Helen Worth și Antony Cotton de pe Coronation Street au creat MBE

strada încoronării vedetele Helen Worth și Antony Cotton au primit MBE ca parte a onorurilor de naștere a Reginei.

Worth, care a jucat-o pe Gail Platt în telenovela timp de aproape 48 de ani, a primit premiul ei pentru serviciile sale în teatru. Răspunzând la știri, ea a spus: „A fost o mare surpriză să aud că am fost nominalizat pentru un MBE.

„Să fiu onorat pentru că am făcut ceva de care m-am bucurat atât de mult timp de atâția ani este cu adevărat minunat și sunt deosebit de încântat să primesc acest premiu în anul jubileului de platină al Reginei.”

Worth s-a alăturat seriei în 1974, devenind una dintre cele mai recunoscute chipuri ale telenovelei.

Samir Hussein/Wire ImageGetty Images

Legate de: strada încoronării confirmă noul interes amoros al lui Max

„Toți cei din emisiune sunt încântați să audă despre onoarea jubileului lui Helen”, a adăugat directorul general al seriei ITV, John Whiston.

„Este o actriță impecabilă și o ființă umană drăguță care merită această onoare.”

Worth i s-a alăturat pe lista de onoare altul Corri starul Antony Cotton, care l-a jucat pe Sean Tully pe pavaj din 2003.

Cotton, care este ambasador de caritate militară pentru Soldiers, Sailors, Airmen and Families Association (SSAFA) și patron al Help For Heroes, și-a primit MBE pentru serviciile oferite personalului și veteranilor armatei britanice.

Anthony Cotton la Sun Military Awards 2018

Tristan FewingsGetty Images

Legate de: strada încoronăriiImran-ul lui o surprinde pe Abi

„Sunt complet copleșit de această onoare, mai ales că a venit în timpul jubileului de platină al Reginei. Lucrul cu forțele noastre armate incredibile, în special cu armata, a fost cu adevărat cea mai mare onoare din viața mea”, a declarat el.

„A avea un soldat, indiferent de vârstă sau rang, să vină la mine și să-mi spună poveștile, experiențele și, mai ales, grijile, a schimbat viața.”

strada încoronării difuzat la începutul orelor 19:30 toată această săptămână pe ITV și difuzat pe hub-ul ITV.

Citeste mai mult strada încoronării spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment