Interviu cu Amber Heard: Actorul îi spune lui Savannah Guthrie la Today „s-a descurcat bine” și vorbește despre sentimentele pentru Johnny Depp după proces

Amber Heard recunoaște că ea și Depp ar putea arăta ca „Hollywood Kids”

Amber Heard a acordat primul ei interviu de când și-a pierdut lupta pentru calomnie de mai multe milioane de dolari împotriva fostului soț Johnny Depp.

După ce s-au întâlnit cu Savannah Guthrie de la NBC săptămâna trecută, segmentele au fost previzualizate pe Astăzi show cu interviul complet programat pentru 20:00 EST pe 17 iunie.

Heard spune că va susține mărturia ei la proces „până în ziua în care voi muri”, dar odată cu desfășurarea procesului pe rețelele de socializare, ea crede că chiar și juratul cel mai bine intenționat ar fi avut dificultăți să o evite.

Descriind procesul drept „umilitor” și că s-a simțit „mai puțin decât uman”, Heard recunoaște că nu s-a simțit încrezător înainte de verdict, dar susține că „a spus adevărul puterii” și a plătit prețul. Ea a recunoscut că ea și Depp arătau ca niște „răpiți de la Hollywood” răsfățați pentru o persoană obișnuită, dar susține că cazul ei era despre libertatea de exprimare.

Guthrie a contestat-o ​​pe Heard în legătură cu propriile acțiuni în relație și ea a recunoscut că a făcut și a spus „lucruri oribile și regretabile”, dar a spus că „a spus întotdeauna adevărul”.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari pentru că a sugerat că a abuzat-o într-un articol de opinie de la Washington Post. Ea a depus o cerere reconvențională de 100 de milioane de dolari, acuzându-l că a purtat o „campanie de calomnie” împotriva ei.

1655295042

Heard a întrebat-o dacă a simțit că textul de amenințare „umilire totală a lumii” s-a adeverit

Doamna Guthrie întreabă dacă doamna Heard consideră că s-a împlinit o promisiune făcută de Johnny Depp într-un text, că va suferi „umilință globală totală”.

„Știu că a promis… și am depus mărturie… Nu sunt o victimă bună, am înțeles, nu sunt o victimă simpatică, nu sunt o victimă perfectă, dar când am depus mărturie, i-am întrebat pe juriul să mă vadă doar ca pe un om și să-și vadă propriile cuvinte, ceea ce este o promisiune că o vor face.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 13:10

1655294400

De ce Heard vorbește acum

Un purtător de cuvânt al Heard a răspuns la anunțul primului său interviu TV într-o declarație către Independentul:

„Echipa juridică a lui Johnny Depp a acoperit mass-media zile întregi după verdict cu numeroase declarații și interviuri televizate, iar Depp însuși a făcut același lucru pe rețelele de socializare.

„Doamna Heard a intenționat doar să răspundă la ceea ce au făcut în mod agresiv săptămâna trecută; a făcut-o exprimându-și gândurile și sentimentele, ceea ce nu i s-a permis să facă la tribuna martorilor.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 13:00

1655294326

În ceea ce privește viitorul, doamna Heard spune că așteaptă cu nerăbdare să fie mamă cu normă întreagă, fără a fi nevoită să jongleze cu apelurile cu avocații.

Întrebată cum ar putea într-o zi să vrea sau să aibă nevoie să vorbească cu fiica ei despre prin ce a trecut și despre ce va spune, doamna Heard răspunde: „Cred că orice va însemna ceva. Am făcut tot ce a fost necesar să mă apăr și să apăr adevărul.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 12:58

1655294070

Heard spune că se teme că Johnny Depp o va da din nou în judecată

Amber Heard este îngrijorată că Johnny Depp va lansa mai multe acțiuni legale împotriva ei, a declarat ea pentru Savannah Guthrie de la NBC.

„Mi-e teamă că indiferent ce fac, indiferent ce spun sau cum o spun, va fi o altă oportunitate de a tace”, a spus ea.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 12:54 p.m.

1655293863

Într-un dus și înapoi, doamna Guthrie o provoacă pe doamna Heard în legătură cu angajamentul de a dona 7 milioane de dolari unei organizații de caritate din acordul ei de divorț care nu s-a întâmplat și dacă i-a subminat credibilitatea în fața juriului.

Doamna Heard spune că a fost un exemplu în care echipa Depp a disprețuit cine era ea ca om și credibilitatea ei și a numit-o avocat.

Doamna Guthrie subliniază că acesta a fost procesul și a fost un concurs de credibilitate.

Actorul de dublare spune că nu ar fi trebuit să spună că va da bani în încercarea de a fi crezută, la care doamna Guthrie răspunde că nu ar fi trebuit, dar a făcut-o.

Doamna Heard spune că încă intenționează să onoreze angajamentul față de ACLU și Spitalul de Copii LA.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 12:51

1655293446

Amber Heard îi spune lui Savannah Guthrie că la șase ani după divorțul lor și după toate tulburările legale, ea încă îl iubește pe Johnny Depp.

„Îl iubesc. L-am iubit din toată inima. Am încercat tot posibilul ca o relație ruptă profund să funcționeze și nu am putut.

„Nu am sentimente rele sau rea voință față de el”, adaugă ea. „Știu că acest lucru poate fi greu de înțeles sau poate fi foarte ușor de înțeles dacă ai iubit vreodată pe cineva, ar trebui să fie ușor.”

Olivier O’Connell15 iunie 2022 12:44 p.m.

1655293379

Amber Heard neagă că a spus TMZ când va merge în instanță pentru a obține ordinul de restricție temporar.

Doamna Guthrie o întreabă, de asemenea, despre numărul de incidente specifice de abuz pentru care a depus mărturie și despre răspunsul echipei Depp de a posta fotografii cu ea după presupusele incidente fără vânătăi sau urme în public.

Doamna Heard spune că dacă a avut vânătăi s-a spus că este fals, dacă nu s-a spus că nu s-a întâmplat.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 12:42 p.m.

1655292930

Amber Heard spune că se teme de alte procese de calomnie din partea lui Johnny Depp și este îngrijorată de ceea ce ar putea spune după proces.

„Indiferent ce spun sau cum o spun – fiecare pas pe care îl fac va oferi o altă oportunitate pentru acest tip de tăcere, ceea ce cred că ar trebui să facă un proces de calomnie”.

Savannah Guthrie întreabă de ce a scris editorialul.

Doamna Heard spune că nu a scris despre relația ei, ci și-a împrumutat vocea unei probleme mai ample și a cerut echipelor de avocați să citească articolul pentru a se asigura că nu îl defăima.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 12:35 p.m.

1655291688

Emisiunea Today de la NBC difuzează mai mult interviu cu Amber Heard

NBC Astăzi Emisiunea difuzează mai multe din interviul lui Savannah Guthrie cu Amber Heard în această dimineață.

Într-o tachinare din partea de sus a serialului, doamna Heard susține că „a făcut ceea ce trebuie” cu dosarul în instanță și va vorbi despre planurile ei pentru viitor.

Doamna Guthrie îl întreabă și despre sentimentele lui pentru Johnny Depp după proces.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 12:14

1655290800

Heard insistă „Am spus adevărul puterii”

Amber Heard insistă că a spus „adevărul puterii” în timpul procesului pentru calomnie foarte mediatizat împotriva fostului ei soț Johnny Depp, într-un interviu recent, exclusiv, la NBC. Emisiunea de azi.

„Primul Amendament protejează discursul… nu protejează minciunile atât de mari decât defăimarea”, i-a spus gazda NBC Savannah Guthrie actorului în primul ei interviu de când domnul Depp și-a câștigat procesul de calomnie, 50 de milioane de dolari împotriva ei. Juriul i-a acordat, de asemenea, doamnei Heard o victorie parțială în contraprocesul său, care a fost decis la începutul acestei luni.

„Libertatea de exprimare nu vă protejează dacă intri într-un teatru aglomerat și strigi „foc””, a explicat doamna Heard într-un fragment din interviu, care este programat să fie difuzat în întregime la 20:00 ET, vineri, 17 iunie.

„Înțelegerea mea a ceea ce înseamnă asta nu este doar libertatea de a vorbi, este libertatea de a spune adevărul în fața puterii”, a adăugat ea.

Olivier O’Connell15 iunie 2022 ora 12:00

Add Comment