Cele mai bune alegeri de miercuri ale lui Matt Chapman la Royal Ascot

*Toate prețurile sunt actuale cu widget-urile noastre elegante, în timp ce cotele de copiere sunt exacte la momentul publicării, dar pot fi modificate

Ziua a 2-a începe cu grupul 2 Queen Mary pentru puii juvenili de peste 5 picioare. Preferatul lui Wes Ward REGULI DE IUBIRE o face foarte dificilă pentru că este aproape imposibil să știi cât de bună este. Ea a câștigat un mare premiu la Keeneland pentru un alergător din Ward, dar a fost spart într-un câmp mare. Cheia, totuși, este solul și raiderul va iubi condițiile rapide. Bănuiesc că va fi foarte greu de prins sub excelentul Irad Ortiz.

Bine ați venit la PADDY POWER NEWS!

Acum vaza de la Reine Grupa 2 pentru copii de 3 ani peste 1m60. William Buick va fi avut de ales și a ales NAHANNI din perechea de cap Charlie Appleby și asta e destul de bun pentru mine. Fiul lui Frankel a fost un bun câștigător la Epson în urmă cu două runde, dar nu s-a implicat niciodată în Derby, unde a fost transpirat și a zăbovit la început. În cele din urmă, a alergat bine pentru locul șapte și asta sugerează că această călătorie va fi chiar pe strada lui.

Marele din Grupa 1 Prince of Wales’s Stakes pentru 4 ani și + pe 1m2f. Sunt peste tot vedeta japoneză SHAHRYAR care are șanse mari să facă toată cursa. Câmpul mic înseamnă că tacticile intră în joc masiv, iar alergătorul Hideaki Fujiwara arată liderul definitiv după uriașa sa victorie la Meydan peste o milă și jumătate. Dacă Cristian Demuro reușește fracțiile, va fi nevoie de un efort considerabil din partea oricui pentru a-l depăși, inclusiv a favoriților Bay Bridge.

Un grup 2 în Duke of Cambridge pentru puie de 4 ani și peste și iepe peste 1 m. PLANETA MAMA este unul care să se ocupe de mânzi și castrați, dar va fi greu de oprit împotriva propriului sex. Evaluarea ei a scăzut din cauza eforturilor recente, dar primește 5 lire de la Saffron Beach, care este cheia pentru fosta eroină a 1000 Guineas. Cred că va fi prea bună pentru Aidan O’Brien și Ryan Moore.

VREI REZULTATE RAPIDE? NICI O PROBLEMĂ!

  • AVEM TOATE CURSE DE CAI REZULTATE RAPIDE TU VREI

Acum, Royal Hunt Cup Handicap pentru vârsta de 3+ peste 1 m. ASTRO REGELE poate părea evident aici pentru Sir Michael Stoute și Ryan Moore, dar va fi foarte greu să rămâneți în afara cadrului. Perspectiva mea nu a avut niciodată șansa de a arăta ce poate face la Thirsk pentru prima dată în acest sezon, așa că, deși a fost doar al nouălea, pleacă de la aceeași notă de 102. Nu este exclus, dar va rămâne puternic și la curent. cotele vă fac un profit dacă sunt doar plasate.

O cursă listată pentru juvenili la Castelul Windsor pe 5f. Voi avea câteva cărți pe fiecare parte aici CASTEL pentru Andrew Balding și William Buick. Echipa mea a fost învinsă pentru prima dată la Salisbury, dar a evoluat bine la Beverley la ultimul start și ar fi fost mult mai impresionantă cu o rundă clară. Va fi învățat multe și mai are multe de urmat.

FORMA DE STUDIU CU STIL

  • DEscoperiți SNAZZY-UL NOSTRU HĂRȚI DE CURSE PENTRU FIECARE CURSA, FIECARE ZI

Un handicap la Palatul Kensington pentru 4 ani+ peste 1 m. SERENADE este exact tipul de cal pe care Jamie Spencer i-ar plăcea să călărească și s-ar putea să termine pentru un loc cel puțin pentru James Fanshawe. Iapa a fost constantă fără victorie în acest sezon și rămâne solidă în această excursie, așa că să sperăm că vine cu o cursă târzie.

Deci mult noroc și roagă-te pentru Ascot Yeeehaaas. Mă auzi, Paddy?

Sfaturi de curse ITV Tuesday de la Matt Chapman

2:30 p.m. – Dragostea domnește
15:05 – Nahanni
15:40 – Shahryar
16:20 – Mama Pământ
17:00 – Regele Astro
17:35 – Castelul (dus)
18:10 – Serenada

*Toate prețurile sunt actuale cu widget-urile noastre elegante, în timp ce cotele de copiere sunt exacte la momentul publicării, dar pot fi modificate

CITESTE MAI MULT

Cele mai recente cote de curse de cai sunt acum pe PaddyPower.com

Ghidul Paddy Power pentru jocuri de noroc mai sigure – Tot ce trebuie să știți

Add Comment