Evaluările jucătorilor de la West Brom în timp ce Molumby impresionează și Grant îl coboară pe Reading

West Bromwich Albion a revenit la căile câștigătoare departe de casă pentru a-și finaliza călătoriile pentru sezon, în timp ce Karlan Grant a obținut o victorie cu 1-0 la Reading.

Steve Bruce a fost o surpriză, deoarece Albion a revenit la un sistem defensiv cu patru oameni pentru prima dată de când a pierdut la Swansea City în februarie. Dara O’Shea s-a mutat la fundașul drept, cu Conor Townsend deplasându-se de la fundaș la fiecare parte a lui Semi Ajayi și Kyle Bartley la mijloc.

Nou-aspectul Baggies a fost primii care au zăpăcit golul de către un membru al echipei din spate, când centrarea lui Adam Reach din stânga a ajuns la capul lui Ajayi în interiorul suprafeței de pedeapsă de la Reading. Totuși, efortul său a putut găsi doar piciorul barei, în timp ce Reading a zbătut mingea pentru un corner care nu a dus nicăieri.

Într-o după-amiază în care mulți foști jucători de la Albion au fost întâmpinați de o mulțime zgomotoasă pentru ultima călătorie a sezonului, a fost probabil potrivit ca o interpretare a „One Andy Carroll” să izbucnească imediat după jumătate de oră cu centrul – zilele atacantului ca un jucător Albion care a apărut numerotat după ce nu a făcut lotul zilei de meci.

Au urmat câteva reprize de ocazie înainte de pauză pentru Molumby și Phillips, când Albion l-a testat în cele din urmă pe fostul portar al Aston Villa, Orjan Nyland. Oaspeții au umbrit destul de mult o primă repriză strânsă, pur și simplu, fiind echipa mai dispusă să renunțe, spre deosebire de presiunea din partea Reading, în special din loviturile de set, care nu au putut evoca o minge finală.

Zac Ashworth a fost prezentat la pauză, când viitorul tată al lui Conor Townsend a primit o lovitură care l-a văzut pe fundașul stâng șchiopătând în fazele finale ale primei reprize. Tânărul de 19 ani a impresionat imediat în ceea ce a fost un debut în campionat, deoarece Albion și-a concentrat atacurile pe partea stângă.

Phillips a continuat să fie implicat în al doilea, forțând un fel de salvare din partea lui Nyland, când portarul a doborât o centrare de încercare pentru un corner, înainte ca lateralul să cedeze prima șansă reală a reprizei. După ce a fost găsit la mijloc de o centrare a lui O’Shea, extrema s-a rezemat în jurul punctului de pedeapsă și a ridicat ceea ce a fost în cel mai bun caz doar o jumătate de șansă mult deasupra transversală.

Pe măsură ce jocul părea să intre într-un al doilea impas pentru Albion într-o săptămână, apăsarea sus pe linia de jumătate a dat roade pentru Albion. Căpitanul Jake Livermore a furat mingea și a intrat în calea înlocuitorului Callum Robinson, care a avansat cu intenție la câteva minute după intrarea în acțiune înainte de a-l găsi pe Karlan Grant să-l mențină calm pe atacant.

Asistentul a fost aproape de a deveni marcator după ce i s-a oferit posibilitatea de a dubla avantajul după combinarea cu Diangana. Interul stânga a tăiat mingea pentru Robinson, dar înlocuitorul nu a reușit să încheie un cameo frumos cu un gol și a găsit doar brațele lui Nyland.

Albion a încheiat jocul de departe în ascensiune și a urmărit o echipă complet întinerită după gol. A mai rămas doar o marjă de un gol, deoarece Bruce a avut unul față de fostul coechipier Paul Ince în Berkshire însorit, pentru a pune capăt unui record în deplasare inacceptabil în acest sezon cu un top.

Butonul 6

Spectator o mare parte a primei reprize, în afară de câteva momente de amenințare la loviturile goale, care până la urmă nu au necesitat intervenția portarului Albion. A revendicat aproximativ un corner în repriza secundă după mai multe încercări într-un moment nervos în spate.

O’Shea 5

Solid în aer, așa cum v-ați aștepta de la o jumătatea centrală mutată în spate, probabil că, din păcate, a devenit un rol de centru în ultimele jocuri. A oferit puțin avans la început, înlocuindu-l pe Ajayi când fundașul a spart liniile cu mingea la picioare, dar s-a îmbunătățit pe măsură ce jocul a progresat în ultima treime după ce s-a restabilit în rol.

Ajayi 6

L-a reușit bine pe Lucas Joao de la început, fiind fizic și lăsându-l pe atacantul central la grămadă, după o provocare aeriană robustă care a determinat gazdele să ceară un penalty. Ar fi trebuit să am o conexiune mai bună și să înscriu pe centrarea lui Reach în prima repriză. A continuat să conducă mingea înainte ca unul dintre cei doi fundași centrali în loc de trei și a legat bine apărarea de mijlocul terenului. Bine acoperit în spatele lui Bartley.

Bartley 5

În posesie în general, dar a fost salvat de Ajayi uneori după ce a fost prins în timp ce Reading a fugit în urmă. Puternic în aer, așa cum v-ați aștepta, dar este poate cel mai potrivit fundaș central al clubului în spatele trei.

Townsend 5

Un solid, dacă nu spectaculos, care s-a prezentat împotriva lui Junior Hoilett. A primit o lovitură chiar înainte de pauză și șchiopăta vizibil și nu a ieșit în repriza secundă.

Phillips 6

Vioi și a jucat un rol avansat pe dreapta încă de la începutul unui prim start timp de trei luni, trăgând primul șut al lui Albion, care a fost aproape de țintă. Cea mai incisivă amenințare de atac din primele 45 de minute. A continuat în al doilea forțându-l pe Nyland să efectueze o centrare tachinată pentru un corner. A respins cea mai bună șansă din repriza secundă.

Livermore 5

A preluat rolul mai rezervat al celor doi alături de dinamicul Molumby, permițând partenerului de mijloc să înflorească și mai mult. Mi s-a părut inconfortabil când a fost chemat să lucreze mai sus pe teren, așa cum este necesar într-un tandem cu doi oameni la mijlocul terenului. Mingea a recuperat bine pe linia de jumătate înainte de poartă.

Molumby 7

A pulverizat o pasă perfectă spre stânga la începutul descoperirii lui Phillips pentru prima lovitură a jocului. Combativ la mijlocul terenului și apăsat sus uneori pentru a forța refaceri în repriza de joc. Departe de a fi timid când a prezentat un deschidere și a testat Nyland de la distanță pentru prima dată. A riscat să anuleze toată munca bună cu o încercare urâtă de a câștiga o minge liberă urmărind jucătorul advers și a câștigat un cartonaș binemeritat.

Atinge 5

Mai mult o amenințare cu livrările din stânga ca un extrem mai natural, mai degrabă decât să fie inversat pe dreapta în ultima vreme. Combinat bine cu impresionantul Ashworth, odată ce adolescentul a intrat la pauză timp de aproximativ 20 de minute înainte de a fi scos.

Diana 5

A căzut mai adânc de la ambii atacanți, dar a avut un succes mixt, deoarece Albion nu a putut ține constant mingea în zonele de atac suficient pentru a reveni la mijlocul terenului. A avut mult mai mult succes pe stânga în ultimele 20 de minute după introducerea lui Robinson, primind mai multă libertate de a alerga la fundași pe aripă și de a tăia în interior.

Grantul 6

Smuls din șansa de a profita de o schimbare de afaceri în repriza Reading trăgând în loc să continue să conducă pe linia din spate a Reading. Dezamăgit de o atingere mai puțin decât ideală atunci când este găsit prea des în spate. S-a reparat cu un gol bine luat când încrederea părea să revină într-o clipă

ÎNLOCUITOARE

Ashworth 6 (pentruTownsend 45′)

Am avut o primă repriză bună în Championship Football sub centură după ce a intrat ca înlocuitor pentru Townsend la pauză. Securizat în posesie, având șansa la debutul său în ligă, combinându-se bine cu Reach pe stânga.

Robinson 6 (pentru Reach 72′)

A venit în față, permițând lui Diangana să joace un rol mai natural în stânga. A purtat mingea bine cu hotărâre înainte de a-l juca pe Grant pentru gol. Ar fi putut să dubleze avantajul târziu, dar a găsit doar brațele lui Nyland la distanță apropiată.

Castro 5 (pentru Phillips 81′)

Am vrut să intru pe minge în dreapta jos și să apăs pentru o secundă. A arătat că aplicația se îndepărtează una de cealaltă după ce a fost introdusă la scurt timp după primul gol cu ​​Albion în posesia unui avantaj pentru apărare.

Nefolosit: Palmer, Clarke, Kipre, Gardner-Hickman.

Lectură: Nyland, Morrison, McIntyre, Thomas (Abrefa 64′), Ejaria (Barker 83′), Drinkwater, Joao, Dele-Bashiru (Meite 83′), Rahman, Hoilett, Laurent.

Nu este folosit: Southwood, Tetek, Ehibhatiomhan, Scott.

GOOLURI

Albion – Grant 78′ Citind – N / A

Arbitru: Matthew Donahue

Ca urmare a: Barnsley (H) – sâmbătă, 7 mai, startul la ora 12.30

Ce părere ai de această performanță? Spune-ți părerea în secțiunea de comentarii de mai jos…

.

Add Comment