Cinci jucători de la Aston Villa și-ar putea lua rămas bun de la Villa Park după Burnley

Ultimul meci de acasă al sezonului al lui Aston Villa are loc în această seară, în timp ce echipa lui Steven Gerrard gazdă Burnley, amenințat cu retrogradarea, la Villa Park.

Este obișnuit ca echipele să se angajeze într-o tură de onoare, iar jucătorii de la Villa își vor aplauda suporterii de acasă pentru sprijinul acordat în timpul unei campanii tulburi pentru club. De la vânzarea de vară a lui Jack Grealish până la demiterea lui Dean Smith, numirea lui Steven Gerrard și sosirea lui Philippe Coutinho, nouă luni a fost un vârtej la B6.

Și în timp ce Villa își propune să termine în prima jumătate a anului pentru prima dată într-un deceniu în acest mandat, pregătirile pentru o campanie crucială 2022/23 sunt deja în desfășurare. Steven Gerrard începe să-și formeze echipa pentru a concura pentru fotbalul european sezonul viitor. I-a convins deja pe Philippe Coutinho (împrumutat) și pe Lucas Digne să semneze la club și speră la mai mult succes pe piață la finalul acestui sezon.

CITEȘTE MAI MULT: Aston Villa a „discut” despre agentul liber în timp ce Steven Gerrard subliniază prioritatea transferului

CITEȘTE MAI MULT: Steven Gerrard dezvăluie noile autografe Aston Villa „nu prea departe”, în timp ce șeful face declarația „piață liberă”

Villa ar putea căuta să strângă fonduri prin vânzarea de jucători, în timp ce mai mulți membri ai echipei lui Gerrard urmează să intre în ultimele 12 luni ale contractelor lor. Iată câțiva jucători al căror viitor rămâne incert la Villa Park.

BERTRAND TRAORE

Traore ar putea pleca în această vară după ce s-a străduit să susțină ceea ce a fost o campanie de debut foarte încurajatoare în Premier League cu clubul. Internaționalul burkinabe a debutat doar o dată sub Gerrard în acest sezon, în timp ce a avut un total de opt apariții în acest sezon, în doar 180 de minute de acțiune în Premier League. Traore a reușit să înregistreze 14 goluri sezonul trecut, dar nu a reușit să egaleze aceste cifre din cauza accidentărilor, angajamentelor internaționale și a lipsei de formă.

Vila sunt, de asemenea, bine echipate cu atacanți largi, aripi, atacanți, numărul 10 – ce vrei. De la Philippe Coutinho la Emi Buendia, Leon Bailey și chiar și Jaden Philogene-Bidace, care va reveni în curând, Troare ar putea fi o victimă dacă Gerrard încearcă să strângă fonduri prin vânzările de jucători în această vară.

MORGAN SANSON

Sanson s-a chinuit să câștige timp de joc de când s-a alăturat clubului în ianuarie 20221 și nici minutele sale pe teren nu s-au îmbunătățit după sosirea lui Gerrard. Francezul a debutat de trei ori sub legenda Liverpool, în timp ce a ieșit de pe bancă de șapte ori în ultimele luni.

S-a alăturat Villa pentru o taxă rezonabilă de 15 milioane de lire sterline, dar este greu de evaluat un jucător care a văzut atât de puțină acțiune în prima echipă de peste 16 luni acum. Sanson ar putea părăsi clubul dacă dorește să obțină mai multe minute de meci, deoarece este de așteptat să împlinească 28 de ani imediat după începerea noii campanii 2022/23.

CASA KORTNEY

Kortney Hause ar „vrea” să părăsească clubul în această vară. Fundașul a semnat recent un nou contract cu Villa, dar a văzut aproape deloc timp de joc sub Gerrard în acest sezon. Hause a avut doar șapte apariții pentru Villa în această campanie, cu o singură plecare de când Gerrard l-a înlocuit pe Dean Smith în noiembrie.

Singurul său început a venit în înfrângerea cu 2-1 de la Brentford în ianuarie, dar de la sfârșitul acelei luni Hause nu a mai jucat, deoarece Calum Chambers s-a alăturat clubului în fereastra de transfer. Fostul fundaș central al lui Arsenal a jucat în opt din ultimele 13 jocuri, în timp ce Hause nu a jucat nici măcar un minut în acel moment, în ciuda unei accidentări abdominale.

CITEȘTE MAI MULT: Louie Barry dezvăluie discuțiile cu Aston Villa în timp ce asul împrumutului detaliază îmbunătățiri mari la Swindon

CITEȘTE MAI MULT: Steven Gerrard este în alertă roșie, în timp ce șeful lui Tottenham Antonio Conte „țintește” transferul Aston Villa

CARNEY CHUKWUEMEKA

Adolescentul de senzație Chukwuemeka nu a semnat încă un nou contract la club și ar putea pleca în această vară dacă interesul pentru el se intensifică. El vrea mai multe asigurări cu privire la timpul său de joc sub Gerrard înainte de a-și angaja viitorul pe termen lung clubului. Cu toate acestea, el a făcut zece apariții sub șeful Villa de când a fost numit succesorul lui Smith, în noiembrie.

La începutul acestei luni, Chukwuemeka îi va înfrunta pe rivalii la titlu, Liverpool, la Villa Park, și după normă întreagă, Birmingham Live l-a întrebat pe Gerrard despre situația tânărului de 18 ani: “Sper că va fi un jucător grozav pentru Aston Villa. Ne dorim să rămână aici pe termen lung. Credem că este locul potrivit pentru Carney și, din nou, eu și personalul am arătat. mare încredere în plasarea unui tânăr de 18 ani, dar nu am face-o dacă nu credeam că este pregătit sau nu avea capacitatea de a nu face față.

“A fost o experiență bună (împotriva lui Liverpool) și o curbă de învățare pentru el, fiind pe teren cu atâta calitate. Deci, da, sper că situația va evolua într-un mod pozitiv. La antrenament a fost fantastic și eu’ Am spus de multe ori, dacă acești copii tineri se antrenează mai bine și merită să urce pe teren înaintea oamenilor în vârstă, îi voi îmbrăca!”

DOUGLAS-LUIZ

La fel ca Chukwuemeka, internaționalul brazilian încă nu a semnat un nou contract la Villa și vara aceasta nu va mai avea decât 12 luni de la contractul pe care l-a semnat pentru a se alătura clubului Midlands în 2019. Era un interes pentru Douglas în ianuarie, dar Villa a refuzat. mai multe abordări, cu Arsenal, Tottenham Hotspur și Newcastle United monitorizarea situației.

Luiz a jucat 32 de apariții pentru Villa în acest sezon și a obținut recent peste 100 de apariții în Premier League în visiniu și albastru, s-a alăturat lui Manchester City în vara, după ce Villa a fost promovată în clasamentul de vârf. Va fi intrigant să vedem dacă Luiz alege să semneze un nou contract, sau dacă Villa simte nevoia să încaseze, odată cu încheierea contractului.

Va juca Traore pentru Villa diseară? Spune-ne părerile tale în secțiunea de comentarii…

.

Add Comment