Meghan și Harry „s-au împușcat în picior” în încercarea de a reduce diferența dintre Kate și William | regal | Știri

Megxit: Consilierii palatului încă cred că prințul Harry a vrut să iasă

Decizia lui Meghan de a vorbi despre Kate în interviul său cu Oprah Winfrey ar putea fi o piatră de poticnire în încercările de a repara relația dintre Cambridge și Sussex, a sugerat un autor regal. Comentatorul regal Ian Lloyd crede că ducele de Sussex îi va fi dificil să reducă decalajul dintre familia sa și familia regală, după ieșirea sa din funcția de ministru activ al cabinetului și dezvăluirile și afirmațiile înverșunate făcute în ultimele luni.

Domnul Lloyd, autorul cărții „Regina: 70 de capitole din viața Elisabetei a II-a”, a susținut că ar putea fi deosebit de dificil să remediați legătura frățească dintre Harry și William, după ce Kate a fost menționată în timpul interviului acordat în Sussex cu doamna Winfrey anul trecut.

Întrebat cum se poate vindeca relația dintre membrii cabinetului și Ducele și Ducesa de Sussex, expertul a spus pentru Express.co.uk: „Nu văd că se întâmplă asta, mai ales cu William.

„Au fost toate aceste povești despre Kate și Meghan care plângeau la nuntă în interviul cu Oprah Winfrey.

„Cred că s-au împușcat în picior cu William și Kate, nu cred că se vor apropia de ei”.

Meghan Markle a vorbit pe scurt despre Kate în timpul interviului cu Oprah Winfrey în 2021 (Imagine: GETTY)

meghan markle prințul harry despărțirea relației kate middleton prințul william ultimul

Meghan și Kate pe balconul Palatului Buckingham în 2018 (Imagine: GETTY)

Totuși, domnul Lloyd nu a exclus în totalitate șansele de a vedea fractura regală vindecată.

El a spus: „Este o familie și relația poate fi reparată, dar cred că ar fi nevoie de o investiție pe termen lung din ambele părți și cred că ar implica ca Harry să petreacă timp aici și să facă lucruri fără a da înapoi. interviu.

Meghan a menționat-o pe ducesa de Cambridge după ce doamna Winfrey a întrebat-o despre raportul că a lăsat-o pe Kate în lacrimi în timpul unei petreceri pentru fete de flori înainte de nunta în Sussex din mai 2019.

Cu toate acestea, ducesa de Sussex a spus că „s-a întâmplat invers” și Kate a fost cea care a făcut-o să plângă.

CITEȘTE MAI MULT: Modul adorabil prințesa Charlotte ține legătura cu verii ei din SUA

meghan markle prințul harry despărțirea relației kate middleton prințul william ultimul

Sussex și Cambridges la Westminster Abbey în martie 2020 (Imagine: GETTY)

Meghan a adăugat că Kate era „proprietarul acesteia și și-a cerut scuze”.

Ducesa de Sussex a menționat-o și pe Kate într-un alt caz în timpul interviului inovator.

Cu toate acestea, această parte nu a fost inclusă în emisiunea de două ore, ci a fost difuzată de CBS în ziua următoare.

În clip, Meghan a recunoscut că trebuie să fi fost „foarte greu” pentru ducesa de Cambridge să fi fost marcată „Waity Katie” în anii în care s-a întâlnit cu Prințul William.

NU RATAȚI

meghan markle prințul harry despărțirea relației kate middleton prințul william ultimul

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai sunt membri regali (Imagine: GETTY)

meghan markle prințul harry despărțirea relației kate middleton prințul william ultimul

Prințul Harry și Prințul William fotografiați înaintea nunții în Sussex (Imagine: GETTY)

Totuși, a adăugat ea, atacurile suferite de cele două femei regale au fost foarte diferite.

Meghan a spus: „Kate a fost numită „Waity Katie” – în timp ce aștepta să se căsătorească cu William – în timp ce îmi imaginez că a fost foarte dificil și îmi imaginez, nu îmi pot imagina cum a fost, acest n nu este același lucru și dacă un membru al familiei sale va spune: „Toți am avut de-a face cu lucruri nepoliticoase” – nepoliticos și rasist nu sunt la fel.

„Și ai avut și o înregistrare de echipă de presă care să te apere dacă mai ales dacă știi că ceva nu este adevărat și asta nu ni s-a întâmplat”.

În timpul interviului cu doamna Winfrey, Harry a vorbit pe scurt despre relația sa cu fratele său, spunând – așa cum a făcut în septembrie 2019 în timpul unei conversații cu radiodifuzorul ITV Tom Bradby – că „îl iubește pe William to Pieces” și a împărtășit cu el experiențe chinuitoare.

meghan markle prințul harry despărțirea relației kate middleton prințul william ultimul

Linia de succesiune la tron (Imagine: EXPRESS)

Cu toate acestea, el a adăugat: „Suntem pe drumuri diferite”.

În urma acestui interviu, ducii s-au întâlnit personal de două ori în 2021.

Mai întâi, în aprilie anul trecut, când au participat la înmormântarea Prințului Philip.

Pe drumul de întoarcere la castel după slujbă, ducele a fost văzut vorbind cu William, se pare, după ce Kate a început o conversație cu cumnatul ei și și-a ademenit soțul.

meghan markle prințul harry despărțirea relației kate middleton prințul william ultimul

Meghan și Kate în ziua de Crăciun 2018 (Imagine: GETTY)

Pe 1 iulie, frații s-au reunit, de data aceasta pentru a sărbători viața și moștenirea mamei lor, Prințesa Diana, prin dezvelirea unei statui la Palatul Kensington pe care au comandat-o în 2017.

Ducii urmează să se întâlnească față în față în câteva săptămâni, deoarece Meghan, Harry și cei doi copii ai lor urmează să se întoarcă în Marea Britanie pentru a marca Jubileul de platină al Reginei într-un weekend lung de sărbătoare bancară la începutul lunii iunie.

Sussex nu vor urmări parada Trooping the Color de pe balconul Palatului Buckingham pe 2 iunie, deoarece regina a decis să invite doar membrii activi ai cabinetului cu normă întreagă.

Cu toate acestea, Meghan și Harry sunt probabil să participe la alte evenimente deschise familiei extinse, cum ar fi Serviciul de Ziua Recunoștinței Reginei de la Catedrala St Paul pe 3 iunie.

„The Queen: 70 Chapters in the Life of Elizabeth II” de Ian Lloyd este publicat de History Press și este acum disponibil în broșurat.

Add Comment