Derry Girls dezvăluie o cameo șoc în ultimele minute ale finalului seriei

Fetele Derry Urmează spoilerele finale de serie.

Fetele Derry și-a difuzat ultimul episod în această seară (18 mai), încheind perioada de trei sezoane cu un final perfect… și un cameo neașteptat.

Serialul creat de Lisa McGee îl găzduise deja pe Liam Neeson și Peaky BlindersEmmett J Scanlan la începutul sezonului, dar și-a extins și mai mult grupul de celebrități cu o apariție a nimeni altul decât Chelsea Clinton.

Clinton a spus despre cameo-ul ei: „Mulțumită talentului incredibil al Lisei McGee și al minunatei distribuții și echipaj Fetele Derryoamenii din întreaga lume au putut să înțeleagă mai bine și să se relaționeze cu o perioadă extrem de semnificativă și importantă din istoria Irlandei de Nord și pentru lume.

„La fel ca mulți, sunt un mare fan al show-ului și am fost onorat să pot apărea în episodul final foarte special. Sper că oamenilor le place să-l vizioneze la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să îl fac.

Canalul 4

Legate de: Fetele Derry Vedeta își împărtășește speranțele pentru viitorul francizei după un episod flashback

Cameo-ul lui Chelsea a răspuns în sfârșit la o întrebare arzătoare din sezonul doi, care a inclus vizita soților Clinton în Irlanda de Nord în 1995. A primit vreodată mesajul?

Nu înainte de azi, se pare. Dar cum am ajuns aici?

În finalul de o oră difuzat în această seară pe Canalul 4, fetele se pregătesc să voteze la referendumul privind acordul de Vinerea Mare, care coincide cu împlinirea a 18 ani a lui Erin (Saoirse-Monica Jackson) și Orla (Louisa Harland).

În timp ce își decorau petrecerea comună – a cărei temă nu ar fi putut fi mai mult Erin și Orla: Literary Greats and… Monkeys – Erin și Michelle (Jamie-Lee O’Donnell) s-au certat despre fratele celui din urmă, Niall.

fetele derry

Canalul 4

Legate de: Fetele Derry Se difuzează episodul „Emotional Roller Coaster” pentru Clare’s Big Moment

Niall a fost în închisoare după ce a ucis pe cineva și ar fi putut fi eliberat ca parte a înțelegerii. În timp ce Michelle spera să-l vadă pe Niall în curând, Erin a spus că uciderea cuiva nu este o problemă nuanțată și că nu ar trebui să iasă. Opiniile lui Erin au determinat-o pe Michelle să-i dea o parte din mintea ei și să plece, luându-l cu ea pe bietul James (Dylan Llewellyn).

Lângă a fete rele– inspirată de o conversație pe mai multe linii telefonice care a mers prost, Erin a spus că nu o vrea pe Michelle la petrecerea ei, provocând ruperea negocierilor de pace dintre cei doi. Dar Claire (BridgertonNicola Coughlan) muncea din greu, hotărât să aducă gașca împreună.

De ziua lui Erin și Orla, Michelle și James au mers la petrecerea Hollywood Glamour a lui Jenny Joyce (Leah O’Rourke).

După ce a aflat că Jenny a angajat grupul pe care și-l dorea pentru propria ei petrecere, Erin a prăbușit sărbătoarea, găsind acolo toată gașca, inclusiv pe Orla. Erin și Michelle s-au împăcat și petrecerea a fost mutată în sala bisericii datorită unui gest de geniu al „micuței legende lesbiene” Clare.

Acest conținut este importat de pe YouTube. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

Legate de: Fetele Derry vedetele își dezvăluie speranțele pentru personaje peste 10 ani

Când a sosit ziua alegerilor, toate fetele au votat. Referendumul înregistrat a Prezență record de 71,12% în favoarea Acordului de Vinerea Mare.

Finalul ne-a adus brusc înapoi la New York-ul de astăzi și atunci a intrat în imagine Chelsea Clinton.

Chelsea a primit în sfârșit scrisoarea de la fete, care fuseseră interceptate în drum spre Casa Albă în anii 1990, desigur. În timp ce scriitorul și activistul a citit scrisoarea cu voce tare, „Young” a lui The Corrs a jucat – în ceea ce privește finalul serialului, Fetele Derry chiar livrat.

Fetele Derry este disponibil pentru redare pe 4OD.Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment