Coronation Street Spoilers – Kevin a întrebat despre moartea șoc

strada încoronării urmeaza spoilere.

strada încoronăriiAtât Kevin, cât și Abi Webster se confruntă cu întrebări dificile din partea poliției în această seară (2 iunie).

O anchetă oficială a fost deschisă de forțele locale după moartea lui Imran Habeeb într-un accident de mașină tragic.

Primele indicii sugerează că vehiculul lui Imran și al soției sale Toyah nu a reușit să frâneze când s-a izbit de schele.

Acest lucru sugerează că frânele ar fi putut fi modificate, ceea ce îl pune acum pe Kevin ferm în cadru.

TVI

Legate de: strada încoronării vedeta abordează povestea nerezolvată după scene șoc

În episodul de joi, Kevin este intervievat la post.

Acest lucru reprezintă o situație dificilă pentru Kevin, deoarece a sabotat pe furiș contactul mașinii în ziua accidentului și, de asemenea, a întârziat o reparație ulterioară.

Poveștile lui Kevin au vizat susținerea planului de evadare al lui Abi cu copilul Alfie și, deși niciuna dintre acțiunile lui nu ar fi trebuit să rănească pe nimeni, acum îl fac să pară vinovat, indiferent.

Abi este, de asemenea, chestionată ca potențial martor și trebuie să decidă cât de mult este sigur să dezvăluie.

abi webster, kevin webster, strada încoronării

TVI

Legate de: strada încoronăriiJenny Connor se confruntă cu o dilemă delicată despre iubitul ei Leo

Între timp, Kelly Neelan, îndurerată, își aduce propria contribuție la anchetă, spunând poliției că Imran se pregătea să-și retragă minciunile recente despre consumul de droguri al lui Abi când s-a produs accidentul.

plecarea lui Imran din Corri s-a spus după ce Charlie de Melo, care l-a interpretat, a decis să părăsească spectacolul.

Charlie a spus recent spion digital și alte mass-media: „S-a ajuns la o etapă în care mă distram atât de mult acolo și am fost în mod constant provocată și pusă constant în fața unora dintre cei mai talentați oameni cu care am lucrat vreodată.

strada încoronării, imran habeeb

TVI

Legate de: strada încoronării confirmă o nouă dragoste pentru Max Turner

„A însemnat că am văzut o versiune a mea care va rămâne literalmente acolo până când voi fi evacuat. Mi-am dat seama că nu am soț, nu am mașină, sau ipotecă. , sau copii, sau oricare dintre aceste tipuri. a lucrurilor care altfel ar putea necesita consecvență.

„M-am gândit că dacă nu aș închide ochii și nu aș coborî în gol acum, nu aș face-o niciodată. Deci, n-a avut nimic de-a face cu jobul. Dimpotrivă, meseria chiar m-a ținut pe pământ. și am avut un lucru atât de minunat. timp acolo, dar a fost doar un caz de „Dacă nu acum, când?” “

strada încoronării difuzat la începutul orelor 19:30 toată această săptămână pe ITV și difuzat pe hub-ul ITV.

Citeste mai mult strada încoronării spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment