Cum te descurci cu cele mai mari dive din Marea Britanie? Fii tu o divă, spun distribuția din Ten Percent

Helena Bonham Carter, Phoebe Dynevor, Dominic West, Emma Corrin de la The Crown… rareori un spectacol s-a lăudat cu o gamă atât de stelară de vedete invitate, iar cel mai încântător lucru la noua comedie de la Amazon Prime, Ten Percent, este că toți o fac regal.

Bazat pe serialul francez de succes Call My Agent! despre o agenție de talente haotică (care se numea Dix Pour Cent în limba sa originală, cota pe care agenția o primește în mod tradițional din onorariile vedetelor sale), acest remake britanic a avut niște tocuri pariziene amețitoare de umplut – iar vestea bună este că o face cu panacherie.

La fel ca seria originală, se concentrează pe un grup de agenți care încearcă să se ocupe de clienții lor celebri asemănătoare divei și văd aceste vedete din viața reală jucându-și alter ego-urile nefaste, ceea ce conferă spectacolului atractivitatea sa, căldură și umor rău.

LR: Stella, Zoe, Ollie, Jonathan, Misha, Rebecca, Julia și Dan, cu Mathias câinele în față. Bazat pe serialul francez de succes, Call My Agent! vorbește despre o agenție de talent haotică

Asemenea lui Ricky Gervais Extras, în care vedete precum Samuel L Jackson, Ben Stiller, Robert De Niro și Kate Winslet s-au portretizat cu bunăvoință ca bătăuși sau enervanti, a vedea pe unii dintre cei mai iubiți actori ai noștri jucând parodii monstruoase ale Themselves nu este doar hilar, este, de asemenea, un complot inteligent care îi face pe agenți să comploteze și să mintă în timp ce încearcă cu disperare să-și liniștească clienții.

Și în timp ce elementul cheie al spectacolului francez a fost păstrat, au fost făcute modificări subtile pentru a reflecta realitatea lumii britanice de divertisment. De exemplu, în timp ce Sună-mi agentul! îi are ofițerilor țipând unul la altul cu 90 mph și fluturând brațele în mod tipic galic, în Ten Percent este mai probabil să vezi un încuviințare pasiv-agresiv și o sprânceană ridicată.

Totul se concentrează pe agenția de divertisment Nightingale Hart, fondată de super-agenții Richard Nightingale și Stella Hart (Jim Broadbent și Maggie Steed), care se mândrește cu câțiva dintre cei mai mari actori ai țării în cărțile sale.

„De-a lungul anilor, au devenit o agenție foarte, foarte de succes”, spune Maggie. „Absolut angajați clienților lor și foarte principii.”

Dar musca din unguent este fiul lui Richard, Jonathan (Jack Davenport), care se vede moștenitor. „În capul lui, el este al doilea la comandă”, a spus Jack.

„El este cu adevărat prințul Charles al camerei, așteaptă ca viața lui să înceapă chiar și când se apropie de vârsta mijlocie. Era un copil oarecum privilegiat din clasa mijlocie superioară, care a plecat după o educație costisitoare.

„Apoi a plecat să lucreze pentru tatăl său, iar curentul subteran cu Jonathan tot timpul este: „Merit să fiu aici? Această nesiguranță este distractiv de jucat, deoarece oamenii nesiguri petrec mult timp încercând să-și ascundă nesiguranța.

Rivalul său este agentul nemilos Rebecca (Lydia Leonard). Este dură, veselă și pasionată de meseria ei, dar pare să aibă o inimă de piatră.

Jean Gabin, Arlette, Andréa, Mathias și Gabriel din serialul francez.  Totul este despre agenția de divertisment Nightingale Hart, fondată de super-agenții Richard Nightingale și Stella Hart

Jean Gabin, Arlette, Andréa, Mathias și Gabriel din serialul francez. Totul este despre agenția de divertisment Nightingale Hart, fondată de super-agenții Richard Nightingale și Stella Hart

Și mai este și mult zâmbetul Dan (Prasanna Puwanarajah), un actor devenit agent care va lupta mereu pentru vedetele sale, dar nu știe cum să le dea vești proaste. Dorul după șeful ei Jonathan Julia (Rebecca Humphries), asistentul Dan Ollie (Harry Trevaldwyn) și ambițioasa recepționistă Zoe (Fola Evans-Akingbola) formează personalul principal.

Pe măsură ce spectacolul începe, două evenimente cheie vor avea un impact mare asupra biroului. Prima este că o tânără pe nume Misha (Hiftu Quasem) intră în Nightingale Hart în căutarea lui Jonathan și ajunge să obțină o slujbă ca asistentă a Rebeccai – spre consternarea lui Jonathan, deoarece ea ascunde un secret despre el.

Și apoi Richard moare, lăsând compania cu probleme financiare și pregătită pentru preluarea unei mari companii americane. Între timp, clienta lui Dan, Kelly Macdonald, tocmai a fost votată pentru un rol într-un blockbuster de la Hollywood pentru că pare prea bătrână – iar el nu știe cum să-i spună.

Pentru a-și cerceta rolurile, actorii au vorbit cu propriii agenți pentru inspirație. „Trebuie să recunosc că am o relație puțin sommară cu cercetarea în general, dar mi-am sunat agentul și l-am întrebat: „Pot să te iau la prânz și să-ți pun câteva întrebări?” spuse Jack.

„Mi-a spus că unul dintre cele mai grele lucruri la slujba lui este că toată ziua ești fie Moș Crăciun, fie Grim Reaper, te joci între cei doi și este foarte epuizant din punct de vedere emoțional”. Jack cunoștea mulți actori invitați și a spus că la început a fost confuz să lucrezi alături de ei când jucau versiuni oribile ale lor.

„Pentru că sunt acolo de prea mult timp, am cunoscut 80% dintre oaspeți și sunt fie prieteni de-ai mei, oameni cu care am lucrat, fie ambii”, spune el. „Prima mea scenă a fost cu Olivia Williams, pe care o cunosc din 1995.

„La început a fost ca și cum ai fi amețit; Făceam această scenă gândindu-mă: „Stai, tu ești tu, când nu sunt eu și încă ne jucăm împreună”. Mi-a luat un minut să-mi iau picioarele de mare.

Ceea ce era frumos în a mă juca era că trebuia să-mi port propriile haine. Știam că voi fi confortabil! -Helena bonham carter

„A fost la fel de confuz cu David Oyelowo și soția lui Jessica, pentru că am lucrat cu ei în același film, Jessica a jucat-o pe soția mea. Era ca o sală de oglinzi.

Episodul Olivia Williams o are și pe Helena Bonham Carter în rolul vechiului ei coleg de clasă, cei doi pregătiți pentru același rol. „Olivia este de fapt o prietenă foarte bună în viața reală – chiar am fost la școală împreună – și în emisiune ni se oferă amândoi același rol”, explică Helena.

„Dar în loc să fie doar sinceri cu noi, ei încearcă să manipuleze întreaga situație”. Jonathan riscă practic să ne piardă ca clienți.

„Lucrul frumos despre jocul meu a fost că trebuia să-mi port propriile haine, știam că voi fi confortabil. Ultima mea slujbă a fost să o interpretez pe Prințesa Margareta, ceea ce a fost incredibil de inconfortabil! »

Și Helena nu era singura căreia îi plăcea să se joace. „Este mai ușor pentru că nu trebuie să faci un accent”, râde Dominic West, care are o frică de scenă paralizantă înainte de a apărea într-o parte a serialului.

„Și nu sunt chiar eu. Ce este grozav este că devii un fel de parodie a ta. Mi-a plăcut cum agenții din emisiune par să conducă lumea și să îți rezolve toate problemele. Îmi place foarte mult agentul meu, așa că într-un fel a fost similar.

Vedeta Bridgerton, Phoebe Dynevor, se joacă și ea însăși, deoarece agenția încearcă să o înscrie. „Nu a fost nicio pregătire, ceea ce a fost grozav”, glumește ea.

„Îmi cunosc povestea, desigur, așa că nu a trebuit să-mi dau seama. Dar a fost distractiv să stabilesc ce fel de versiune îmbunătățită a mea aveam de gând să joc pentru că nu puteam fi doar eu. Vrei să fii sincer cu personajul tău real, dar oferi publicului ceva în plus.

Sigur, istoria TV este plină de remake-uri teribile ale serialelor străine mult îndrăgite, dar asta nu înseamnă că nu pot fi făcute bine – gândiți-vă la versiunea americană a The Office. Omul responsabil pentru conducerea Ten Percent a fost scriitorul și regizorul John Morton, care ne-a oferit comedia olimpică premiată Twenty Twelve și satira hilară a BBC W1A.

A fost fan al Call My Agent! înainte de a accepta slujba și știa cât de important este să faci bine remake-ul.

„A început cu un apel, în mod ironic, de la agentul meu”, râde el la discuțiile inițiale de acum trei ani. „Am fost un fan timpuriu al show-ului înainte ca acesta să devină un mare succes.

Helena Bonham Carter (foto), Phoebe Dynevor, Dominic West, Emma Corrin de la The Crown... rareori un spectacol s-a lăudat cu o echipă atât de stelară de vedete invitate.

Helena Bonham Carter (foto), Phoebe Dynevor, Dominic West, Emma Corrin de la The Crown… rareori un spectacol s-a lăudat cu o echipă atât de stelară de vedete invitate.

„A fost intimidant pentru că primul meu gând a fost: „Cum să nu stric asta? Aveam un simț uriaș de responsabilitate față de seria originală pentru că oamenilor le-a plăcut, dar știam că trebuie să fie și diferit.

A început prin a revizui cu atenție originalul… apoi a încercat să uite de el. „Nu avea rost să mă gândesc: „O, Doamne, cum voi face ceva atât de bun?” el a spus.

„Mi-am dat seama că trebuie să merg mai departe, iar pentru a face asta a trebuit să mă îndrăgostesc de o nouă versiune a personajelor. Dar, de fapt, m-a surprins cât de repede s-a întâmplat. Este un pic ca atunci când te muți și te gândești. o să-ți fie dor de cel vechi, dar nu.

Scenariile au fost scrise cu anumiți actori în minte, dar trebuiau să fie suficient de versatile pentru ca o altă celebritate să poată interveni dacă prima alegere nu era disponibilă sau nu dorea să participe. Fiecare vedetă invitată urma să fie liberă timp de opt zile de filmări, iar lui David Harewood, care locuiește în America, dar se afla într-o pauză pentru a vedea o familie în Marea Britanie, i s-a oferit șansa de a participa la serial, ca parte a unei povești bazate pe un James. Legătură. film.

I se cere să citească pentru rol, dar decide să renunțe la actorie și să devină șofer de taxi negru. „Plănuiam să mă întorc și să mă odihnesc când agentul meu a spus: „Trebuie să faci asta!”

„Când l-au menționat pe Bond, m-am gândit: „Este grozav, probabil cel mai aproape pe care l-am putut vreodată să mă apropii de personaj. Mi-a plăcut că există lucruri emoționante și, de asemenea, ceva comedie.

Poate că cea mai improbabilă vedetă a lui Ten Percent este câinele lui Stella Hart, Mathias, un semn din cap către Jack Russell Terrier-ul matriarhului Arlette, Jean Gabin, din emisiunea franceză, care ajunge sub picioarele tuturor.

„Ea a fost diva spectacolului”, spune Maggie Steed. „Nu a fost în niciun caz un jucător de echipă. Era surprinzător de bun și entuziast – foarte devreme a vrut să facă tot posibilul și s-a repezit direct pe o ușă de sticlă.

„Întotdeauna l-am putut face să facă mai mult în afara ecranului decât pe ecran, ceea ce a fost frustrant. Pentru o scenă, a trebuit să-mi petrec o bună parte a zilei acoperit cu pate, pentru că el ar fi trebuit să-mi cotoarbe în jurul pieptului, dar, desigur, nu juca mingea.

Lătrat nebun poate, dar nu pariați împotriva Ten Percent care eclipsează succesul originalului.

  • Ten Percent este acum pe Prime Video.

.

Add Comment