol pe care l-a repetat în Batman Returns din 1992.

Adil El Arbi și Bilall Fallah, ale căror credite anterioare includ Bad Boys For Life, regizează filmul după un scenariu de Christina Hodson.

Deși nu are o dată oficială de lansare, Batgirl este de așteptat să debuteze pe noul serviciu de streaming HBO Max și să renunțe la o lansare în cinematografe.

Povestirea: filmul Batgirl o va urma pe Barbara, fiica comisarului de poliție din Gotham James Gordon, interpretată de JK Simmons

Povestea: filmul Batgirl o va urma pe Barbara, fiica comisarului de poliție din Gotham James Gordon, interpretată de JK Simmons

.

Add Comment