NFL Draft 2022 – Runda 2 în direct astăzi: transmisie TV, stream live

Munchen – În sfârșit, din nou NFL! La aproximativ două luni și jumătate de la Super Bowl, planificarea personalului pentru sezonul 2022 este în plină desfășurare.

Următorul Draft NFL vede echipele luptă pentru a obține cel mai bun talent posibil pentru listele lor.

Proiectul va avea loc în perioada 28-30 aprilie 2022 în Las Vegas (statul Nevada). Locul de desfășurare a draftului NFL 2022 este Caesars Forum, care a fost deschis în octombrie 2020, la est de faimoasa Strip din suburbia Paradise. Draft-ul NFL va fi transmis în direct pe ProSieben MAXX și în fluxul live gratuit pe ran.de.

NFL Draft 2022: Când va avea loc?

Prima rundă de draft va avea loc în noaptea de 28 spre 29 aprilie de la ora 1:40 (live pe ProSieben MAXX și în fluxul live pe ran.de). Draftul rundei a 2-a și a 3-a este programată pentru noaptea de 29 spre 30 aprilie la ora 1 dimineața. (în fluxul live pe ran.de). Rundele 4-7 vor urma pe 30 aprilie de la ora 18.00 (în fluxul live pe ran.de).

După draft, Björn Werner și Christoph „Icke” Dommisch clasifică ceea ce s-a întâmplat în primele două zile de draft pentru fanii fotbalului din Germania. Revista NFL pentru draft – sâmbătă de la ora 18.00 în direct pe ProSieben MAXX și în fluxul live pe ran.de.

Draft NFL 2022: Ce este în joc?

Proiectul este, ca să spunem așa, evenimentul talentelor. Cei mai buni jucători colegiali care solicită un loc în NFL sunt împărțiți între cele 32 de cluburi. Este vorba în primul rând de menținerea egalității de șanse în liga închisă pe cât posibil, campionii de serie ca în sportul european ar trebui evitati.

NFL Draft 2022: Cum este creat ordinul de draft?

Practic, masa din sezonul precedent este dată peste cap pentru a determina ordinea de draft. Asta înseamnă că echipa cu cel mai prost palmares merge prima și selectează talentul de top din clasa draft, în funcție de nevoile lor de poziție. Acesta este urmat de restul de 17 echipe care au ratat playoff-urile – mai întâi a doua cea mai proastă, apoi a treia cea mai proastă, etc. – înainte ca concurenții din postsezon să li se permită să joace pentru prima dată.

Aici continuăm cu cele șase francize care au eșuat în Runda Wild Card – printre acestea, începe și echipa cu cel mai prost record din sezonul regulat. Picturile 25 la 28 sunt rezervate cluburilor care au tras paiul scurt în jocurile divizionare – și aici se folosește pentru comandă bilanţul din sezonul regulat. Apoi este rândul celor doi învinși ai Jocurilor de Campionat, urmați de participantul învins la Super Bowl pe locul 31, urmat de campioana în vigoare.

Important: Dacă echilibrul este același, puterea tuturor adversarilor din sezonul regulat decide (forța programului). În mod curios, cu cât adversarul este mai slab, cu atât echipa respectivă poate alege mai devreme în draft.

NFL Draft 2022: Ce urmează în rundele rămase?

Ordinea reală este menținută în toate cele șapte runde. Din runda 3, așa-numitele pick-uri compensatorii sunt instalate la sfârșit. Acest lucru este acordat de liga pentru a compensa pierderea jucătorilor din partea liberă. Dacă o echipă a fost nevoită să renunțe la mai mulți așa-ziși agenți liberi nerestricționați decât a semnat, va fi compensată cu o alegere suplimentară la draft. Maximul pe care o franciză poate obține este de patru alegeri compensatorii, ceea ce este cazul pentru Baltimore Ravens și New York Jets în 2022.

NFL Draft 2022: de ce este diferită ordinea în cele șapte runde?

Aceasta este legată de tranzacții. Spre deosebire de sportul european, nu există taxe de transfer la schimbarea jucătorilor, ci valori echivalente sub formă de alți jucători sau alegeri la draft. De data aceasta, după a cincea alegere, New York Giants au și a șaptea alegere, pe care au primit-o de la Chicago Bears în cursul unui schimb pur de alegeri la draft.

Numai în prima rundă, unsprezece alegeri și-au schimbat mâinile în acest draft (începând cu 22 aprilie). Chicago Bears, Cleveland Browns, Miami Dolphins, Indianapolis Colts, Las Vegas Raiders, San Francisco 49ers și Los Angeles Rams nu au alegeri în primul tur în 2022.

NFL Draft 2022: Cine va avea prima alegere?

La fel ca anul trecut, încep Jacksonville Jaguars. Aceasta, la rândul său, arată că o primă alegere generală nu este nicidecum o garanție a succesului. În 2021, echipa l-a selectat pe fundașul Florida Trevor Lawrence.

Apropo: abia în 2017 și 2018 aceeași franciză a început draftul de două ori la rând. Cleveland Browns l-au ales pentru prima dată pe finalul defensiv Myles Garrett și un an mai târziu pe fundasul Baker Mayfield, care era pe cale să plece.

NFL Draft 2022: Cine are cele mai multe și cine are cele mai puține alegeri la draft?

Jacksonville Jaguars și Kansas City Chiefs au fiecare permis de duzină de ori. În schimb, există doar patru alegeri de la Miami Dolphins, care recent au făcut furori cu schimbul lui Tyreek Hill și, în schimbul primitorului vedetă, au trimis în Kansas o alegere din prima rundă, una din a doua rundă și două din a patra rundă din acest draft. Oraș .

NFL Draft 2022: Câte alegeri sunt în total?

262, cu trei mai mult decât acum un an. San Francisco 49ers au ultima alegere, care va acorda titlul de Mr. Irrelevant. Din 1976, această denumire a fost folosită pentru ultimul talent care își găsește noua echipă prin draft. Această tradiție a început acum 46 de ani cu receptorul Kelvin Kirk, care a murit în 2003.

Anul trecut, titlul i-a revenit linebackerului Grant Stuard, care a fost ales de Tampa Bay Buccaneers și a ajuns, de asemenea, în lista finală. Printre Mr. Irrelevants sunt și câțiva campioni la Super Bowl: linebackerul Marty Moore (2002 cu New England Patriots), fundașul Jim Finn (2008 cu New York Giants – deși a fost accidentat tot sezonul) și, cel mai recent, kicker. Ryan Succop (2021 cu Tampa Bay Buccaneers).

NFL Draft 2022: Ce talente vor fi acolo live?

21 dintre cele mai mari nume din această clasă draft sunt invitate la Las Vegas. Aceștia sunt, în ordine alfabetică: Matt Corral (scris, Mississippi), Charles Cross (linie ofensivă, statul Mississippi), Jordan Davis (linie defensivă, Georgia), Nakobe Dean (linebacker, Georgia), Ikem Ekwonu (linie ofensivă, Carolina de Nord). State ), Ahmad “Sauce” Gardner (fundaș de colț, Cincinnati), Kyler Gordon (fundaș de colț, Washington), Kyle Hamilton (de siguranță, Notre Dame), Aiden Hutchinson (defensiv, Michigan), Zion Johnson (linie ofensivă, Boston College), Jermaine Johnson (defensive end, Florida State), George Karlaftis (defensive end, Purdue), Devin Lloyd (linebacker, Utah), Drake London (wide receiver, Southern California), Evan Neal (defensive end, Alabama), Chris Olave (large) receptor , Ohio State), Kayvon Thibodeaux (defensive end, Oregon), Jameson Williams (wide receiver, Alabama), Malik Willis (squarterback, Liberty), Garrett Wilson (wide receiver, Ohio State) și Devonte Wyatt (defensive line, Georgia) .

NFL Draft 2022: Sunt și jucători germani înregistrați?

Cu Marcel Dabo, un alt jucător german se îndreaptă spre NFL. Fundașul de colț de la Reutlingen a jucat anul trecut pentru Stuttgart Surge în Liga Europeană de Fotbal (ELF). Este incert dacă tânărul de 22 de ani va fi selectat la Las Vegas.

Bernhard Raimann, pe de altă parte, este destul de sigur că va fi ales. Austriacul s-a recalificat abia în 2020 de la capătul închis la o-liner și a atras atenția ca tackle la Universitatea Central Michigan. Tânărul de 24 de ani din Burgenland este considerat acum o potențială alegere în primul tur.

Unde va fi transmisă în direct la televizor proiectul din 2022?

ProSieben MAXX va transmite în direct prima rundă a draftului în noaptea de 28 spre 29 aprilie de la ora 1:40 am

NFL Draft 2022: Draft-ul va fi oferit în fluxul live gratuit?

Da! Cu live stream-ul de la ran.de nu vei pierde niciun minut din draft.

Fapte despre turneul NFL Draft 2022

Data: 28-30 aprilie 2022

Locație: Las Vegas, Nevada

Emisiune TV: ProSieben MAXX, Rețeaua NFL

transmitere live: ran.de, Joyn, NFL Network

Vrei cele mai importante știri, videoclipuri și date NFL direct pe smartphone-ul tău? Apoi obțineți noua aplicație Run cu notificări push pentru cele mai importante știri din sportul dvs. preferat. Disponibil în App Store pentru Apple și Android.

.

Add Comment