Christine Quinn susține că creatorul din Selling Sunset i-a spus să „ucide pe mine” și spune că a plătit cel mai mult

Christine Quinn a aruncat câteva bombă importante de Selling Sunset în timpul apariției ei la podcastul Call Her Daddy de la Spotify cu și Alex Cooper săptămâna aceasta.

Quinn, în vârstă de 33 de ani, l-a acuzat pe creatorul Selling Sunset, Adam DiVello, că i-a spus odată „să cadă pe scări și să mă omoare” și susține că este cea mai bine plătită dintre actori datorită negocierii inteligente a avocatului său.

La începutul acestei săptămâni, agentul imobiliar blond a confirmat că se va întoarce pentru un nou sezon cu seria Netflix, în ciuda rezilierii contractului cu Oppenheim Group și a merge singură cu propria ei nouă companie.

Acuzații: Christine Quinn a lansat acuzații explozive împotriva creatorului de Selling Sunset, Adam DiVello, susținând că el a „mușcat” și i-a spus să „și ucidă propria viață” în timpul unei apariții pe podcastul Call Her Daddy.

În timp ce apărea pe podcast pentru a-și promova noua carte, How To Be a Boss B***h, Quinn a susținut că creatorul de Selling Sunset, Adam DiVello, a fost subiectul „multelor plângeri” în cadrul emisiunii.

Ea a spus: „De fapt, mi-a spus să cad pe scări și să mă sinucid la un moment dat”.

‘[I was] fii prea sincer. Nu a fost prima plângere pe care am depus-o împotriva lui. A mai fost o plângere… în care nu poate să pună piciorul pe platoul de filmare cu nici una dintre femeile din birou până în ziua de azi din cauza unei abateri’, a continuat ea.

Adăugând: „A fost extrem de înfricoșător când, știi, vreau să spun, îmi țipă în față. A fost oribil.

„A existat o altă plângere… în care nu poate pune piciorul pe platoul de filmare cu nici una dintre femeile din birou până în ziua de azi din cauza unei conduite greșite”, a continuat ea. Adăugând: „A fost extrem de înfricoșător când, știi, vreau să spun, îmi țipă în față. A fost oribil. (Adam DiVello fotografiat din stânga în 2011)

Ea a explicat că DiVello a zburat și „practic a certat-o” pentru că a dezvăluit prea multe bârfe din culise în timpul unui interviu.

„Am spus: „Nu, iată ce sa întâmplat cu adevărat”, a spus Christine. La care a amenințat și a țipat la mine. Și, știi, mai erau și alți oameni în jur. Au fost martori la asta. Practic m-a învinuit că sunt prea sincer.

DiVello nu a răspuns acuzațiilor.

Nefiind unul pe care să-l rețină, Christine nu a avut nicio problemă să tragă cortina la realizarea emisiunii în timpul interviului ei.

„Există șase scenariști cu normă întreagă. Ceea ce fac ei este că scriu poveștile și în funcție de cum se schimbă lucrurile [the] lumea reală din viețile noastre, ele pot oarecum pivota poveștile”, a spus ea. „Dar avem șase storyboarderi cu normă întreagă care creează povești”.

Fostul membru al distribuției Selling Sunset – care a părăsit dramatic serialul după ce a fost acuzat de corupție – a confirmat recent că se va întoarce în emisiune pentru sezonul 6.

„Sunt cea mai bine plătită”, a spus ea Call Her Daddy. „Majoritatea distribuției este reprezentată de un avocat”, a continuat Quinn. „Dar evident că a trebuit să-mi găsesc propriul avocat de divertisment și să-mi fac singur treaba”.

„Sunt cea mai bine plătită”, a spus ea Call Her Daddy.

„Majoritatea distribuției este reprezentată de un avocat”, a continuat Quinn. „Dar evident că a trebuit să-mi găsesc propriul avocat de divertisment și să-mi fac singur treaba”.

Ea a continuat spunând că a încercat să grupeze întreaga distribuție pentru a cere același salariu pentru fiecare dintre ei, dar „nu a funcționat”, iar cei care s-au înscris rapid au fost la un nivel de salariu mai mic.

Viitorul lui Christine ca agent imobiliar în serialul Netflix era în aer după acuzațiile din sezonul cinci ale Emmei Hernan că blonda a încercat să mituiască un client cu 5.000 de dolari pentru a nu mai lucra niciodată cu Emma. Christine a negat acuzațiile.

„Îmi place spectacolul”, a spus ea pentru Us Weekly. „Spectacolul este, ca, numărul 1 al meu [and] Toata lumea stie asta. Dar trebuie doar să fim creativi acum pentru că nu lucrez pentru Oppenheim Group. … Poate este o bătălie a brokerajelor.

„Nu plec nicăieri”, a adăugat ea. „Voi fi mereu la televizor. Nu ma duc nicaieri. Doar, să ne distrăm cu asta acum.

Ea a intrat în mai multe detalii când a vorbit cu People: „Mi-am reziliat contractul când a început brokerajul. A trebuit să iau o decizie de afaceri care a fost a mea, așa că a trebuit să reziliez contractul pentru a-l putea transfera la casa mea de brokeraj.

În show-ul reuniunii din sezonul cinci, Jason Oppenheim de la Oppenheim Band a abordat acuzațiile, spunând că „nu există loc” pentru Christine în companie în acest moment, dar lucrurile s-ar putea schimba.

Rupând tăcerea cu privire la afirmații, Jason a recunoscut că „nu a vorbit” cu Christine despre asta, deși au fost în contact de atunci.

„Acum, în viitor, dacă ia în serios imobiliare”, a explicat el, „dacă pot să-i înțeleg perspectiva asupra lucrurilor… există o mulțime de motive pentru care aș considera că ea ar avea un loc în grupul Oppenheim. .”

Marea revenire: fostul membru al distribuției Selling Sunset - care a părăsit dramatic serialul după ce a fost acuzat de corupție - a confirmat recent că se va întoarce în serial pentru sezonul 6

Marea revenire: fostul membru al distribuției Selling Sunset – care a părăsit dramatic serialul după ce a fost acuzat de corupție – a confirmat recent că se va întoarce în serial pentru sezonul 6

.

Add Comment