Formații Arsenal vs West Ham la debutul lui Leno, mare mutare Elneny, nou rol pentru Tomiyasu

Victorii consecutive împotriva lui Chelsea și Manchester United l-au pus pe Arsenal în pole position când vine vorba de primii patru din Premier League în acest sezon, dar duminică după-amiază îl așteaptă un test greu împotriva lui West Ham United.

Există chiar și o șansă mică de a termina pe locul al treilea datorită eroismului lui Cristiano Ronaldo pentru Manchester United joi seară, dar Mikel Arteta va juca câte un meci, știind că o victorie împotriva Hammers este esențială pentru a menține o pernă de două puncte pe Tottenham Hotspur. .

În ceea ce privește știrile echipelor, este la fel ca înainte de meciul cu Man United, cu Thomas Partey și Kieran Tierney, singurii jucători ai echipei întâi indisponibili permanent pentru selecție, deoarece Bukayo Saka se așteaptă să fie bine după aceea, care a șchiopătat weekend-ul trecut. Deci, având la dispoziție o echipă aproape plină, Arteta se confruntă cu o durere de cap la selecție atunci când vine vorba de a-și numi lista pentru a se confrunta cu Hammers.

CITESTE MAI MULT:Mikel Arteta poate chema doi tineri de la Arsenal pentru o excursie la West Ham pe fondul știrilor confirmate de echipă

Din fericire pentru spaniol, fotbal.londraScriitorii de la Arsenal Kaya Kaynak, Tashan Deniran-Alleyne, Tom Canton și Chris Davison sunt la îndemână pentru a-și exprima părerile despre cine ar trebui să înceapă pe stadionul din Londra.

Chris Davison – The Arsenal Way Scriitor

Sunt ferm convins că nu trebuie să schimb prea multe când lucrurile merg bine, așa că aș face o singură ajustare de la meciul de săptămâna trecută cu Manchester United.

Cu Takehiro Tomiyasu în formă și disponibil, mi-ar plăcea să-l văd începând cu fundașul stâng… ascultă-mă. În timp ce Nuno Tavares a intrat pe foaia de gol împotriva lui United, a produs totuși momente de haos și a părut vulnerabil în defensivă. Tomi a părut imediat vioi și compus în ultimele minute ale meciului, subliniind diferența distinctă de calitate.

Vorbind vineri presei, Mikel Arteta a vorbit despre versatilitatea și capacitatea fundașilor laterali cu ambele picioare. „Nu doar pentru că poate folosi ambele picioare, dar poate juca fundaș central drept, fundaș central stâng, poate juca fundaș stâng, ceea ce îți oferă o variabilitate uriașă și așa au fost crescuți și antrenați de la foarte tineri. vârsta, așa spune el pentru el, stânga și dreapta sunt la fel.”

West Ham poate avea ochii pe manșa secundă a Ligii Europa săptămâna viitoare, dar încă mă aștept să creeze probleme, așa că este imperativ să rămânem cât mai solidi în spate.

Arsenal XI al lui Davison vs West Ham: Ramsdale; Cedric, White, Gabriel, Tomiyasu; Elneny, Xhaka; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Nketiah

Kaya Kaynak – Arsenal Writer

În timp ce victoriile asupra lui Manchester United și Chelsea au fost incredibile, cred că West Ham va pune un test complet diferit, ceea ce înseamnă că cred că vor fi necesare câteva schimbări pentru a asigura victoria.

Marea mea schimbare este în spate, unde aș căuta să-l aduc pe Tomiyasu direct în XI-ul de start. Cred că internaționalul japonez poate oferi un echilibru celor patru din spate, permițând lui Nuno Tavares să avanseze, oferind în același timp acoperire împotriva amenințării aeriene considerabile a lui West Ham.

Mijlocaș, aș căuta să fac o mișcare ușor controversată, renunțând la Mohamed Elneny și aducându-l în echipă pe Albert Sambi Lokonga. Elneny a fost fantastic recent și va fi nevoie până la sfârșitul sezonului, dar cred că ar putea fi necesare pase mai progresive ale lui Lokonga împotriva blocajului scăzut al Hammers.

În cele din urmă, aș căuta să mențin lucrurile relativ similare sus, cu Eddie Nketiah continuând la mijloc, Emile Smith Rowe pornind din nou pe stânga și Bukayo Saka o alegere evidentă pe dreapta.

Arsenal XI al lui Kaynak vs West Ham: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares; Sambi Lokonga, Odegaard, Xhaka; Saka, Nketiah, Smith Rowe

Tom Canton – The Arsenal Way Scriitor

Este greu de spus cât de entuziasmat sunt să văd revenirea completă a lui Takehiro Tomiyasu în formația de start. În timp ce Mikel Arteta a rămas timidă cu privire la probabilitatea ca el să se întoarcă în echipă, mica sa apariție împotriva lui Manchester United a fost suficientă pentru a-l convinge pe spaniol că este pregătit.

Nuno Tavares va fi cel mai mare beneficiar, urmat îndeaproape de Ben White. Ambii se pot concentra mai mult pe jocurile lor individuale știind că o prezență defensivă mai disciplinată este din nou în echipă. Nu este de mirare că Tavares și White au fost atât de buni în prima jumătate a sezonului când Tomi a fost disponibil.

Restul echipei se alege singuri, deoarece consecvența cu meciurile rămase va fi esențială pentru a continua impulsul echipei în Derby-ul din nordul Londrei. Sperăm că West Ham va fi pe picioarele lor de la angajamentele lor în Europa League și Gunners pot pedepsi orice greșeală obositoare.

Modul în care David Moyes se instalează fără atât de multe opțiuni defensive ortodoxe va fi provocarea cu care se confruntă Arsenal. Împotriva celor trei fundași, Gunners au avut rezultate mixte, dar obținerea mingii în Eddie Nketiah va fi cea mai bună șansă a Gunners cu nefamiliaritatea Hammers cu suprafața de pedeapsă.

Guangzhou Arsenal XI vs West Ham: Ramsdale; Tomiyasu; Alb; Gabriel; Tavares; Elneny; Xhaka; Odegaard; Saka; Nketiah; Smith Rowe

Tashan Deniran-Alleyne – Scriitor de la Arsenal

Presiunea crește și îi afectează pe unii dintre jucătorii lui Arsenal. Din acest motiv, cred că Mikel Arteta trebuie să se uite la unii dintre șefii experimentați ai echipei sale pentru a trece echipa în căutarea primilor patru.

Aaron Ramsdale, în special, a arătat tremurător în ultima vreme. Parcă nu și-a revenit pe deplin după accidentarea care l-a împiedicat să câștige la Aston Villa și de aceea apărarea nu a mai arătat solidă de la revenirea din armistițiul internațional. Prin urmare, aș opta pentru Bernd Leno pentru a obține un bis.

De asemenea, aș rezista tentației de a-i oferi lui Takehiro Tomiysau o revenire imediată în formația de start, deoarece ar fi o idee bună să-l readuc în continuare cu o altă apariție de înlocuitor pentru a-și îmbunătăți starea de fitness înainte de Derby-ul de la nordul Londrei împotriva lui Tottenham.

Mohamed Elneny m-a luat prin surprindere împotriva lui Chelsea și Man United, dar cu Hammers probabil să stea adânc și să încerce să frustreze pe Arsenal, i-aș da un start lui Sambi Lokonga, deoarece pasa lui incisivă ar putea fi cheia împotriva unui blocaj scăzut.

Bukayo Saka a șchiopătat împotriva lui United săptămâna trecută, dar a arătat bine la fluierul cu normă întreagă, așa că sperăm că acesta este un semn că va fi în regulă să-și ia locul pe partea dreaptă a unui prim trei neschimbat alături de Eddie Nketiah și Emile Smith Rowe.

Arsenal XI al lui Deniran-Alleyne vs West Ham: Leno; Cedric, White, Gabriel, Tavares; Lokonga, Odegaard, Xhaka; Saka, Nketiah, Smith Rowe

.

Add Comment