Olivia Wilde își laudă iubitul Harry Styles și colegul ei de Don’t Worry Darling, pe fondul zvonurilor de ceartă

Olivia Wilde a țâșnit despre performanțele iubitului ei Harry Styles și Florence Pugh în viitorul ei film Don’t Worry Darlings într-un nou interviu.

Actrița în vârstă de 38 de ani a lăudat perechea pentru că au creat „o poveste de dragoste atât de sinceră” în film.

Cuvintele lui vin din moment ce se presupunea că Olivia și Florence s-au certat din cauza dragostei regizorului cu Harry.

Plină de laude: Olivia Wilde a țâșnit peste performanțele iubitului ei Harry Styles și Florence Pugh în viitorul ei film Don’t Worry Darlings într-un nou interviu

Vorbind cu Maggie Gyllenhaal pentru Interview Magazine, Olivia a explicat că experiența lui Harry ca muzician îl face „minunat” să lucreze, deoarece își dă 100% în munca sa.

Ea a spus: „Chestia este că este înfricoșător și obositor să mergi până la capăt. Dar lucrând cu Harry, care este în mod evident un muzician, a simțit că nu avea de ales decât să muncească cât mai mult posibil și să se angajeze cât mai mult pe scenă. Nu se reține niciodată.

„De multe ori când nu este scena ta și ești într-un rol secundar, oamenii dau 80%. Dar, deși era departe de cameră, a fost atât de acolo pentru toată lumea, pentru echipă și producție. Tonul el a fost doar o forță foarte pozitivă.

Descriind munca lui Florence în film, Olivia a spus că este „foarte talentată” și „necruțătoare în căutarea celei mai autentice versiuni a fiecărui moment”.

Gushing: Actrița în vârstă de 38 de ani a lăudat cuplul pentru crearea

Gushing: Actrița în vârstă de 38 de ani a lăudat cuplul pentru că au creat „o poveste de dragoste atât de sinceră” în film

Lăudându-i pe cei doi actori, ea a adăugat: „Amândoi sunt oameni foarte iubitori și știau că micile momente diferențiază o dragoste performativă de o iubire autentică”.

De asemenea, vine când TheWrap a raportat vineri că Florence va face doar un articol de presă principal pentru a promova cel de-al doilea lungmetraj al Oliviei ca regizor, sugerând că vedeta britanică se distanțează de film.

„Florence a fost la Budapesta pentru a filma Dune 2 și înainte de această filmare [Christopher Nolan’s] Oppenheimer”, a declarat reprezentantul lui Pugh publicației, adăugând: „Va fi la Veneția pentru premieră după o filmare nocturnă la Budapesta”.

Raportul adaugă că, așa cum stau lucrurile, Festivalul de Film de la Veneția este de așteptat să fie singurul covor roșu și la conferința de presă la care se așteaptă să participe Pugh.

„Ne va face cu mâna de la filmările la Dune pentru că nu face presă”, a adăugat un director New Line Cinema pentru The Wrap.

S-a spus că Florence ar fi nemulțumită de co-starul și regizorul ei Don’t Worry Darling, Olivia, din cauza modului în care a început relația ei cu Harry.

Harry și Florence joacă un cuplu căsătorit în filmul încărcat sexual, care spune povestea unei gospodine din anii 1950 care trăiește cu soțul ei într-o comunitate experimentală utopică. Olivia apare ca un personaj numit Bunny.

Olivia a fost logodită anterior cu Jason Sudeikis din 2012 și ei au în comun copiii Otis, în vârstă de opt ani, și Daisy, în vârstă de cinci ani.

Jack și Alice: Florence și Harry îi joacă pe Jack și Alice Chambers, care par cuplul perfect... până când începe să afle despre comunitatea lor secretă

Jack și Alice: Florence și Harry îi joacă pe Jack și Alice Chambers, care par cuplul perfect… până când începe să afle despre comunitatea lor secretă

Dar există o oarecare confuzie cu privire la programe, deoarece Olivia și starul Ted Lasso s-ar fi despărțit în noiembrie 2020.

Olivia a făcut titluri cu Harry în ianuarie 2021, când au fost fotografiați ținându-se de mână la nunta managerului ei.

Deși nu s-a confirmat niciodată că dragostea dintre Olivia și Harry a început în timp ce ea era încă logodită cu Jason, Page Six a raportat că Florence s-a certat cu Olivia din cauza cuplării.

O persoană din interior a spus site-ului: „Flo că i-a văzut pe Olivia și Harry pe platoul de filmare nu a mers bine, deoarece Olivia era încă cu Jason când l-a întâlnit prima dată pe Harry”.

Crevasă?  S-a spus că Florence ar fi nemulțumită de co-starul și regizorul Don’t Worry, Darling Olivia, din cauza modului în care a început relația ei cu Harry.

Crevasă? S-a spus că Florence ar fi nemulțumită de co-starul și regizorul Don’t Worry, Darling Olivia, din cauza modului în care a început relația ei cu Harry.

La acea vreme, sursele susțineau că relația cu Harry a fost principalul motiv al despărțirii.

O persoană din interior a spus site-ului că aventura cu Harry durează de o lună, lăsându-l pe Jason tulburat.

Insider a adăugat săptămâna aceasta: „Jason și copiii au vizitat-o ​​de câteva ori pe Olivia pe platourile de filmare, așa că cred că toată chestia asta i-a făcut pe oameni puțin confortabili”.

MailOnline a contactat un purtător de cuvânt al Olivia, Harry și Jason pentru comentarii la momentul publicării inițiale.

Fanii au observat că Florence nu a lăudat-o pe Olivia ca director al proiectului.

Familie: Olivia și Jason s-au logodit anterior, dar s-au despărțit la sfârșitul anului 2020. Cele două vedete au doi copii împreună, Otis, 8 ani, și Daisy, 5 (fotografiat în februarie 2020)

Familie: Olivia și Jason s-au logodit anterior, dar s-au despărțit la sfârșitul anului 2020. Cele două vedete au doi copii împreună, Otis, 8 ani, și Daisy, 5 (fotografiat în februarie 2020)

Se spune că i-a „nu-i-a plăcut” o postare în care Wilde a inclus trailerul oficial complet al Don’t Worry Darling luna trecută.

Totuși, Olivia a împărtășit o fotografie a lui Pugh și a scris: „S-a uitat la munca acestei femei a fost un fior!” Abia aștept să-ți arăt mai multe. @florencepugh @dontworrydarling.’

Florence nu a răspuns, dar în aceeași zi a postat un trailer pentru un alt proiect nou, Oppenheimer.

Un fan a scris: „Modul în care Florence Pugh nu a postat încă de la nu vă faceți griji, dragă, chiar dacă există două trailere și totuși va posta despre toate celelalte proiecte pe care le face în acest moment, așa cum a făcut Olivia Wilde? ??’

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru Page Six că Florence a trebuit deja să publice informații despre Oppenheimer în acea zi dintr-un motiv anume și că nu are nimic de-a face cu răspunsul lui Olivia.

Olivia și Harry vor merge în curând pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția pentru premiera mondială a noului film și, fără îndoială, toți ochii vor fi ațintiți asupra lor.

.

Add Comment