Hollyoaks dezvăluie situația lui Bobby după drogurile Mercedes

Hollyoaks urmeaza spoilere.

Hollyoaks a dezvăluit în cele din urmă soarta tristă a lui Bobby Costello în urma dramei de droguri a mamei sale Mercedes McQueen.

După cum știu fanii, Mercedes a luat-o pe Wendy pentru a câștiga custodia fiului ei, după ce se pare că acesta a fost închis în dormitorul lui în timp ce Mercedes a leșinat.

Episodul de primă privire din E4 de miercuri (18 mai) a confirmat rezultatul audierilor cu privire la viitorul lui Bobby într-un mod tipic dramatic, începând cu Wendy Blissett i-a spus tânărului că mama lui era bolnavă și nu putea avea grijă de el.

Fotografii cu var

Legate de: HollyoaksEthan se teme să fie luat cu nerăbdare, deoarece moartea este dezvăluită în 20 de noi imagini spoiler

Cat despre Mercedes? Ei bine, ea a jurat că nu va coborî fără luptă. „Se termină astăzi”, i-a spus ea Theresei McQueen despre ordinul de protecție de urgență. „Mă duc la această instanță și îmi voi aduce băiatul înapoi”.

Wendy era hotărâtă să-l întoarcă pe Bobby împotriva mamei sale, spunându-i că „unele femei pur și simplu nu sunt menite să fie mame” în timp ce l-a convins că „ar putea fi mai bine pentru toată lumea” dacă trăiesc împreună.

Dar lucrurile nu au mers exact așa cum plănuise Mercy în instanță, chiar și cu ajutorul lui James Nightingale în calitate de avocat, care a acuzat-o pe Wendy că și-a „subminat” clientul în instanță.

Ca răzbunare, Wendy a aerisit rufele murdare ale lui Mercedes în sala de judecată. Ea a susținut că Bobby era în pericol cu ​​mama lui, deoarece l-a acuzat că a băut și a consumat droguri în jurul fiului ei, înainte de a-l închide în dormitorul lui. „Ești o mamă nepotrivită! strigă Wendy de peste sala de judecată.

Bobby la Hollywood

Fotografii cu var

Instanța a luat atunci o decizie șoc în ceea ce privește bunăstarea lui Bobby. A fost ordonat de judecător (pe care s-ar putea să-l recunoașteți, fani ai săpunului!) ca Bobby să locuiască cu Wendy cu normă întreagă.

Bineînțeles, nu asta era vestea pe care Mercedes voia să o audă, mai ales că anterior jurase că va părăsi țara cu Bobby. Drept urmare, s-a supărat în sala de judecată – chiar sub privirea îngrozită a lui Bobby.

Din păcate, se pare că lucrurile vor merge din rău în mai rău atunci când vine vorba de relația lui Mercy cu fiul ei, deoarece acesta i-a spus mai târziu în afara tribunalului că nu a vrut să o mai vadă niciodată.

Mai târziu în această săptămână, Wendy va reda un mesaj vocal de la Mercy către Bobby, care nu îl face pe tânăr să creadă că mama lui luptă pentru el. Își va găsi Mercy fiul în grija ei?

Hollyoaks acum este difuzat mai întâi pe All 4, cu episoade noi care apar în fiecare dimineață în ziua săptămânii. Emisiunea este difuzată de luni până vineri la 18:30 pe Channel 4 și la 19:00 pe E4.

Unele episoade omnibus sunt disponibile prin Amazon Prime Video.

Citeste mai mult Hollyoaks spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment