Patsy Palmer împărtășește o poză rară a fiului Fenton, în vârstă de 21 de ani, într-o postare aprinsă, când este acceptat la ULCA

Patsy Palmer a împărtășit vineri o fotografie rară a fiului ei Fenton, în timp ce ea sărbătorește acceptarea sa la Universitatea din California.

Luând pe Instagram, Patsy, în vârstă de 49 de ani, care locuiește în Malibu, a împărtășit o fotografie alb-negru cu fiul ei model, în vârstă de 21 de ani, și a dezvăluit că va fi „prima dintre cele două familii care vor merge la facultate”.

Fosta actriță EastEnders a scris: „Suntem atât de mândri de fiul nostru”, pe care o împărtășește cu soțul Richard Merkell.

Felicitări! Patsy Palmer a împărtășit vineri o fotografie rară a fiului ei Fenton, în vârstă de 21 de ani, pe Instagram, în timp ce ea sărbătorește acceptarea lui la Universitatea din California.

Subtitrând postarea dulce, ea a scris: „SUNTEM ATÂT DE MÂNDRI DE FIUL NOSTRU. Aceasta este o veste mare în familia noastră. A fost acceptat la @ucla, a muncit atât de mult pentru asta și merită tot ce este mai bun în viață.

‘Noi te iubim foarte mult. A fi prima dintre cele două familii care urmează o universitate, în special una dintre cele mai bune din lume, este o realizare incredibilă.

Prietenii ei celebri s-au grăbit să-l felicite pe Fenton pentru veștile bune, Denise Welch, panelista Loose Women, a scris: „Vești atât de minunate!! Suntem cu toții mândri de tine, Fenton.

Și vedeta de Cabaret Mândră Claire Sweeney a spus „Trebuie să fii atât de mândru x”

Mândră mamă: fosta actriță EastEnders, 49 de ani, a țâșnit

Mândră mamă: fosta actriță de la EastEnders, în vârstă de 49 de ani, a țâșnit „Suntem atât de mândri de fiul nostru”, pe care o împărtășește cu soțul Richard Merkell

Prietenii ei celebri s-au grăbit să-l felicite pe Fenton pentru vestea bună, a scris Denise Welch, panelista de Loose Women:

Prietenii ei celebri s-au grăbit să-l felicite pe Fenton pentru veștile bune, Denise Welch, panelista de Loose Women, a scris: „Vești atât de minunate!! Suntem cu toții mândri de tine, Fenton”.

Patsy împarte copiii Fenton, Emilia, 19 ani, și Bertie, 10 ani, cu soțul Richard.

Actrița mai are și pe Charley Palmer Rothwell, 29 de ani – fiul ei din Marea Britanie cu fostul partener Alfie Rothwell.

Patsy și-a găsit o nouă viață în Statele Unite după ce și-a mutat familia în California în urmă cu șapte ani.

Ea a jucat în serialul din 1993 până în 1999 și s-a întors timp de șase ani în 2008, înainte de a părăsi Marea Britanie cu familia ei.

Afacere: Acest lucru vine după ce Patsy a fost criticată de fanii ei, care au fost afectați de criza costului vieții, după ce le-a cerut să plătească 17,99 GBP pe lună pe Instagram pentru conținut „exclusiv”

Afacere: Acest lucru vine după ce Patsy a fost criticată de fanii ei, care au fost afectați de criza costului vieții, după ce le-a cerut să plătească 17,99 GBP pe lună pe Instagram pentru conținut „exclusiv”

Vine după ce Patsy a fost criticată de fanii ei, care au fost afectați de criza costului vieții, după ce le-a cerut să plătească 17,99 lire sterline pe lună pe Instagram pentru conținut „exclusiv”.

Actrița a accesat pagina ei miercuri pentru a promova „A Good Life”, o pagină în care va posta despre viața ei din Malibu, cum își echilibrează timpul, se confruntă cu stresul și multe altele.

Pasty și-a revoltat fanii, unul subliniind: „Oamenii se luptă să-și plătească facturile chiar acum”

Vedeta săpunului a împărtășit postarea celor 371.000 de urmăritori pe Instagram, împreună cu o legendă lungă pe care scria „Abonați-vă la O VIAȚĂ BUNĂ”. A fi femeie înseamnă a avea puterea mea interioară.

„Zilele mele sunt pline de a fi mamă, soție, antreprenor, actriță, brand de îngrijire a părului/proprietă de wellness, DJ, scriitor, influencer și persoană publică. Timpul meu este foarte prețios și cu cine împărtășesc această energie devine mai important pentru mine.

Patsy – care acum este DJ – a răspuns la comentariile negative și a spus: „Fără resurse nu putem crea mai bine.  Creatorii lucrează extrem de mult pentru a oferi ceea ce abonații lor se așteaptă de la ei

Patsy – care acum este DJ – a răspuns la comentariile negative și a spus: „Fără resurse nu putem crea mai bine. Creatorii lucrează extrem de mult pentru a oferi ceea ce abonații lor se așteaptă de la ei

„Sunt atât de fericit că Instagram a creat un spațiu pentru creatori pentru a oferi timp și conținut exclusiv fanilor/adepților lor loiali.

„Vrei să știi cum rămân sănătos la minte, cum fac față stresului mental al acestei lumi? O privire din culise asupra vieții din Malibu.

Ea a continuat să-și promoveze noua pagină: „Voi împărtăși conținut exclusiv cu oamenii care se află în această călătorie de wellness pentru a-și crea o viață bună. Am o mulțime de experiență de viață de împărtășit în diverse lucruri, toate ducând la inspirație pentru a crea o VIAȚĂ BUNĂ pentru TINE!!

„Spune-mi ce conținut ai vrea să vezi, ce te inspiră. Crezi că viețile sunt cele mai bune sau îți place să vezi conținutul frumos al călătoriilor mele în natură? »

„În culise, cum este să trăiești în MALIBU și modul de viață local? Totul este nou și interesant și sunt recunoscător să vă cunosc pe toți în această călătorie către partea mai ușoară a vieții.

Fanii erau împărțiți, mulți dintre adepții ei loiali susținând-o în noua afacere, în timp ce alții erau furioși.

Ei și-au exprimat opinia în secțiunea de comentarii, cu o singură scriere: „Citește articolul Patsy. Oamenii se chinuie să-și plătească facturile chiar acum.

Britanicii sunt afectați de inflația vertiginoasă și de criza combustibilului, care adaugă până la 500 de lire sterline la facturile lor lunare.

Un fan a subliniat că echivalează cu 215,88 lire sterline pe an, iar un altul a spus: „Din păcate, avem atât de mult de plătit pentru acum, în fiecare lună, este o alegere foarte pretențioasă”. Sunt în proces de anulare și resetare a abonamentului.

Un altul a scris: „Nu înțeleg de ce, ca fani, trebuie să plătim 17,99 lire sterline pe lună pentru a avea toată viața lui Patsy?

Patsy – care acum este DJ – a răspuns la comentariile negative și a spus: „Fără resurse nu putem crea mai bine. Creatorii lucrează extrem de mult pentru a oferi ceea ce abonații lor se așteaptă de la ei.

„Majoritatea creatorilor operează dintr-un spațiu de cap diferit față de alți oameni, ceea ce le face foarte dificil să monetizeze, deoarece doresc să împărtășească expresia cu ceilalți.

Pasty - o icoană EastEnders datorită fostului ei rol ca Bianca Jackson - și-a revoltat fanii, unul care a subliniat:

Pasty – un simbol EastEnders datorită fostului ei rol ca Bianca Jackson – și-a revoltat fanii, unul subliniind: „Oamenii se chinuie să-și plătească facturile chiar acum”

Ea a adăugat: „Există limite ale energiei pe care oamenii o au și care o creează, deci având un schimb de energie.

„Fie că este vorba despre schimbul de talente și cadouri pe care toată lumea le are de oferit, fie că folosește bani pentru a beneficia de talente, inspirații, artă, muzică, televiziune, coaching, predare etc. creatori, este o modalitate mult mai bună de a primi tot ce este mai bun de oferit.

Patsy a devenit faimă cu rolul ei ca Bianca Jackson în EastEnders din 1993 până în 1999 și s-a întors timp de șase ani în 2008.

Apoi a părăsit Marea Britanie și s-a mutat la Malibu în 2014 împreună cu soțul Richard Merkell, în vârstă de 56 de ani, și cu copiii lor.

Cuplul este părinții lui Fenton, 20 de ani, Emilia, 19 ani și Bertie, 10 ani, în timp ce Patsy îl împarte pe fiul Charley, 29 de ani, cu fostul Alfie Rothwell.

Familie: Cuplul este părinții lui Fenton, 21 de ani, Emilia, 19 ani și Bertie, 10 ani, în timp ce Patsy îl împarte pe fiul Charley, 29 de ani, cu fostul Alfie Rothwell.

Familie: Cuplul este părinții lui Fenton, 21 de ani, Emilia, 19 ani și Bertie, 10 ani, în timp ce Patsy îl împarte pe fiul Charley, 29 de ani, cu fostul Alfie Rothwell.

.

Add Comment