De ce a fost anulat Ozark și va exista un spin-off?

ozark urmeaza spoilere.

Drama criminală de succes a Netflix ozark s-a încheiat oficial. 44 de episoade, galoane de sânge vărsate și nenumărate dureri de stomac, începând cu agentul imobiliar Liz (Molly Leland) și terminând cu PI Mel Sattem (Adam Rothenberg).

În ciuda tuturor momentelor de carnagiu și sfidare a morții, Byrdei încă reușesc să iasă în viață ca o unitate. Impresionant.

Trebuie să-l înmânați lui Wendy (Laura Linney) și Marty Byrde (Jason Bateman). Duoul intrigant, cu limbă moale, știe cu adevărat să sape în tranșee și să iasă miroase a trandafir.

În cele patru sezoane și cinci ani, ozark a strâns o mulțime de premii, inclusiv două premii Emmy pentru cel mai bun serial dramatic, precum și o bază de fani loiali. Deci de ce exact se termină?

De ce a fost anulat Ozark?

netflix

Se pare că showrunnerul Chris Mundy a intenționat întotdeauna să se închidă la patru/cinci sezoane, sau așa a sugerat Bateman. Într-un interviu cu Ciocnitor, Bateman a dezvăluit:

“[Chris] știa, cred, unde și-ar plăcea să aterizeze în cele din urmă avionul. Undeva pe aici cred că a existat întotdeauna presupusa zonă [of] trei sezoane, patru sezoane, cinci sezoane, ceva de genul”.

El a continuat: „Pe baza tipului de linie de prezentare a ceea ce fac aceste personaje și a ratei de escaladare a pericolului și a intrigii, există un anumit ton.

„Având în vedere cât de deștepți sunt Marty Byrde și Wendy Byrde, dacă vor continua pe acest teren, fie vor fi uciși, fie vor fi băgați în închisoare.

„Alternativa este să aplatizezi acel teren, dar apoi începi să stai doar pentru episoade și sezoane suplimentare.”

Jason Bateman, Ozark sezonul 4

netflix

A trage un spectacol nu pare să fie stilul lui Mundy. De altfel, showrunnerul a declarat anterior că vrea să aducă ozark spre un final satisfăcător.

„Încă vreau închidere”, a spus creatorul The Hollywood Reporter. „Nu vreau să mă simt enervat. Vreau să spun: „OK, acesta a fost sfârșitul”. Așa că sper că oamenii se vor simți închiși până la sfârșit – dacă le place sau nu, nu știu.

„Sperăm că jumătatea din spate va fi în continuare distractivă și interesantă, dar și foarte emoționantă pentru Byrdes și Ruth”.

Emoțional este un mod de a o spune. Clanul Missouri va avea nevoie de o serie de terapii după aceste evenimente sfâșietoare.

Despre final, a spus Jason Bateman NME„Sper că publicul se va gândi: „Ah, au cam pus acul între un final fericit, dar șchiopătează”.

Hârâitul, târârile, trecerea liniei de sosire sunt cu siguranță potrivite, dar doar pentru că Mundy a tras cortina înapoi pe ozark arc, nu înseamnă neapărat că a terminat încă cu Byrdes sau cu restul echipajului Missouri.

Vorbirile despre un serial spin-off au început deja să circule în moara de zvonuri, dar care sunt șansele?

Va exista un spin-off Ozark?

o Ruth Langmore gânditoare, interpretată de Julia Garner, în ozark

netflix

Într-un interviu cu The Hollywood ReporterMundy a tachinat posibilitatea unui ozark spin-off, spunând:

“Este cu siguranță ceva care a fost aruncat de diverși oameni. Să nu spui niciodată niciodată, dar acum vrem să ne asigurăm că îl obținem pe acesta cât mai bine posibil.”

Ei bine, a aterizat, așa că du-te Mundy. Noi vrem mai mult.

Ruth Langmore, de la Julia Garner, a făcut un turneu Ozark-sfera de mai multe ori în ceea ce privește potențialul unui spin-off, dar moartea sa finală neașteptată pune un cui în sicriul acelei idei.

Este posibil ca un prequel Langmore să fie o opțiune. Nu există nicio îndoială că Mundy ar putea crea o poveste convingătoare sau două, dar un pic Ruth care comite crime este o vânzare destul de dificilă.

Skylar Gaertner ca Jonah Byrde, Ozark, sezonul 4 partea 2

netflix

Au mai rămas puține personaje vii care ar putea avea o serie spin-off. Jonah Byrde (Skylar Gaertner) este cea mai probabilă și mai interesantă alegere pentru un personaj spinoff titular. A lui ozark excursia se termină cu el aruncând un glonț prin capul necruțătorului Mel Sattem. Acest act – atât de contrar valorilor sale – are potențialul de a declanșa un lanț de evenimente care l-ar putea conduce pe o cale complexă.

Deocamdată însă, va trebui doar să așteptăm și să vedem ce a lăsat Mundy în magazin.

ozark este acum disponibil pe Netflix.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment