Doctor Who a pus poze – David Tennant și Catherine Tate se întorc

Nou Medic care set poze le-a oferit fanilor o privire asupra starurilor care revin Catherine Tate și David Tennant.

Ambii actori au fost anunțați să revină în serie în rolurile Doctorului și însoțitoarei sale Donna Noble, pentru cea de-a 60-a aniversare a seriei în 2023.

Vestea a urmat anunțului de Educatie sexualanu castingul starului Ncuti Gatwa ca noul Time Lord, urmand lui Jodie Whittaker Thirteenth.

Splash News

Legate de: Medic careRussell T Davies confirmă durata finală a episodului lui Jodie Whittaker

Tate și Tennant au fost văzuți filmând scene pe platourile de filmare Medic care în Londra.

Într-o postare pe Instagram, Medic care Showrunnerul Russell T Davies a dezvăluit în ce povești ar putea apărea cele două vedete.

” EI S-AU INTORS ! Doctorul și Donna! Dar cum ?! Și-a șters memoria! Dacă își aduce aminte, va muri! Dar, dar… este un flashback? O secvență de vis? O minciună ? univers paralel?! Alt Doctor? Țara ficțiunii?! Veți afla în 2023 când Doctor Who sărbătorește a 60-a aniversare! ” el a scris.

david tennant filmând doctorul care

Splash News

Legate de: Medic careRussell T Davies dezvăluie că are „planuri uriașe” pentru medicul lui Ncuti Gatwa

Tate și Tennant au jucat împreună în cea de-a patra serie a emisiunii BBC, după prima apariție a lui Tate ca Donna în specialul de Crăciun din 2006, „The Runaway Bride”.

Tennant’s Ten a fost urmată de iterația lui Matt Smith, în timp ce Donna s-a întors într-o specială de Crăciun și Revelion din 2009-2010.

Medic careUrmătoarele premiere speciale vor fi difuzate în toamna anului 2022 pe BBC One din Marea Britanie. În Statele Unite, emisiunea este difuzată pe BBC America, cu serialele 1-12 disponibile pe HBO Max.

Pentru mai multe informații despre Doctor Who: Fractură de timpmergeți aici – biletele sunt disponibile și de la comercianți cu amănuntul precum LOVEtheatre, London Theatre Direct, Fever și Ticketmaster.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment