Helen Skelton critică un utilizator al rețelei sociale pentru că și-a uzurpat identitatea cu un cont fals

Helen Skelton a suferit și alte nenorociri cu escrocii care vizează fanii cu conturi false de pe rețelele de socializare care i-au uzurpat identitatea.

Prezentatoarea Countryfile, în vârstă de 38 de ani, a descoperit că oameni fără scrupule au început să creeze pagini de Instagram în numele ei.

Helen a accesat pagina ei de Instagram joi pentru a-și avertiza adepții despre un anumit profil fals.

Șocant: Helen Skelton a suferit și alte nenorociri cu escrocii care vizează fanii cu conturi false de pe rețelele de socializare uzurpandu-i identitatea

Escrocii se prefac a fi vedete pentru a încerca să înșele fanii avid de bani cu promisiunea unor fotografii fierbinți și chiar întâlniri.

Profilul fals arăta fotografii cu Helen în ultima ei postare care punea în funcțiune jucării pentru copii pentru o companie, în timp ce prezenta și o fotografie cu ea sărutându-se pe unul dintre copiii ei.

Reluând poveștile ei de pe Instagram, ea le-a spus urmăritorilor săi: „Nu sunt eu. Cont fals”.

Gazda Countryfile și mama celor trei copii a dezvăluit luna aceasta modul în care s-a despărțit de soțul jucătorului de rugby de la Leeds Rhinos, Richie Myler.

Imitator: Prezentatoarea Countryfile, 38 de ani, a descoperit că oameni fără scrupule au început să creeze pagini de Instagram în numele ei

Imitator: Prezentatoarea Countryfile, 38 de ani, a descoperit că oameni fără scrupule au început să creeze pagini de Instagram în numele ei

Vine după ce Helen a oferit o afișare veselă în cea mai recentă postare pe Instagram, împărtășind detalii și promovând jucăriile fiilor ei, Emie și Louis, sunt „obsedați” de aplicație marți.

Dar o persoană care probabil nu va lăsa un like este fostul ei soț Richie, care se pare că și-a părăsit soția pe Instagram după despărțirea lor.

Helen era radiantă pentru fotografia promoțională, deoarece părea plină de spirit.

Ea a purtat un machiaj natural pentru a-și scoate în evidență tenul neted, în timp ce șuvițele ei blonde cenușiu i-au căzut perfect pe piept.

Unfollow: Postarea vine după ce soțul înstrăinat al lui Helen, Richie Myler, a anulat-o pe Instagram

Unfollow: Postarea vine după ce soțul înstrăinat al lui Helen, Richie Myler, a anulat-o pe Instagram

Obsedat: În legenda, frumusețea a scris:

Obsedat: În legendă, frumusețea a scris: „Suntem mari observatori Bluey în familia noastră!” Acum am o mică problemă… aveam de gând să-i fac cadou nepotului meu noile jucării Bluey, dar băieții mei sunt obsedați și nu mă lasă să le dau’

Helen a îmbrăcat o cămașă cu imprimeu floral pentru clipă, în timp ce ținea jucării de la emisiunea TV pentru copii Bluey.

În legendă, frumusețea a scris: „Suntem mari observatori Bluey în familia noastră!” Acum am o mică problemă… aveam de gând să-i fac cadou nepotului meu noile jucării Bluey, dar băieții mei sunt obsedați și nu mă lasă să le dau!

Helen a anunțat luna trecută că s-a despărțit de partenerul ei de rugby, după opt ani de căsnicie.

De atunci, profesionistul din sport s-a angajat într-o nouă relație cu Stephanie Thirkill – fiica președintelui multimilionar al clubului Leeds Rhinos pentru care joacă.

Despărțire: Prezentatoarea Countryfile Helen a anunțat luna trecută că s-a despărțit de partenerul ei de rugby, după opt ani de căsnicie

Despărțire: Prezentatoarea Countryfile Helen a anunțat luna trecută că s-a despărțit de partenerul ei de rugby, după opt ani de căsnicie

Și acum Richie pare să fi tăiat legăturile cu Helen pe Instagram, când apare un mesaj care spune „nu s-au găsit utilizatori” când numele lui este căutat în lista lui „următoare”.

Dar Helen încă îl urmărește pe fostul ei soț pe Instagram, deoarece numele lui apare în prezent pe lista lui de 20.200 de urmăritori.

Nu este clar dacă profesionistul sport a renunțat la fostul star Blue Peter sau dacă Helen l-a renunțat de la adepții săi.

Vine după ce Helen a participat joi la Sports Industry Awards, la prima ei apariție publică de când și-a anunțat despărțirea de Richie.

Adepți: Și Richie pare să fi rupt legăturile cu Helen pe Instagram, după cum afirmă o postare

Adepți: Și Richie pare să fi rupt legăturile cu Helen pe Instagram, când apare un mesaj care spune „Nu s-a găsit niciun utilizator” când numele lui este căutat în lista lui de „adepți”.

Se spune că Helen a angajat un detectiv privat după ce a devenit suspicios de comportamentul soțului ei Richie înainte de separarea lor.

O sursă a declarat pentru Mail Online cât de supărată a fost Helen de ruperea căsătoriei ei cu Richie, care se întâlnește acum cu Stephanie Thirkill, în vârstă de 32 de ani.

Ei au spus: „Helen este absolut devastată. Acum ea contemplă viața fără el, în timp ce el a continuat cu noul său partener.

„Richie insistă că nu a existat un crossover, că a început dragostea cu Stephanie după ce căsnicia lor s-a destrămat, dar Helen se simte dezamăgită. Sunt încă căsătoriți și copilul lor are literalmente patru luni.

Exes: Vine după ce se presupune că Helen a angajat un detectiv privat după ce a devenit suspicioasă de comportamentul soțului ei Richie (fotografiat în 2016) înainte de a se despărți.

Exes: Vine după ce se presupune că Helen a angajat un detectiv privat după ce a devenit suspicioasă de comportamentul soțului ei Richie (fotografiat în 2016) înainte de a se despărți.

„Ea a crezut că căsnicia lor este în siguranță și este total șocată de ceea ce s-a întâmplat”.

În timp ce Richie a insistat că nu a existat un crossover și că și-a început dragostea cu Stephanie după ce căsnicia lor s-a prăbușit, The Sun a raportat că Helen a suspectat de infidelitate și a contactat un detectiv privat pentru a-l ajuta să afle adevărul.

De asemenea, presa a dezvăluit cum a contactat soțul înstrăinat al lui Stephanie, care locuiește în North Yorkshire, pentru a aborda relația lor și cronologia din jurul acesteia.

O prietenă apropiată a lui Helen a declarat publicației: „Prezentatoarea devastată a simțit că ceva nu este în regulă cu relația ei cu Richie.

„Angajarea unui detectiv privat a fost ultimul lucru pe care și-a dorit să-l facă, dar a simțit că nu are de ales și că trebuie să afle adevărul de dragul sănătății ei și al tinerei ei familii.

Split: Helen a anunțat că ea și Richie se vor despărți prin Instagram luna trecută - recunoscând că a făcut-o

Divizarea: Helen a anunțat că ea și Richie s-au despărțit prin Instagram luna trecută – recunoscând că „a părăsit casa familiei”

„Emoțiile sunt în creștere și cel mai important lucru pentru Helen este să aibă grijă de cei trei copii ai săi și să se asigure că sunt bine în timpul despărțirii dificile.”

Helen s-a căsătorit cu Richie în decembrie 2013 și cuplul are trei copii împreună.

Până la apariția veștii despre despărțire, lumea exterioară i s-a părut că au căsnicia perfectă, cu multe expresii ale devotamentului lor pe rețelele de socializare în ultimele săptămâni.

Cuplul a cumpărat o căsuță de 550.000 de lire sterline la marginea orașului Leeds în timpul blocării în urmă cu doi ani și a cheltuit sute de mii de dolari reamenajând-o, cu o bucătărie frumos amenajată și uși uriașe către grădina idilică.

Fosta vedetă Blue Peter, Helen, și-a confirmat despărțirea de Richie pe Instagram luna trecută, scriind: „Foarte trist să spun că Richie și cu mine nu mai suntem un cuplu”.

Split: O sursă a declarat pentru Mail Online cât de frântă s-a simțit Helen

Split: O sursă a declarat pentru Mail Online cât de zdrobită s-a simțit Helen „nedușită” de ruperea căsătoriei ei cu Richie (ambele fotografiate în 2012), care se întâlnește acum cu Stephanie Thirkill, 32 de ani.

„A părăsit casa familiei. Vom face tot posibilul să ne copărtăm nepoții.

Ea a adăugat două emoji-uri cu inimă frântă la postarea distribuită luna trecută celor 278.000 de urmăritori ai ei.

Despărțirea lor a avut loc la doar patru luni după sosirea celui de-al treilea copil al cuplului, o fetiță.

O sursă apropiată cuplului a spus: „Helen este absolut devastată. Acum ea contemplă viața fără el, în timp ce el a continuat cu noul său partener.

Vremuri mai bune: Helen s-a căsătorit cu Richie în decembrie 2013, iar cuplul are împreună trei copii mici

Vremuri mai bune: Helen s-a căsătorit cu Richie în decembrie 2013, iar cuplul are împreună trei copii mici

„Helen rezistă bine, ceea ce este admirabil având în vedere că a fost orbită de noua ei relație.”

Sursa a adăugat: „Prietenii comuni cred că a tratat-o ​​îngrozitor”.

Noul partener al lui Richie, Stephanie, este listat ca director al a două companii conduse de tatăl ei; Age Partnership și Advise Wise, parte dintr-un grup de afaceri pe care a început să-l ajute să-și construiască averea considerabilă.

Anterior, ea a studiat managementul marketingului cu amănuntul la Universitatea Metropolitană din Leeds și lucrează zi de zi ca manager de marketing la Age Partnership.

În 2018, s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Bolton Abbey, moșia Yorkshire a ducelui de Devonshire. Acum se crede că cuplul s-a despărțit.

Copii: Despărțirea lor a avut loc la doar patru luni după sosirea celui de-al treilea copil al cuplului, o fetiță

Copii: Despărțirea lor a avut loc la doar patru luni după sosirea celui de-al treilea copil al cuplului, o fetiță

.

Add Comment