Gio van Bronckhorst și Rangers își rebranșează „dinamic” în timp ce Ronald de Boer explică cum a fost depășit Steven Gerrard

A păși în pantofii lăsați lui Ibrox de Steven Gerrard avea întotdeauna un risc serios pentru noul titular, că ar ajunge să cadă pe burtă.

Gerrard a mers pe ritm, oferind trofeul pe care clubul îl aștepta de un deceniu.

Dar fosta legendă a Rangers, Ronald de Boer, crede că prietenul său Gio van Bronckhorst își poate câștiga drum în inimile fanilor Rangers din întreaga lume dacă acordă primul premiu european al clubului în ultimii 50 de ani.

De Boer crede că fostul său coleg la echipa națională a Gers și a Olandei trebuie să aibă rezerve cu privire la înlocuirea lui Gerrard.

Preluarea icoanei Liverpool după ce și-a scris numele în folclorul Ibrox, asigurând cel de-al 55-lea titlu al clubului în sezonul trecut, este ca și cum l-ai avea pe Frank Sinatra să-ți treacă microfonul și să-ți spună să-l dai iubitului meu.

Dacă van Bronckhorst avea îndoieli, totuși, le ținea pentru el.

Primiți în fiecare zi toate cele mai recente știri Rangers direct în căsuța dvs. de e-mail, abonându-vă la buletinul nostru informativ.

Acoperim fiecare informație despre clubul tău preferat sub formă de articole, videoclipuri și podcasturi.

Buletinul informativ va sosi zilnic la prânz, oferindu-vă o privire de ansamblu asupra celor mai bune povești pe care le-am abordat în ultimele 24 de ore.

Pentru a te înregistra, trebuie doar să introduci adresa ta de e-mail în linkul de aici.

Și dacă nu sunteți deja, asigurați-vă că vă alăturați conversației pe grupul nostru de Facebook Rangers și pe Instagram Record Sport.

Încrederea în abilitățile sale de a face treaba poate să fi scăzut puțin pe măsură ce stăpânirea lui Rangers asupra titlului de anul trecut a scăzut, dar de Boer a fost impresionat de maniera sigură în care prietenul său a procedat la remodelarea acestei formații de Light Blues pentru a le face serioși. concurenți pe scena continentală.

Acum doar Eintracht Frankfurt îi sta în calea lui van Bronckhorst, care încearcă să demonstreze o dată pentru totdeauna că ghetele Ibrox sunt potrivite, conducând echipa sa către nemurirea în Europa League.

Fostul as al lui Ajax și Barcelona – care a câștigat un titlu de ligă și trei cupe în timpul celor patru ani la Ibrox – a spus: „Este uimitor să văd clubul înapoi în această etapă în Europa.

„Nu cred că s-a așteptat nimeni, pentru că în Europa League sunt întotdeauna concurenți foarte puternici, așa că să ajungi până aici este o surpriză.

„Este o mare realizare pentru jucători și staff, așa că toate complimentele mele către Gio și echipa sa.

„Gio este un prieten apropiat de-al meu și am avut o relație bună cu asistentul său Dave Vos de când a fost la Ajax. Desigur, Roy Maakay pe care îl cunosc bine.Calvin Bassey cu Ryan Kent și antrenorul primei echipe Roy Makaay în timpul antrenamentului

„Deci sunt foarte bucuros că le merge atât de bine.

„Umplerea pantofilor lui Steven Gerrard nu a fost ușor, dar până acum au făcut-o cu multă încredere și multă convingere.

„Au schimbat puțin sistemul și au folosit un pic mai mult aripile. Sunt puțin mai dinamici decât erau cu Steven la conducere.

„Dar cred că Steven merită și complimente uriașe pentru că el a fost cel care a pus bazele acestei echipe Rangers și i-a permis lui Gio să preia conducerea.

„Cu un plus de calitate pe care Gio și echipa sa au adus-o, au reușit să ajungă în finală.

„Ar fi trebuit Gio să se gândească de două ori să înlocuiască pe cineva ca Gerrard? Da, desigur, pentru că atunci când ai intrat totul arăta bine.

„Nu a fost prea mult rău. De obicei, dacă intri ca antrenor nou când lucrurile nu merg bine, există destul loc de îmbunătățit.

„De exemplu, Ten Hag merge la United, sunt multe zone în care poate duce echipa înainte.

„Dar cu Rangers au fost campioni, se descurcau bine în Europa, dar nimeni nu se aștepta ca ei să realizeze ceea ce a făcut Gio acum.

„Deci cred că a fost un risc pentru el.

„Știu că jucând pentru cluburi precum Rangers, Ajax, Barcelona, ​​singurul lucru care contează este să câștigi liga. Asta este tot ce contează.

„Desigur, asta nu se întâmplă pentru Rangers în acest sezon, dar cred că va vindeca mai mult decât aceste răni dacă vor câștiga Europa League.

„Dacă ar avea posibilitatea de a alege, cred că fanii ar alege să aibă acea cupă Europa League în sala de trofee Ibrox în loc de ligă!”Un ultim mesaj de la Gio van Bronckhorst către jucătorii din Sevilla

De Boer speră că ascensiunea lui van Bronckhorst și a șefului lui Ajax, Erik ten Hag – care va prelua conducerea la Manchester United în această vară – este un semn al renașterii olandeze în toată Europa.

Este posibil ca Olanda să fi dat lumii Fotbalul Total și principiile inspirate de Johan Cruyff care au dat naștere marii echipe de la Barcelona a lui Pep Guardiola la începutul anilor 2010.

Dar au existat semne că metodele de antrenament crescute în Olanda au demodat în ultima vreme.

Geamănul lui De Boer, Frank, l-a găsit pe cheltuiala lui după scurte perioade cu Inter Milano și Crystal Palace. Louis van Gaal, Ronald Koeman și Phillip Cocu au avut și ei perioade în care s-au luptat să facă impresie în sud și în alte părți.

Dar De Boar a spus: „Toți aici, în Olanda, sunt foarte mândri de ceea ce face Gio.

„Managerii olandezi par să fie în flăcări în acest moment.

„Evident că Ten Hag are ocazia în Anglia cu Manchester United să arate că antrenorii olandezi sunt buni.

„Și cu Gio, suntem cu toții fericiți și mândri că avem din nou un antrenor olandez în finala unei competiții europene.

„Ne bucurăm pentru Gio, dar și pentru ideile olandeze despre fotbal.

„O vreme s-a părut că oamenii au renunțat la asta.

„Van Gaal se descurcă din nou bine cu echipa națională, dar au fost foarte mulți antrenori care au avut ocazia să obțină un loc de muncă și din păcate au fost concediați pentru că rezultatele nu au fost atât de bune sau pentru că nu a declanșat direcția.

„Dar aceasta este o oportunitate de a arăta că antrenorii olandezi pot reuși.

„Știi cum e uneori. Poate că este influența spaniolă peste tot, apoi dintr-o dată este italiană sau germană.

„Poate că acesta este începutul revenirii antrenorilor olandezi”.

Sevilla se pregătește acum pentru o petrecere monstruoasă, cu 100.000 de fani Rangers pregătiți să invadeze sudul Spaniei.

Și de Boer vrea să li se alăture.

El a spus: „Încă vorbesc mult cu Arthur Numan, care este încă implicat cu Mikey Mols și suntem cu toții foarte mândri de ceea ce Gio și echipa sa au realizat.

” Suntem multumiti. Erau fericiți. Dacă aș avea ocazia, m-aș duce la Sevilla pentru că ar fi uimitor să urmăresc acest meci în direct și să vedem petrecerea înainte.

„Nu cred că voi primi zboruri din păcate!”

.

Add Comment