Fanii își exprimă îngrijorarea pentru fiul cu dizabilități al lui Katie Price, Harvey, în timp ce ea îl duce la un club de noapte

Fanii și-au exprimat îngrijorarea pentru fiul cu dizabilități al lui Katie Price, Harvey, după ce vedeta de teleralitate l-a dus într-un club de noapte.

Fostul model glamour, în vârstă de 43 de ani, l-a luat pe Harvey – care suferă de sindromul Prader-Willi, diabet și autism – să cânte vineri la Clubul Acapulco din Halifax.

Katie a recunoscut că a fost prima dată când Harvey mergea la un club de noapte, deoarece au taxat 10 lire sterline pentru biletele de meci la eveniment, ceea ce i-ar fi strâns lui Katie 6.000 de lire sterline.

Îngrijorare: Fanii și-au exprimat îngrijorarea pentru fiul cu dizabilități al lui Katie Price, Harvey, după ce vedeta de teler reality l-a dus vineri într-un club de noapte de la Clubul Acapulco din Halifax.

Dar oamenii au apelat la Twitter pentru a-și exprima îngrijorarea pentru bunăstarea lui Harvey în mediul zgomotos și unii au acuzat-o pe Katie că și-a „exploatat” fiul în vârstă de 19 ani printr-o apariție plătită.

O persoană a scris: „Altul crede că Katie Price să-l ducă pe Harvey la un club de noapte pentru a-și face apariția este puțin absurd?

Un altul a comentat: „Harvey va fi acolo doar pentru că nu ar fi rezervată singură. Ea încă îl folosește.

Iar un al treilea a spus: „De ce dracu l-a luat Katie Price pe Harvey la o întâlnire la un club de noapte?”

Îngrijorare: Harvey (fotografiat cu Katie) are afecțiuni medicale și comportamentale complexe, inclusiv sindromul Prader-Willi, diabet și autism

Îngrijorare: Harvey (fotografiat cu Katie) are afecțiuni medicale și comportamentale complexe, inclusiv sindromul Prader-Willi, diabet și autism

Un al patrulea a postat pe Twitter: „Katie Price îl tratează pe Harvey ca pe un spectacol secundar, idc ceea ce spune toată lumea”.

Vine după ce o sursă a criticat-o pe Katie pentru că este „iresponsabilă” pentru că l-a dus pe Harvey, care are afecțiuni medicale și comportamentale complexe, la un club de noapte.

Sursa a spus OK! Revista: „Ea merge [Katie] trebuie să fie pe marginea scaunului lui toată noaptea pentru că pur și simplu nu știi cum va reacționa cu zgomote puternice, uși care trântesc, mulți oameni, conversații și o mulțime de blițuri și camere.

Katie, care a făcut numeroase apariții la Acapulco, se spune că a strâns 6.000 de lire sterline pentru eveniment, care vor fi plătiți într-un cont bancar pentru Harvey.

Reacție: Oamenii au apelat la Twitter pentru a-și exprima îngrijorarea pentru bunăstarea lui Harvey și unii au acuzat-o pe Katie că

Reacție: Oamenii au apelat la Twitter pentru a-și exprima îngrijorarea pentru bunăstarea lui Harvey, iar unii au acuzat-o pe Katie că și-a „exploatat” fiul în vârstă de 19 ani prin apariția plătită.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Katie percepe în mod normal mai mult, dar a fost de acord să apară pentru 6.000 de lire sterline, deoarece dorește ca Harvey să câștige banii lui.

„Totul va intra în contul lui bancar pentru când va fi mai mare.

„Este 10 GBP pentru o întâlnire și salut, astfel încât clubul să își poată plăti taxele cu ușurință – oamenii vor sta la coadă pentru a-i întâlni!”

MailOnline a abordat reprezentanții lui Katie pentru comentarii.

Vineri, Harvey a fost văzut pozând cu brațele în jurul unor grupuri de fete în timpul întâlnirii.

Fostul model glamour și fiul ei au apărut la clubul de noapte de la ora 21.30, fanii fiind taxați cu 10 lire sterline pentru biletele la meci.

Fonduri: Katie, care a făcut numeroase apariții la Acapulco, se spune că a strâns 6.000 de lire sterline pentru eveniment, care vor fi plătiți într-un cont bancar pentru Harvey (foto club)

Fonduri: Katie, care a făcut numeroase apariții la Acapulco, se spune că a strâns 6.000 de lire sterline pentru eveniment, care vor fi plătiți într-un cont bancar pentru Harvey (foto club)

Lui Harvey i s-au alăturat la masa lui mai multe grupuri de fete, unde a savurat băutura lui preferată – dovlecelul Robinson.

Într-o altă clipă, a fost văzut cu doi fani care purtau tricouri cu cuvintele lui Harvey „Ce zi!”

Harvey și Katie păreau șocați, deoarece o fată avea o defecțiune a garderobei și trebuia să-și acopere bustul cu o mână.

Întâlnire: tânărul de 19 ani, care are sindrom Prader-Willi, diabet și autism, a fost văzut în jurul clubului cu fani care purtau tricouri cu cuvintele emblematice ale lui Harvey

Întâlnire: tânărul de 19 ani, care suferă de sindromul Prader-Willi, diabet și autism, a fost văzut în jurul clubului cu fani care purtau tricouri cu semnătura lui Harvey „Ce zi!”

Dezvăluit: Harvey și Katie păreau șocați, deoarece fata avea o defecțiune a garderobei și trebuia să-și acopere bustul cu o mână

Dezvăluit: Harvey și Katie păreau șocați, deoarece fata avea o defecțiune a garderobei și trebuia să-și acopere bustul cu o mână

Katie – care îl împarte pe Harvey cu fotbalistul pensionar Dwight Yorke – a croit o siluetă relaxată în jambiere negre și un tricou gri pentru eveniment, pe care l-a făcut echipă cu o pereche de crocs cu toc roz de 450 de lire sterline.

Își purta treptele aurii largi și drepte și și-a accentuat trăsăturile cu gene false dramatice.

Mama a cinci copii l-a ținut de mână pe fiul ei, Harvey, când au ajuns la clubul de noapte pentru întâlnire.

Fericit: lui Harvey i s-au alăturat la masa mai multe grupuri de fete, unde sa bucurat de băutura sa preferată - dovlecelul lui Robinson

Fericit: lui Harvey i s-au alăturat la masa mai multe grupuri de fete, unde sa bucurat de băutura sa preferată – dovlecelul lui Robinson

Ieșire: Katie și-a luat fiul Harvey la prima sa seară de club vineri, în timp ce au aranjat o întâlnire comună în care se pare că Katie a câștigat 6.000 de lire sterline

Ieșire: Katie și-a luat fiul Harvey la prima sa seară de club vineri, în timp ce au aranjat o întâlnire comună în care se pare că Katie a câștigat 6.000 de lire sterline

Lor li s-a alăturat la seara clubului logodnicul lui Katie, Carl Woods, care a îmbrăcat pentru ieșire un tricou cu mânecă lungă și blugi negri drăguțiți.

Vine după ce fostul concurent Love Island a insistat că el și Katie „nu se despart niciodată” și că relația lor este mai puternică ca niciodată.

El a minimizat informațiile despre care cuplul s-a despărțit luna trecută, după ce Katie ar fi înșelat trimițând mesaje „flirtuitoare” fostului ei logodnic Kris Boyson, în vârstă de 33 de ani, de pe profilul de Instagram al fiicei sale.

Iubit: Lor li s-a alăturat la seara clubului logodnicul lui Katie, Carl Woods, care a insistat recent că el și Katie

Îndrăgostiți: Lor li s-a alăturat la seara clubului logodnicul lui Katie, Carl Woods, care a insistat recent că el și Katie „nu sunt niciodată despărțiți” și că relația lor este mai puternică ca niciodată

Vorbind exclusiv pentru MailOnline, Carl a spus: „Au existat speculații, dar vă pot spune că nici Katie, nici eu nu am spus vreodată că nu suntem împreună.

„O iubesc pe Katie, cred că lumea ei, am fost întotdeauna într-o relație fericită cu Katie. Momentan sunt în drum spre casa lui Katie, așa că sunt fericit, cred că lumea lui Katie, îmi place foarte mult. Are o inimă de aur și eu sunt într-o relație fericită cu ea.

„A fost o plimbare cu montagne russe, dar este o femeie drăguță, chiar este, se luptă”.

Înainte de ieșire, Katie a spus că este prima dată când Harvey – care are afecțiuni medicale și comportamentale complexe, inclusiv autism – a pus piciorul într-un club.

Club: Fostul model glamour, de 43 de ani, și fiul ei, de 19 ani, s-au prezentat la Clubul Acapulco din Halifax de la ora 21.30.

Fani: Oaspeții au fost taxați cu 10 GBP pentru biletele la meci

Club: Fostul model glamour, în vârstă de 43 de ani, și fiul ei, în vârstă de 19 ani, au apărut la Clubul Acapulco din Halifax de la ora 21.30, iar fanii au plătit 10 lire sterline pentru biletele de meci.

Inspirându-se din poveștile ei de pe Instagram, Katie a împărtășit o fotografie cu mașina în timp ce conducea la eveniment, împreună cu legenda: „Halifax here we go with @officialmrharveyprice prima apariție în club și prima dată într-un club”.

O descriere de pe site-ul Acapulco spunea despre întâlnire: „Legenda realității Katie Price vizitează din nou clubul de noapte Acapulco din Halifax, de data aceasta aducându-și fiul Harvey Price la petrecere!”

Evenimentul, care s-a deschis la ora 21.30, a oferit băuturi de 75 p.m. înainte de ora 23.00, închiderea înscrierilor la ora 1.30.

Prima dată: înainte de ieșire, Katie a spus că a fost prima dată când Harvey - care are o serie de afecțiuni medicale și comportamentale complexe, inclusiv autism - a pus piciorul într-un club.

Prima dată: înainte de ieșire, Katie a spus că a fost prima dată când Harvey – care are o serie de afecțiuni medicale și comportamentale complexe, inclusiv autism – a pus piciorul într-un club.

.

Add Comment