Fraze Scouse și Suarez – 6 lucruri pe care le-am învățat din primul interviu LFC al lui Darwin Nunez – Liverpool FC

Darwin Nunez a fost confirmat marți ca jucător al lui Liverpool, iar noul atacant al Roșilor nu a ascuns entuziasmul său față de ocaziile care îl așteaptă la Anfield.

Urmărirea lui Nunez de către Liverpool a fost rapidă, cel puțin în domeniul public, împacându-se rapid cu Benfica și jucătorul pentru a doua lor adăugare la seniori din vară până acum.

Jurgen Klopp a salutat „determinarea și ambiția în părți egale” de care a dat dovadă clubul în aterizarea pe tânărul de 22 de ani, despre care managerul spune că „are toate piesele pe care le căutăm”.

Este o completare interesantă în echipă și, cu primul său interviu oficial pentru clubul din bancă, iată câteva dintre lucrurile pe care le-am învățat despre noul No.27 al Roșilor.

Are deja o frază Scouse!

După recunoașterea lui Nunez, „engleza lui este foarte săracă” și, în ciuda faptului că este „pentru a fi sigur că o învăț repede”, el are deja o frază importantă de Scouse în arsenalul său!

— Șeful asta!

Spuse cu entuziasm și cu degetul mare în sus, se va acomoda foarte bine și suntem siguri că Scouserul grec va fi unul dintre mulți care îl vor ajuta pe drum!

dornici să învețe

La 22 de ani, Nunez are încă o mulțime de potențial de dezlănțuit, iar Klopp a recunoscut că este o „lucrare în desfășurare”, iar Nunez este gata să absoarbă tot ce poate de la noii săi colegi de echipă și manager.

„Este grozav pentru orice jucător că un manager te poate îmbunătăți și îmbunătăți ca jucător și cred că Klopp mă va ajuta foarte mult.

„Cred că jucătorii înșiși – precum Firmino și ceilalți jucători cu experiență – mă vor ajuta foarte mult.

“Va fi grozav că Klopp îmi poate arăta mult mai multe lucruri. Am doar 22 de ani și încă mai am multe de învățat și este o experiență cu totul nouă pentru mine.

Este atitudinea perfectă pe care să o ai și îl va menține mai mult decât bine plasat pentru moment și pe termen lung.

Un bărbat de familie

Există o temă comună cu țintele de transfer ale lui Klopp, sunt jucători geniali, dar și ființe umane decente, pentru că angajamentul față de persoană este la fel de important ca talentul pe care îl semnezi.

Și Nunez nu pare diferit, el pare umil și cu familia ferm în minte în tot ceea ce face.

„Vreau să-i mulțumesc partenerului meu, părinților mei și fiului meu, care este o adevărată sursă de mândrie pentru mine”, a spus Nunez.

„Au fost foarte importanți pentru mine în etapele carierei mele. Sunt foarte mândru de ei și pentru munca pe care eu și partenerul meu o facem ca echipă și îi sunt recunoscător că este aici.

„Pot să-ți spun că mă bucur foarte mult până acum și mă bucur să fiu aici cu partenerul meu. Dacă partenerul meu este fericit, sunt mai fericit pentru că familia ta este fundamentală.

Anfield gata

LIVERPOOL, ANGLIA - Miercuri, 13 aprilie 2022: Darwin Nunez de la Benfica reacționează în timp ce golul său este anulat pentru ofsaid în timpul meciului finala UEFA Champions League dintre Liverpool FC și SL Benfica de la Anfield.  (Foto de David Rawcliffe/Propaganda)

Nunez a avut deja prima experiență la Anfield, atât jucând, cât și marcând, deși pentru opoziție, și este un gust care îl pregătește să simtă asta cu fanii alături.

“A fost o experiență spectaculoasă să văd cum sunt fanii pe stadion. Este o atmosferă incredibilă”, a spus uruguayanul despre vizita sa în aprilie în Liga Campionilor.

„Cred că Liverpool are absolut totul – jucători buni și suporteri care ajută cu adevărat echipa uneori în joc.

„Deci, da, cred că este un club foarte mare și va fi grozav aici.

„A juca acolo a fost o experiență uimitoare și în acel moment am spus: „Trebuie să fie grozav să joc aici. “”

Nici noi abia asteptam!

Măgulit de Van Dijk

Virgil van Dijk și Nunez s-au ciocnit în prima manșă între Liverpool și Benfica în Portugalia, iar olandezul avea să-l numească ulterior pe atacant drept unul dintre cei mai duri adversari ai săi.

Acestea sunt cuvintele care l-au făcut pe Nunez „cu adevărat mândru” și suntem siguri că este la fel de ușurat ca și Van Dijk că nu trebuie să se confrunte acum.

“Este foarte bine când un alt jucător vorbește despre tine atât de pozitiv și, desigur, Van Dijk este un jucător foarte rapid și puternic”, a spus Nunez.

„Faptul că a vorbit foarte bine despre mine a fost ceva de care am fost cu adevărat mândră și fericită. Deci, da, sunt mândru de efortul și munca grea pe care am depus-o.

O „referință adevărată” cu Suarez

Nunez este cel mai recent uruguayan care a devenit roșu, iar istoria recentă este bine de citit atunci când cei doi sunt combinați, Luis Suarez scriindu-și numele în cărțile recordurilor de la Liverpool.

Nunez și Suarez au jucat împreună la nivel internațional, iar Nunez a recunoscut că va vorbi cu fostul nr. 7 și va continua să-l caute pentru sfaturi și sprijin.

„Nu, încă nu, încă nu am avut ocazia să fiu în contact cu el”, a explicat atacantul.

„Dar sunt sigur că atunci când vor ieși totul pe rețelele de socializare, îl voi suna sau îi voi trimite o fotografie pe care am făcut-o acolo unde este el în fundal într-o fotografie.

„Îi voi trimite asta și vom discuta puțin și îi voi pune o mulțime de întrebări ca să-și poată oferi sprijinul și ajutorul pentru că este o adevărată referință pentru mine, deoarece este un fotbalist uruguayan care a marcat istorie în Liverpool.

— Dar, desigur, voi avea în curând ocazia să-l sun și să vorbesc cu el.

Nu va exista nicio dorință de a compara, dar Nunez oferă o mulțime de entuziasm că își poate construi propriul drum de succes la Anfield.

.

Add Comment