Este timpul ca Liverpool să îmbrățișeze posibilitățile, să lase Man City speriat – Liverpool FC

Așa că încă o dată spre lovitura în care ne îndreptăm când vine vorba de sezonul Premier League 2021/22, iar încheierea de duminică ar putea aduce în continuare prețul trofeului în sine.

Liverpool lui Jurgen Klopp a fost cu adevărat ridicol în acest sezon. Cu toții am fost făcuți să credem că nu aveau adâncimea de echipă, sau puterea picioarelor și a minții pentru a putea lupta pe toate fronturile, dar iată-le, cu doar două meciuri până la final. Unul își va juca rolul în a decide soarta cursei pentru titlul Premier League, iar celălalt în determinarea câștigătorilor Ligii Campionilor. Asta, în timp ce cele două cupe naționale sunt deja tronate în cabinetul de trofee.

Am parcurs un drum foarte lung din octombrie 2015, când Klopp a trecut prin porțile orașului Anfield pentru a se autoproclama „Cel Normal”.

În octombrie 2015, Liverpool era un club de fotbal în dezacord cu ei înșiși; a fost un club care încă îngrijea rana purulentă a pierderii titlului din Premier League 2013/14 și se lupta să-și revină după plecarea ulterioară a lui Luis Suarez și apoi 12 luni mai târziu pe cea a lui Raheem Sterling.

Liverpool devenise o piatră de temelie spre alte lucruri, Fernando Torres urmând exemplul, în timp ce Philippe Coutinho va continua să urmeze exemplul, un om care chiar și cu o siluetă de mărimea lui Klopp nu putea convinge să rămână, dar care ne putea ajuta totuși să câștigăm un trofeu.

Klopp i s-a încredințat o echipă disfuncțională, deși receptivă, și chiar neadaptați percepuți ne-au ajutat pe drumul către potențiala nemurire a fotbalului.

O vreme, chiar și cu Klopp în frunte, Liverpool a rămas o entitate cu probleme. El a câștigat doar trei dintre primele nouă meciuri în Premier League la conducere, iar când și-a condus jucătorii la Kop pentru a le mulțumi fanilor care i-au susținut în smulgerea unui egal din fălcile înfrângerii de acasă împotriva lui West Bromwich Albion, am fost batjocorit de noi. pentru asta. Liverpool a pierdut două finale de cupă înainte de sfârșitul sezonului 2015/16. Era lumină, dar era și umbră.

LONDRA, ANGLIA - Sâmbătă, 14 mai 2022: Managerul Liverpool, Jürgen Klopp, sărbătorește cu fostul jucător Jason McAteer (L) după finala Cupei FA dintre Chelsea FC și Liverpool FC pe stadionul Wembley.  Meciul s-a încheiat la egalitate fără goluri, Liverpool câștigând cu 6-5 la penalty-uri.  (Foto de David Rawcliffe/Propaganda)

Sceptici față de credincioși și toate astea totuși. Data viitoare când West Brom s-a impus semnificativ pe radarul lui Klopp a fost spre sfârșitul sezonului 2020/21, într-un Hawthorns gol, unde o victorie a fost smulsă din fălcile înfrângerii, trei puncte valoroase care au fost cucerite de Alisson Becker, portarul nostru. extraordinar.

Traversând distanța dintre cele două întâlniri emblematice împotriva West Brom, pe o perioadă de aproximativ cinci ani și jumătate, Klopp ne dusese pe cel mai fericit dintre dansuri. Mai multe lovituri corporale au fost absorbite pe măsură ce o finală a Ligii Campionilor a fost pierdută în circumstanțe crude, iar un titlu în Premier League ne-a fost aspru refuzat, în ciuda câștigării sub pragul de 100 de puncte, dar puterea noastră mentală a îndepărtat aceste eșecuri, clasificându-le ca doar amânând inevitabilul. .

O a șasea Cupă a Europei a fost câștigată la Madrid, un prim titlu de ligă în 30 de ani, câștigat în norul unei pandemii globale. Încă cu cazul neterminat, știi doar că Klopp nu se va odihni până când nu va întoarce titlul Premier League la Anfield, unde de data aceasta poate fi prezentat lui și jucătorilor săi înaintea iubiților lor suporteri.

Joel Matip sărbătorește a marcat al doilea gol al echipei sale în timpul meciului din Premier League de pe stadionul St Mary's, Southampton.  Data fotografiei: marți, 17 mai 2022. ( PA Images / Alamy Stock Photo)

Oricât de puțin probabil trebuie să recunoaștem, acea zi ar putea sosi de îndată ce duminică, și chiar și atunci, când sau dacă premiul ne scapă de data aceasta, poți fi sigur că „numărul 20” va fi prioritatea numărul unu a lui Klopp. 2022/23, și știi doar că nu se va odihni până nu ajunge la el.

La St Mary’s, marți seara, se cuvine ca unul dintre jucătorii pe care Klopp i-a moștenit când a sosit în octombrie 2015 a fost forța motrice, Liverpool și-a asigurat cele trei puncte care au asigurat acum cursa pentru titlu. anotimpul.

James Milner a fost necruțător într-o noapte foarte umedă în Southampton. Una dintre cele nouă modificări ale formației de start a lui Wembley, nouă modificări ale echipei care a ridicat FA Cup. Mai întâi la mijloc, apoi la fundaș dreapta, a fost în toate, dictând sufletul jocului lui Liverpool, un om aproape posedat.

Când Klopp a coborât la Liverpool, Milner se apropia cu pași repezi de 30 de ani; el împlinește 37 de ani în ianuarie și i s-au oferit 12 luni în plus, un jucător care se pare că poate rămâne latent câteva luni pe sezon înainte de a deveni pivot în momente importante, sfidând logica celor care l-au anulat.

SOUTHAMPTON, ANGLIA - marți, 17 mai 2022: James Milner de la Liverpool în timpul încălzirii pre-meci înaintea meciului FA Premier League dintre Southampton FC și Liverpool FC pe Stadionul St Mary.  (Foto de David Rawcliffe/Propaganda)

Cu două luni înainte de a împlini 17 ani, în noiembrie 2002, Milner și-a făcut debutul la seniori pentru Leeds United. Harvey Elliott avea încă șase luni de la naștere. Profunzimea de înțelepciune pe care Milner trebuie să o transmită lui Elliott își merită greutatea în aur.

Era de așteptat ca Klopp să facă unele modificări pentru acesta, având în vedere că, la momentul începerii, Liverpool era la doar 72 de ore distanță de a alerga în jurul Wembley cu cupa. Cu toate acestea, multe sprâncene au fost ridicate de numărul de modificări pe care le-a făcut.

A fost o decizie îndrăzneață, dar pe care am aprobat-o. O parte din mine vrea ca Klopp să numească o formație similară duminică, când Wolves îl vizitează, aruncându-și foaia de echipă cu o oră înainte de a avea nevoie de ea.

Trimiteți un mesaj lui Pep Guardiola și jucătorilor săi că Parisul este totul, iar Ferrari-urile din garaj îl pot acoperi pe acesta; transmite mesajul că, dacă cei mai buni ai lui Manchester City nu sunt în măsură să se vadă peste linia de sosire, atunci Milner, Elliott, excelentii Curtis Jones, Takumi Minamino, Bobby Firmino, Divock Origi și toți ceilalți membri ai echipei Liverpool care au puține șanse să ajungă în finala Ligii Campionilor sunt la îndemână.

Jocuri mintale, nu?

SOUTHAMPTON, ANGLIA - marți, 17 mai 2022: antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, sărbătorește după meciul FA Premier League dintre Southampton FC și Liverpool FC pe Stadionul St Mary.  Liverpool a câștigat cu 2-1.  (Foto de David Rawcliffe/Propaganda)

Cu toată sinceritatea, totul este împotriva noastră, iar în era Premier League nicio echipă care intră într-o zi finală decisivă pentru titlu nu a prevalat din spate, dar dacă vreo echipă o va face, poate fi doar Liverpool lui Klopp; Nicio echipă nu a ratat premiul prin începerea zilei în fruntea clasamentului, acum zece ani Manchester City aproape că a făcut-o.

Acceptă-l așa cum este, nu te teme. Dacă eșuăm duminică, ne vom întoarce și vom fugi data viitoare.

Până când acestea sunt cele mai remarcabile dintre roșii.

.

Add Comment