Miley Cyrus vede Chicago pe Broadway cu iubitul Maxx Morando și mama Tish Cyrus

Miley Cyrus se bucura de un pic de cultură duminică când a trecut pe lângă producția de pe Broadway de la Chicago la Manhattan.

Cântăreței în vârstă de 29 de ani i s-a alăturat iubitul Maxx Morando, iar ieșirea a transformat-o într-o aventură de familie cu noua ei mamă singură, Tish Cyrus.

Miley a avut toți ochii pe ea într-un top din dantelă aurie pură, combinat cu o rochie cu imprimeu leopard.

Ieșire în familie: Miley Cyrus, în vârstă de 29 de ani, arăta uimitor într-un corset din dantelă aurie și o fustă cu imprimeu leopard, când a văzut duminică Chicago pe Broadway, în Manhattan, cu frumusețea Maxx Morando și mama Tish Cyrus

Rochia intrigantă a lui Miley părea să se zguduie atunci când trecea de la corset la fustă.

Jumătatea superioară prezenta materialul din dantelă aurie, în timp ce materialul cu imprimeu leopard se afla în partea din față și în centrul fustei, dar un indiciu de material transparent se vedea prin fanta foarte înaltă.

Aspectul a arătat picioarele ei îngrijite, care au culminat cu tocuri modeste deschise.

Ea a purtat pletele ei blond platinat cu accente maro, împreună cu cercei mici cu cerc auriu și ochelari de soare cu nuanțe portocalii.

Glamour: și-a combinat aspectul revelator cu tocuri aurii și ochelari de soare cu nuanțe portocalii.  Maxx a purtat o cămașă roșie Adidas cu blugi albi și adidași gri din piele intoarsa

Glamour: și-a combinat aspectul revelator cu tocuri aurii și ochelari de soare cu nuanțe portocalii. Maxx a purtat o cămașă roșie Adidas cu blugi albi și adidași gri din piele intoarsa

Cântăreața s-a accesorizat cu o mini geantă de mână neagră Chanel matlasată pe care a pus-o pe un umăr.

Maxx arăta relaxat într-o cămașă roșie Adidas cu mâneci scurte, cu un model de diamante.

El a contrastat-o ​​cu blugi albi și pantofi sport gri de piele întoarsă Adidas, în timp ce purta un chefal și ochelari de soare negri.

Înfloritoare când era singură: Tish și-a arătat topul crop negru cu silueta ei care sfidează vârsta, care abia era înfășurat și și-a dezvăluit abdomenul plat, împreună cu pantalonii ei cu paiete negre asortate.

Înfloritoare când era singură: Tish și-a arătat topul crop negru cu silueta ei care sfidează vârsta, care abia era înfășurat și și-a dezvăluit abdomenul plat, împreună cu pantalonii ei cu paiete negre asortate.

Tish și-a arătat topul crop negru care sfidează vârsta, care abia era înfășurat și și-a dezvăluit abdomenul plat.

Ea l-a combinat cu pantaloni cu paiete asortati si tocuri negre peep toe, precum si cu o geanta Chanel mare, matlasata, neagra, care completa geanta lui Miley.

Celebra mamă și-a despărțit părul lung și blond la mijloc și l-a purtat în valuri groase care îi încadrau ochelarii mari de soare aviator.

Prieteni: Miley ieșea să vadă muzical la doar o zi după ce prietena ei Selena Gomez i-a făcut o impresie perfectă în timp ce își făcea debutul în găzduire la Saturday Night Live

Prieteni: Miley ieșea să vadă muzical la doar o zi după ce prietena ei Selena Gomez i-a făcut o impresie perfectă în timp ce își făcea debutul în găzduire la Saturday Night Live

Miley ieșea să vadă musicalul la New York la doar o zi după ce prietena ei Selena Gomez a făcut-o cu amabilitate în timp ce își făcea debutul ca gazdă la Saturday Night Live.

Selena a dezvăluit în timpul monologului că i-a cerut sfaturi unui prieten celebru.

“Am întrebat-o și pe una dintre cele mai vechi prietene ale mele, Miley Cyrus. Și ea mi-a spus să fii tu însuți și să te distrezi”, a spus frumusețea brunetă, făcând o impresie glasului răgușit a lui Miley.

„Mi-am spus, Miley, aceasta este doar o scuză pentru ca să fac o impresie despre tine în emisiune? Și ea spune: „La naiba, da, sunt Miley Cyrus”.

Ouch: Deși relația cântăreței pare să meargă mai bine ca niciodată, fericirea ei vine după ce mama ei Tish Cyrus a cerut divorțul de tatăl lui Miley, Billy Ray Cyrus.  Văzut în 2009 cu Miley

Ouch: Deși relația cântăreței pare să meargă mai bine ca niciodată, fericirea ei vine după ce mama ei Tish Cyrus a cerut divorțul de tatăl lui Miley, Billy Ray Cyrus. Văzut în 2009 cu Miley

Miley și Maxx au fost văzuți recent în vacanță în Cabo San Lucas, Mexic, în februarie, unde au fost văzuți relaxându-se în jurul hotelului lor de pe malul mării în timp ce arătau o mulțime de PDA-uri.

Noul cuplu pare să fi fost filmat pentru prima dată pe 2 noiembrie, când au pășit împreună pe covorul roșu la Gucci Love Parade din Los Angeles.

Deși au fost văzuți ținându-se de mână, abia în decembrie, când DailyMail.com a obținut fotografii cu Miley și Maxx sărutându-se de la balconul ei din Miami Beach, în ajunul Anului Nou, relația lor a devenit evidentă.

S-a terminat: a fost văzută în Los Angeles săptămâna trecută fără verigheta, deși avea ceea ce părea a fi un tatuaj în formă de inel pe deget în locul lui.  Văzut în 2008

S-a terminat: a fost văzută în Los Angeles săptămâna trecută fără verigheta, deși avea ceea ce părea a fi un tatuaj în formă de inel pe deget în locul lui. Văzut în 2008

Mai târziu în acea noapte, ea a găzduit petrecerea ei specială de Revelion a lui Miley pentru NBC și serviciul său de streaming Peacock, cu starul Saturday Night Live, Pete Davidson, alături de ea pentru a fi co-gazdă.

Deși nu le-a fost frică să facă publice relația lor în devenire, nici Miley, nici Maxx nu par să fi comentat despre statutul lor.

Deși tobele par a fi principalul obiectiv al lui Maxx, el poate cânta și la chitară și la alte instrumente.

De asemenea, pare să lucreze ca desenator, iar pagina sa de Instagram include câteva exemple ale modelelor sale colorate, care se pare că sunt influențate de imaginile iconice ale lui Takashi Murakami.

Miley pare să fi făcut aluzie pentru prima dată despre legătura lor chiar înainte de debutul lor pe covorul roșu, cu un interviu Vogue din septembrie 2021 despre ansamblurile ei de festival haute couture.

Debut: Miley și Maxx au fost văzuți pentru prima dată cum se simt confortabil în Nashville, Tennessee, încă din iulie și au participat împreună la prezentarea de modă Gucci în noiembrie;  fotografiat pe 2 noiembrie 2021 la Gucci Love Parade din Los Angeles

Debut: Miley și Maxx au fost văzuți pentru prima dată cum se simt confortabil în Nashville, Tennessee, încă din iulie și au participat împreună la prezentarea de modă Gucci în noiembrie; fotografiat pe 2 noiembrie 2021 la Gucci Love Parade din Los Angeles

Ea și-a descris iubitul ca fiind unul dintre „artiștii ei preferați” și a remarcat modul în care designerul Shane Kastl a încorporat unele dintre lucrările lui Maxx în design-urile sale.

Nu este clar dacă cei doi și-au început relația romantică când ea îi lăuda munca de ilustrație.

Chiar înainte de a-și face debutul pe covorul roșu în noiembrie, Miley și Maxx au fost împreună în iulie 2021.

La acea vreme, au fost văzuți cum se simt confortabil în Nashville, nu departe de casa ei din Manchester, Tennessee.

Vedeta Hannah Montana și-a păstrat viața amoroasă relativ discretă de când s-a încheiat relația ei cu cântărețul australian Cody Simpson.

Fostă flacără: vedeta Hannah Montana și-a păstrat viața amoroasă relativ discretă de când relația ei cu cântărețul australian Cody Simpson s-a încheiat în august 2020

Fostă flacără: vedeta Hannah Montana și-a păstrat viața amoroasă relativ discretă de când relația ei cu cântărețul australian Cody Simpson s-a încheiat în august 2020

Fostul cuplu, care fusese prieteni de ani de zile înainte de a începe să se întâlnească, și-a început relația în octombrie 2019, dar a murit în august 2020.

Înainte de a transforma prietenia ei cu Cody într-o relație, cel mai intens parteneriat al lui Miley a fost cu iubitul ei intermitent Liam Hemsworth, care mai târziu i-a devenit soț.

Cuplul a început să se întâlnească în 2009, când au jucat împreună în romantismul The Last Song, iar după o perioadă de timp separată, au anunțat că s-au logodit în mai 2012, deși se întâlnesc cu ea, anulat în septembrie anul următor.

Cuplul a dat o altă șansă relației lor și s-a căsătorit la casa lor de lângă Nashville cu câteva zile înainte de Crăciunul din 2018, dar s-au despărțit în august 2019, iar Liam a cerut divorțul la mai puțin de două săptămâni mai târziu.

După ce s-a încheiat căsătoria ei, Miley a avut o scurtă aventură cu Kaitlynn Carter în august și septembrie 2019.

Fostul ei soț: înainte de a transforma prietenia ei cu Cody într-o relație, cel mai intens parteneriat al lui Miley a fost cu iubitul ei intermitent Liam Hemsworth, care mai târziu i-a devenit soț;  fostul cuplu este văzut în 2012

Fostul ei soț: înainte de a transforma prietenia ei cu Cody într-o relație, cel mai intens parteneriat al lui Miley a fost cu iubitul ei intermitent Liam Hemsworth, care mai târziu i-a devenit soț; fostul cuplu este văzut în 2012

.

Add Comment