Imaginile din primul avatar 2 dezvăluie ce a petrecut James Cameron 13 ani

De la Avatar: The Way of Water sosesc patru noi imagini de primă vedere, care arată aventurile Na’vi pe și în largul coastei Pandorei.

Au sosit patru imagini noi din viitoarea continuare a lui James Cameron Avatar: Calea apei. cel Avatar Franciza a întârziat să se dezvolte, deși a început cu unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile. originalul Avatar a fost lansat în cinematografe în 2009 și a ajuns pe locul 1 în topurile de box office din toate timpurile datorită efectelor sale vizuale revoluționare, care au adus la viață lumea Pandorei, lumea dinamică SF locuită de o rasă. cunoscuți sub numele de Na’vi al căror habitat era amenințat de operațiunile miniere ale pământenilor. În ciuda succesului său uriaș, lui Cameron i-a trebuit 13 ani pentru a-și finaliza continuarea promisă Avatar 2care va ajunge oficial în cinematografe pe 16 decembrie 2022.

VIDEO ZIULUI

Filmul va prezenta revenirea multor originale Avatar artiști care și-au reluat rolurile, inclusiv Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder și Matt Gerald, iar Sigourney Weaver revenind într-un rol complet nou. Distribuția a adăugat și o serie de noi vedete precum Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel și CJ Jones. Filmul va relua mai mult sau mai puțin în timp real, la mai bine de un deceniu după evenimentele din filmul original, și va urmări familia pe care Jake Sully (în forma sa Na’vi) și-a construit-o împreună cu partenerul său de viață Na’vi, Neytiri. .


Înrudit: Avatar 2 plătește în sfârșit pentru cea mai mare glumă James Cameron de la SNL

Azi, T2BLive.COMcare de obicei împărtășește actualizări despre viitoarele filme Tollywood și Bollywood, a lansat patru imagini noi de la Avatar: Calea apei. Fidel titlului filmului, filmarea înfățișează în primul rând diferiți Na’vi, atât noi, cât și familiari, explorând coasta Pandorei. O fotografie subacvatică arată un Na’vi înotând cu o creatură subacvatică uriașă, următoarea arată un grup de războinici care simte în mod nesigur valul, a treia arată o creatură familiară asemănătoare dragonului, iar imaginea finală arată o scenă dramă acasă. Vezi imaginile de mai jos:


Faceți clic aici pentru a vedea publicația originală

James Cameron și-a făcut obișnuința să creeze sequel-uri care cresc semnificativ antetul față de original. Regizorul a regizat extraterestriicare a adăugat un roi de xenomorfi care se luptă cu un grup de marine spațiali într-una dintre cele mai îndrăgite epopee de acțiune și Terminator 2: Ziua Judecățiicare a extins mitologia și spectacolul de acțiune al originalului terminator dincolo de originile sale divagatoare SF. Având în vedere amploarea Avatar a început, cu siguranță trebuie să fi fost o provocare să împing asta și mai departe, dar cu siguranță se pare că Cameron a făcut exact asta.

Acum că Cameron a prezentat publicului Pandora și locuitorii săi, se pare că instinctul său este să lase personajele să exploreze părți din ce în ce mai îndepărtate ale planetei pe care nu le-au mai vizitat până acum. Dacă consecințele promise să Avatar: Calea apei poate continua să împingă mai departe spre priveliști pitorești SF și creaturi minunate, Avatar 5 ar putea fi doar una dintre cele mai uluitoare experiențe care au ajuns vreodată în cinematografe. Deocamdată, însă, Avatar cu siguranță fanii vor fi mulțumiți de această aventură pe malul oceanului.


Următorul: Avatar 2 are acum o provocare uriașă de a fi cel mai bun film SF din 2022

Sursă: T2BLive.COM/Stare de nervozitate

  • Avatar 2 (2022)Data lansării: 16 decembrie 2022
  • Avatar 3 (2024)Data lansării: 20 decembrie 2024
  • Avatar 4 (2026)Data lansării: 18 decembrie 2026
  • Avatar 5 (2028)Data lansării: 22 decembrie 2028

Doctor Strange 2 și Sam Raimi

Personajul MCU preferat al lui Sam Raimi a fost dezvăluit (Nu este Doctor Strange)


Despre autor

Add Comment