Northampton 0 – 1 Mansfield

Golul lui Stephen McLaughlin și o performanță defensivă superbă l-au trimis pe Mansfield în finala play-off-ului League Two, cu o victorie totală de 3-1 asupra Northampton.

McLaughlin a marcat singurul gol din manșa secundă, Mansfield conducând cu 2-1 în deschiderea de sâmbătă de la Field Mill, în jumătatea de oră după o minge pătrată perfectă de la revenirea lui Elliott Hewitt.

Golul Cerbilor datora foarte mult decizia arbitrului Ben Toner de a activa jocul când în offside Stephen Quinn a încercat să alerge după minge în pregătire, doar pentru a pleca cu brațele ridicate chiar înainte ca Hewitt să nu preia controlul.

În cele din urmă, acea lovitură a fost doar cireașa de pe tort pentru echipa lui Nigel Clough, care s-a confruntat cu presiunea grea din partea Northampton, doar șutul gazdelor în poartă în primul minut.

Gazdele bătute s-ar fi simțit neplăcute de faptul că ceea ce păreau două cartonașe roșii clare, o pasă întârziată a lui Kieran Wallace și un cot de la Stephen Quinn au rămas nepedepsite, dar Cobblers ar putea avea prea puține argumente că calitatea performanței lui Mansfield i-a văzut câștigători demni de pregătit. o întâlnire la Wembley pe 28 mai.

Cerbii sunt fermi să stabilească întâlnirea la Wembley

Mansfield a intrat în manșa secundă a semifinalelor din play-off, după ce a pierdut toate partidele în deplasare, cu excepția unuia, împotriva primilor nouă adversari, încasând cel puțin două goluri în cinci ocazii și păstrând doar o singură porțiune liberă, într-un 0 -0 la Bristol Rovers în februarie.

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Stephen McClaughlin a marcat ceea ce s-a dovedit a fi un gol crucial pentru a face scorul general de 3-1 împotriva Mansfield Town împotriva Northampton Town

În primul minut al ultimei lor călătorii la Northampton, care i-a învins cu 2-0 în octombrie, ei au părut să se ofilească din nou când lovitura de cap a lui Josh Eppiah din centrarea lui Sam Hoskin a avut nevoie de o salvare cu vârful degetului din partea lui Nathan Bishop pentru a împiedica gazdele să egaleze.

Lăsând deoparte acest semn de avertizare timpurie, ei au frustrat echipa gazdă în timpul celor 90 de minute și i-au lăsat să regrete că Hoskins, care aruncă o minge liberă dintr-o aruncare lungă de la margine, s-ar dovedi singura lor ocazie curată în minutul 90.

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Kieran Wallace poate să fi fost norocos să rămână pe teren după o provocare grea în jocul lor împotriva Northampton

A fost o echipă Mansfield care a păstrat doar șase foaia goală în cele 23 de apariții în deplasare în acest sezon, și doar una din ultimele șase, dar a fost exclusă de omul meciului John-Joe O’Toole și Kieran Wallace și cu un Arătându-se colosal în defensivă în interiorul propriei casete a lui Oliver Hawkins, ei au rezistat să ajungă în finală cu relativă uşurinţă.

„Din prima manșă, în prima repriză, ai văzut câteva scări despre ceea ce încearcă Clough să creeze la Mansfield, cum pasează mingea, mișcarea și creativitatea lor”, a spus fostul manager de la Mansfield Keith Curl. sporturi de cer după normă întreagă.

“Dar astăzi ai văzut o altă parte a lui Mansfield – anularea opoziției. Jucătorii își înțeleg rolul și își fac treaba. Când construiești o echipă defensivă, jucătorii tăi sunt de importanță vitală și o fac. S-au descurcat foarte bine astăzi.”

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Stephen Quinn îl pune pe Mansfield în pericol ridicând brațele și făcând contact fizic, dar nu a fost dat niciun cartonaș roșu

Brady refuză să dea vina pe oficiali

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Jon Brady spune că câteva decizii nu au fost în favoarea echipei sale din Northampton, dar îl laudă pe Mansfield pentru performanța sa și pentru că a ajuns în finala playoff-ului Sky Bet League Two.

Împreună cu cele două decizii de cartonaș roșu care au fost împotriva lor, Northampton au fost refuzate strigătele puternice de penalizare în ambele reprize.

Fraser Horsfall părea să fie împachetat de O’Toole în zonă cu câteva momente înainte ca Hoskins să eșueze în prima repriză, înainte ca același jucător să-l lase pe Louis Appe pe teren la câteva minute după reluare, cu Toner din nou impas.

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Northampton a făcut apel la un penalty pentru a doua oară în meci, dar din nou arbitrul a rămas impasibil.

Managerul de la Northampton, Brady, a refuzat să folosească deciziile ca un factor în înfrângerea echipei sale, concentrându-se în schimb pe aspectele pozitive ale sezonului lor, în care au ratat titlul ligii cu patru puncte și au fost alimentați automat de Bristol Rovers în ultima zi. la golurile marcate.

„Este greu de acceptat”, a spus el sporturi de cer. „Cred că am jucat bine, câteva decizii nu ne-au mers, dar a fost un sezon fantastic. 80 de puncte, 23 de victorii, am ratat promovarea automată cu un fir de păr.

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Nigel Clough merită eforturile jucătorilor săi după victoria cu 1-0 asupra Northampton pentru a-i duce în finala play-off-ului Sky Bet League Two.

“Efortul pe care l-am depus în această seară a fost uimitor. Acest club merge în direcția bună, jucătorii au împins și au împins, au fost câteva decizii de penalizare care poate ar fi trebuit pronunțate, dar nu putem plânge pentru asta. Am a trebuit să încerce să o facă pe calea grea tot sezonul”.

Numărul opus, Clough, s-a concentrat pe performanța defensivă a echipei sale, numind-o și „efort remarcabil”, în timp ce s-au mutat într-un joc de prima revenire la nivelul trei timp de 19 ani.

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Strigăte puternice pentru un penalty din partea mulțimii de la Northampton după ce a împins în careu, dar arbitrul nu este interesat.

„A fost absolut uimitor”, a spus el sporturi de cer. „Ne-am așezat în vestiar aici, după ce am pierdut cu 2-0 și am coborât în ​​ligă, și am fost foarte dezamăgiți. Să venim aici și să experimentăm un alt sentiment este frumos pentru ei.

“Am marcat golul și, prin felul în care jucăm, suntem încă capabili să facem asta. Dar efortul defensiv a fost incredibil, blocurile în care am intrat, loviturile de cap în propriul careu. Northampton a fost o lovitură pentru a obține promovarea automată – sunt o echipă foarte bună.”

Si dupa?

Mansfield își va îndeplini visul de play-off la Wembley pe 28 mai, în direct Sky Sports Fotbal; începe la ora 16:00.

Add Comment