Mama etichetată „ipocondriacă” a spus că a avut cancer în stadiu terminal în timpul nașterii

O proaspătă mamă i s-a spus că a avut cancer în stadiu terminal în timp ce era supusă unei cezariene – după ce medicii i-au descris simptomele drept „anxietate” și au catalogat-o drept „ipocondriacă”. Lois Walker, în vârstă de 37 de ani, a avut dureri de stomac de mai bine de 12 luni, dar abia când fiul ei Ray s-a născut prin cezariană, în 2021, a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4.

Mama a trei copii a făcut 20 de apeluri la medicul ei de familie în timpul blocării și a făcut numeroase călătorii la A&E pentru a primi medicamente pentru anxietate și pentru a-i spune să stea departe de lactate. În mod sfâșietor, chirurgii au descoperit cancer în ovare, în mucoasa abdomenului și în ganglionii limfatici, după ce fiul ei s-a născut prin cezariană.

Și deși a avut șase sexe de chimioterapie și două operații, medicii spun acum că nu există nicio modalitate de a opri boala să o omoare.

Lois a spus: „A fost absolut diabolic. Ei se numesc profesioniști medicali și ar trebui să ne ofere îngrijire, dar asta este neglijență. Simt că ar fi putut fi prins mai devreme, așa că nu aș avea acest diagnostic târziu – și las în urmă trei copii. Dacă NHS nu recunoaște că lucrurile trebuie să se schimbe, îmi pare rău pentru toată lumea și pentru oricine.

Lois, un cumpărător la o companie de inginerie, s-a îmbolnăvit pentru prima dată în iunie 2020, când a experimentat obiceiuri ciudate de a face toaletă și umflături în jurul diafragmei. Ea a sunat regulat medicii de la Dove Valley Practice, Worsbrough, și a vizitat Spitalul Barnsley, dar i s-a spus că ar putea avea sindromul de colon iritabil.Louis Walker cu copilul său Ray și fiul lui Ronnie

Lois a continuat să-și sune medicul de familie, deoarece simptomele ei s-au agravat, dar medicii i-au oferit doar medicamente pentru ipocondrie. Ea a spus: „Mergeam la doctori, dar nu le puteam spune nimic nou pentru că erau tot aceleași simptome, așa că m-au tratat cu antiacide.

„Atunci mi s-a spus că ar putea fi anxietate de sănătate, așa că m-au pus pe citalopram. Am mai avut cancer de piele, așa că i-am spus medicului meu: „Nu crezi că aș putea avea cancer? Și el a spus: „Oh, nu. , doar că îmbătrânești și corpurile nu funcționează la fel de bine.

Lois a aflat că este însărcinată în decembrie 2020, iar 14 săptămâni mai târziu a avut dureri groaznice în urma analizei sexului ei. Ea a spus: „Nu am putut suporta această durere și cu cât sarcina a continuat, cu atât a devenit mai chinuitoare. A ajuns la punctul în care nu am putut să merg sau să mănânc. Doctorul a spus că aveam aceeași greutate ca acum 12 luni și că la acea vreme eram însărcinată în nouă luni – și asta nu părea să dea alarma.

Lois a spus că, atunci când durerea a devenit prea mare de suportat, ea le-a spus în cele din urmă medicilor că este gata să se sinucidă dacă nu iau îngrijorările ei în serios. Ea a fost internată la spital pentru gestionarea durerii, unde i s-a administrat morfină, dar din nou nu a existat o investigație amănunțită de către medici cu privire la cauza durerii.

Lois a adăugat: „Atunci ultima picătură a fost când au trebuit să implice echipa de sănătate mintală, pentru că am spus că a ajuns la punctul în care va trebui să pun capăt vieții noastre amândoi și mi-e rușine să spun asta”.Louis Walker cu copilul său Ray
Louis Walker cu copilul său Ray

Doctorul lui Lois a investigat apoi îngrijorările ei în continuare și a găsit o masă în spatele burticii ei, ceea ce i-a determinat să nască a doua zi. Și pe 3 septembrie 2021, când a intrat în travaliu cu al treilea fiu al ei, Ray, a aflat de la medicul care o tratează că cel mai probabil a avut cancer.

Lois a spus: „Când m-au deschis, el a spus: „Credeam că ai spus că nu ai avut o operație abdominală?” si am zis nu. Atunci am stiut ca s-a gasit ceva, pentru ca au sunat cativa doctori. Au spus doar ca practic mi-a fost atat de bolnav abdomenul incat “trebuia sa trimita biopsii si ca trebuia sa astept. Dar tot stiam. Doctorul chiar m-a prins de mână și a plâns și chiar a spus că mă va dezamăgi.

Deși a fost supusă chimioterapiei la scurt timp după ce a fost diagnosticată, Lois a descoperit apoi că cancerul ei s-a răspândit și va fi terminal. Ea a spus: „Ficatul meu s-a fuzionat cu diafragma, așa că a trebuit să fie redus. Vezica urinară îmi fuzionase cu spatele stomacului, așa că trebuia redusă și toate ovarele mele fuzionase.Louis Walker și copilul său Ray și fiul său Ronny
Louis Walker și copilul său Ray și fiul său Ronny

„Apoi am primit vestea devastatoare că este și pe intestine, stomac și ficat. Evident, asta nu este niciodată bine – acestea sunt organele mele principale de care am nevoie. Aceasta este o viață confortabilă atâta timp cât mi-a mai rămas și asta este unde suntem acum”.

Când a fost rugat să comenteze, un purtător de cuvânt al Dove Valley Practice a spus: „Ne pare rău să auzim îngrijorările doamnei Walker cu privire la îngrijirea ei și că nu s-a simțit auzită. Am efectuat o examinare a îngrijirii și trimiteri de la doamna Walker pentru testare și am a împărtășit acele descoperiri cu ea în acel moment.

„Îndemnăm pe oricine preocupat de îngrijirea pe care a primit-o să ne contacteze, astfel încât să putem investiga. Din păcate, nu putem comenta în continuare din cauza datoriilor noastre de confidențialitate”.

Un purtător de cuvânt al Barnsley Hospital NHS Foundation Trust a adăugat: „Barnsley Hospital este rău să audă că doamna Walker are îngrijorări cu privire la îngrijirea ei. Îndemnăm toți pacienții care sunt îngrijorați de îngrijirea pe care au primit-o să contacteze echipa noastră de consiliere și reclamații care investighează pacientul. preocupări pentru a se asigura că măsurile sunt luate în timp util și în mod adecvat.”

Faceți clic aici pentru a dona la o strângere de fonduri organizată în numele lui Lois.

.

Add Comment