Julius Francis este cel mai drăguț om pe care l-am întâlnit – îl susțin, spune șeful Boxpark după ce fostul campion la categoria grea l-a eliminat pe client

BOXER, transformat în salturi, Julius Francis are sprijinul deplin al angajatorului său după ce a eliminat un client zbuciumat.

Fostul campion la categoria grea, care s-a luptat odată cu Mike Tyson, l-a lăsat pe parior în fața Boxpark Wembley din Londra, în timp ce lucra ca agent de securitate.

9

Fostul boxer Julius Francis, care acum lucrează ca bouncer, a eliminat un client zbuciumat cu un singur pumnCredit: Twitter
Fostul campion la categoria grea, care s-a luptat cândva cu Mike Tyson, l-a lăsat pe parior în afara Boxpark Wembley, Londra

9

Fostul campion la categoria grea, care s-a luptat cândva cu Mike Tyson, l-a lăsat pe parior în afara Boxpark Wembley, LondraCredit: Twitter
CEO-ul Boxpark Roger Wade l-a descris pe Francis ca

9

Directorul general al Boxpark, Roger Wade, l-a descris pe Francis drept „unul dintre cei mai drăguți bărbați vreodată”Credit: .linkedin.com/in/rogerwade1

Imaginile altercației de sâmbătă, care au arătat un bărbat devenind agresiv înainte de a fi aruncat la pământ, au devenit virale ieri.

Și CEO-ul Roger Wade și-a oferit de atunci sprijinul lui Francis, descriindu-l drept „unul dintre cei mai drăguți oameni pe care i-am întâlnit vreodată”.

Într-o postare pe LinkedIn, el a scris: „M-am trezit cu o poveste virală despre unul dintre membrii echipei noastre de securitate.

„Julius Francis, un fost campion britanic la box la categoria grea, este unul dintre cei mai drăguți oameni pe care i-am întâlnit vreodată și ajută la antrenarea copiilor defavorizați în box în timpul său liber.

Un boxer la categoria grea care s-a luptat cu zgomotosul Mike Tyson, dat KO cu UN singur pumn
Fury a îndemnat de starul UFC să lupte cu Ngannou în luptă cu reguli mixte, inclusiv lovituri

„Înțeleg că Julius și echipa noastră de securitate au petrecut 15 minute oprindu-l pe acest om și pe prietenii săi să abuzeze, să scuipe și să lovească clienții și personalul nostru.

„L-au escortat cu grijă în afara sediului, sub provocări și violențe constante.

„În cele din urmă, persoana l-a abordat pe Julius într-o manieră confruntatoare și s-a apărat.

„Actele de violență sau abuz față de un membru al personalului nu ar trebui să fie niciodată tolerate.

“Cum ai reactiona daca cineva te-ar aborda violent? Ce ai face in continuare daca ai fi in locul meu? #standwithjulius.”

În clip, un grup de bărbați par să se ceartă cu personalul de securitate în fața locului popular de mâncare din nordul Londrei.

Un tip în special devine furios și începe să strige „f*** you”.

Dar pe măsură ce începe să meargă spre Francis, care este văzut făcându-se înapoi, fostul luptător, care s-a luptat cu Tyson în 2000, aterizează mâna dreaptă și îl aruncă pe bărbat.

Polițiștii și angajatorul lui Francis au declarat ieri că investighează, dar ambele anchete au fost anulate acum.


Ați văzut ce s-a întâmplat sau aveți informații? Trimiteți un e-mail la [email protected]


Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Ofițerii au vorbit cu toate părțile implicate și au revizuit CCTV relevante.

„Nu vor fi luate măsuri suplimentare cu privire la incidentul care a implicat agentul de securitate și clientul bărbat”.

Professional Security, care furnizează bouncers Boxpark, a adăugat: „Julius este un membru de lungă durată și respectat al echipei noastre.

„Credem că a acționat în legitimă apărare și îi vom oferi tot sprijinul nostru”.

Și Wade însuși a spus într-o postare ulterioară pe LinkedIn: „Am fost uimit de comentariile de susținere pe care le-am primit despre incidentul de securitate Julius Francis.

„A fost o decizie instinctivă de a-l susține pe Julius și de a-i oferi beneficiul îndoielii că s-a simțit imediat amenințat și a trebuit să se apere.

„Sincer, am fost surprins cât de mulți oameni au considerat că este o decizie curajoasă să-l susțin pe Julius și să nu se distanțeze de situație.

„Din experiența mea, a fi un CEO bun nu înseamnă doar obținerea succesului financiar, ci înseamnă a face ceea ce trebuie și a crea o cultură în care oamenii și clienții tăi să-ți respecte deciziile.

„Încă o dată, vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră amabil. Sunt cu adevărat emoționat și, mai important, Julius a apreciat-o.”

Julius Francis este unul dintre cei mai drăguți oameni pe care i-am întâlnit vreodată.

Roger WadeCEO Box Park

Francis, acum în vârstă de 57 de ani, a câștigat 23 din cele 48 de lupte și a pierdut în fața legendei boxului Tyson la Manchester în ianuarie 2000.

Britanicul a reușit să țină până în turul doi împotriva lui Iron Mike.

Francis s-a luptat și cu Vitali Klitschko, dar a fost oprit în doar două runde în concursul lor din 1998.

A câștigat centuri la categoria grea în timpul carierei sale, inclusiv titlul Commonwealth și britanic.

Londonezul a boxat ultima dată în 2006 și, după ce s-a pensionat, a început o afacere de fitness în timp ce lucra ca agent de securitate.

Am 6 copii dar 4 nu sunt reali - mulți nu înțeleg bucuria pe care o aduce
Fiica mea, în vârstă de 2 ani, a fost mutilată de către cățelușii noștri într-un atac de groază - m-am învinovățit

În 2009, Francis a fost condamnat după un atac de furie rutieră, în care a spart geamul unei mașini, stropind șoferul cu sticlă.

I-a cauzat șoferului răni minore la față, iar lui Francis – care ulterior și-a cerut scuze – a fost obligat să efectueze 140 de ore de muncă neremunerată și să plătească o compensație de 200 de lire sterline victimei sale.

Francis s-a confruntat cu Mike Tyson în ianuarie 2000

9

Francis s-a confruntat cu Mike Tyson în ianuarie 2000Credit: News Group Newspapers Ltd
Tyson aterizează la stânga în fruntea lui Francis în lupta lor la categoria grea

9

Tyson aterizează la stânga în fruntea lui Francis în lupta lor la categoria greaCredit: AFP
Imaginile altercației au devenit virale

9

Imaginile altercației au devenit viraleCredit: gloryglorytott/Twitter
Poliția a confirmat că nu mai investighează incidentul

9

Poliția a confirmat că nu mai investighează incidentulCredit: Twitter
Tyson îl apucă pe Francis pentru a-l doborî pentru a patra oară în timpul luptei

9

Tyson îl apucă pe Francis pentru a-l doborî pentru a patra oară în timpul lupteiCredit: News Group Newspapers Ltd
Francis în acțiune împotriva lui Sinan Samil Sam în Germania în 2003

9

Francis în acțiune împotriva lui Sinan Samil Sam în Germania în 2003Credit: Getty

Add Comment