Jucătorii de rugby galezi cei mai ghinionoși, deoarece forma este neglijată și cariera internațională a lui Lion se termină

De fiecare dată când o echipă din Țara Galilor este numită, un număr de jucători se pot considera nefericiți să-l rateze și de data aceasta pare o listă deosebit de lungă după ce Wayne Pivac a fost selectat pentru călătoria în Africa de Sud cu 33 de jucători. Iată cele mai notabile omisiuni.

Puteți citi aici toate știrile despre lotul din Țara Galilor și puteți arunca o privire la conferința de presă a lui Wayne Pivac aici.

Morgan Morris

Ospreys No 8 ar putea fi iertat că s-a întrebat ce mai trebuie să facă. El a fost unul dintre cei mai consecvenți jucători din rugby regional în ultimii doi sau trei ani și este într-o formă bună, după ce a marcat un hat-trick la ultima sa ieșire împotriva Dragonilor, arătându-și puterea și determinarea, în timp ce poate, de asemenea, acoperă rândul din spate, oferind abilitatea de șacal și hotărâre defensivă, precum și purtarea lui nemiloasă.

Seb Davies

E chiar ciudat. Davies a jucat în toate meciurile din acest sezon, cu excepția unuia dintre Țara Galilor, fie pe flancul orb sau în bloc, și a început ultimele două împotriva Franței și Italiei. Cu toate acestea, acum este complet bombardat și cu Christ Tshiunza rănit, asta înseamnă că nimeni nu oferă opțiunea hibrid lock/6 despre care Pivac a vorbit atât de mult în ultimul an.

Jacques Morgan

Explicând omisiunea lui Morgan, Pivac spune că trebuie să-și lucreze fizicul pe minge. Cu toate acestea, nimeni nu a câștigat mai multe cifre de afaceri în campionatul United Rugby în acest sezon decât flancul Ospreys. El a avut 22, în timp ce este al doilea în turneu la tacleri, cu 186. Acestea sunt statistici de lăsat acasă. Trebuie să simțiți pentru el, deoarece s-a remarcat în jocul intern din acest sezon, în timp ce singurul joc de șase Națiuni pe care l-a început, împotriva Scoției, a coincis cu singura victorie a Țării Galilor în competiție. .

Ryan Conbeer

Cu Johnny McNicholl accidentat și Jonah Holmes îndreptându-se spre Anglia, părea că ar putea exista o deschidere pentru extremul Scarlets, Conbeer, având în vedere felul în care a început sezonul acesta, arătându-și picioarele fantastice și priceperea la final. Însă tânărul de 23 de ani va trebui să mai aștepte puțin.

Jonathan Davies

A fost un centru titular chiar în martie împotriva Franței, dar nu a reușit să facă din nou echipa, cu colegul Scarlett Johnny Williams rechemat și George North înapoi de la accidentare. Pivac insistă că nu l-a anulat, dar Davies a împlinit 34 de ani luna trecută și te întrebi dacă acesta ar putea fi sfârșitul drumului internațional pentru centurionul Test.

James Botham

A fost jucătorul sezonului de la Cardiff, performanțele sale rareori coborând sub un standard ridicat. Ritmul său de lucru defensiv a fost întotdeauna un adevărat punct forte, dar acum s-a adăugat la jocul său de purtare și este o prezență eficientă pe minge, în timp ce capacitatea sa de a acoperi toate cele trei dane din rândul din spate l-ar face un turist valoros. Rechemarea lui Dan Lydiate s-ar putea să-l fi văzut înlăturat.

Bradley Robert

După ce și-a angajat viitorul rugby-ului galez mutându-se la Ulster Dragons, acum se trezește în afara imaginii, cu Sam Parry chemat să fie al treilea prostituat al echipei. Roberts nu a fost ajutat de probleme de accidentare de când și-a făcut debutul la Test împotriva sa natală, Africa de Sud, în noiembrie.

Callum Sheedy

El a fost suplimentul obișnuit al lui Dan Biggar la flyhalf în ultimii doi ani, dar a fost un sezon dificil la Bristol și acum se trezește ieșit din careu, cu Rhys Patchell, care poate ocupa și alte poziții, fiind rechemat.

Rhys Webb

A fost cea mai impresionantă jumătate de scrum de pe scena regională în timpul sezonului, cu jocul său de alergare și controlul tactic, arătându-și totodată conducerea ca skipper al Ospreys, dar se pare că decizia a fost luată cu ceva timp în urmă că nu mergea. să facă parte din planurile lui Wayne Pivac de a merge mai departe.

Ian Lloyd

Cu Johnny McNicholl și Leigh Halfpenny ambii indisponibili, părea să existe o deschidere în spate, iar talentatul Lloyd are experiență de testare acolo, precum și posibilitatea de a intra în centru și pe aripă. Dar tânărul de la Bristol pare să fi scăpat de calcule, iar versatilul Gareth Anscombe ar putea oferi coperta din spate în turneu.

Ellis Jenkins

După maximele din toamnă, în care a revenit inspirat împotriva Africii de Sud la trei ani după acea accidentare îngrozitoare la genunchi, a alunecat pe rândul din spate, fără a reveni după înfrângerea în deschiderea celor șase Națiuni împotriva Irlandei. Așadar, cu competiția intensă pe flancuri, nu este o mare surpriză să-l vezi ratând.

Nicky Smith

Nu a mai jucat în configurația galilor de când și-a câștigat cea de-a 41-a selecție împotriva Argentinei vara trecută, când colegele Ospreys Gareth Thomas l-a depășit. Încă are doar 28 de ani și foarte activ la nivel regional, cu scrumul său puternic și munca în zona de contact.

Owen Lane

Cel mai bun marcator de încercare din rugby regional în acest sezon, cu 10 touchdown-uri și are tendința de a juca un rol central într-un mare procent din cele mai bune momente de atac ale lui Cardiff, dar nu este loc pentru el într-un contingent limitat de trei fundași de doar patru jucători.

Elliot Dee

Suportul lui Ken Owens pentru atât de mult timp, el s-a luptat pe frontul accidentărilor în ultimul an, tocmai când s-a prezentat oportunitatea, cu Owens eliberat. Acum, Sam Parry este cel care a fost pe șine cu cameele sale în ultimele săptămâni pentru a câștiga un bis înaintea lui Dee și Roberts.

Următorii jucători nu au fost disponibili pentru selecție din cauza unei accidentări:
Ken Owens, Justin Tipuric, Ross Moriarty, Christ Tshiunza, Aaron Wainwright, Uilisi Halaholo, Leigh Halfpenny, Johnny McNicholl.

.

Add Comment