Premiership: Gloucester 64-0 Bath – Gloucester, cu 10 încercări, a câștigat cea mai mare victorie în Premiership vreodată

Louis Rees-Zammit a marcat două încercări în prima repriză, Gloucester și-a asigurat o victorie de 10 încercări
Gloucester: (24) 64
Încerca: Harris, Rees-Zammit 2, Carreras, Morgan, Atkinson, Ludlow, Meehan, Ford-Robinson, Alemanno Incoveniente: Hastings 7
Baie: (0) 0

Gloucester și-a continuat urmărirea primilor patru cu o văruire de 64-0 a unui Bath sumbru, cea mai mare victorie în Premiership.

Louis Rees-Zammit de două ori, Chris Harris și Santiago Carreras au trecut, Gloucester și-a construit un avantaj de 24-0 la pauză.

Ben Morgan, Mark Atkinson, Lewis Ludlow, Ben Meehan, Jamal Ford-Robinson și Matias Alemanno au completat golul, în timp ce Bath nu a pus nimic pe tablă.

Gloucester urcă pe locul cinci și este acum la un punct în spatele Northampton.

Derby-ul West Country dintre cele două cluburi datează din 1882, dar avea să fie cea mai mare marjă de victorie a lui Gloucester asupra lui Bath în tot acest timp.

Bath a îndurat un sezon torid care i-a văzut înrădăcinați în partea de jos a tabelului toată campania și a plecat de la Kingsholm după ce a marcat zero puncte pentru prima dată din decembrie 2012 într-un joc din Premiership.

Au început cel mai prost posibil când Valery Morozov a primit un cartonaș galben pentru un tackle înalt asupra lui Adam Hastings în minutul de început, dar Gloucester nu a putut valorifica startul, deoarece arbitrul de meci televizat a exclus două încercări timpurii și încă una pentru Baie.

Harris a ieșit în cele din urmă din impas, când Max Clark a luat locul lui Morozov în coșul de gunoi, cu indisciplina lui Bath în continuare.

Rees-Zammit a deschis apoi porțile pentru Cherry and Whites, mai întâi trecând în zig-zag pe lângă Will Muir peste linie și șase minute mai târziu urmărindu-și propria lovitură până la aterizare.

Traficul a continuat doar într-un singur sens, Carreras trecând fără opoziție pe dreapta la pauză, iar Morgan reluând de unde a rămas Gloucester, marcând la 52 de secunde după reluare.

După-amiaza lui Bath – și sezonul lor – a ajuns la un cap atunci când Joe Cokanasiga a scăpat mingea, în timp ce ei au făcut una dintre singurele descoperiri ale opoziției 22, din care Gloucester a continuat să alerge la celălalt capăt pentru ca Atkinson să înscrie sub stâlpi.

Ludlow a fost următorul să taie apărarea lui Bath, înainte ca Meehan să adauge optimul lui Gloucester, în ciuda faptului că îl avea pe Tom Seabrook la gunoi, după ce Rees-Zammit a spart linia de margine stângă și a trecut în interior.

Propul Ford-Robinson a intrat în acțiune, alergând pe colțul din stânga, Alemanno adăugând o 10-a de la moarte pentru a face din aceasta o zi importantă pentru Gloucester.

Antrenorul principal din Gloucester, George Skivington, a declarat pentru BBC Radio Gloucestershire:

“A fost bine, nu-i așa? Probabil rezultatul sezonului pentru fani și pentru toată lumea din oraș. Am vrut să livrăm ceva impresionant astăzi și băieții au făcut asta.

„Nu a fost complet – probabil că acesta este capul antrenorului meu – dar a fost în regulă. Odată ce am intrat în fluxul jocului, am crezut că am jucat unele dintre cele mai bune lucruri ale noastre de atac și de joc; acea parte a fost minunată.

„Cred că adevărata victorie în această seară a fost apărarea. Apărarea s-a construit bine în ultimele două sezoane, dar eliminarea unei echipe în Premiership este aproape nemaiauzită.

„Nimeni rivalul tău local nu este foarte, foarte impresionant și cred [defence coach] Dom Waldouck are nevoie de un mare credit pentru asta. Lucrează neobosit, băieții îl iubesc absolut datorită muncii pe care o face, caracterului și lucrurilor pe care le aduce la petrecere în coaching-ul său. A făcut o treabă remarcabilă și a fost livrat în seara asta.”

Antrenorul principal din Bath, Neal Hatley, a declarat pentru BBC Radio Bristol:

„Este ca o morgă acolo, așa cum v-ați aștepta. A ieși dintr-o astfel de înfrângere este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în rugby. Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată. Majoritatea acestui grup au jucat vreodată. rugby.

„Începem al doilea, al treilea minut și câștigăm un penalty bun, îl împingem în colț pentru a reveni pentru un cartonaș galben. De fapt, cred că cele șapte minute în care am primit cartonașul galben, s-a terminat 7-0 când eram înapoi la 15. fiecare și am crezut că am dat dovadă de aplicație reală, luptă adevărată, am stat în multe lupte acolo.

„Am avut mingea de două ori unde am trecut, cred, prin trei faze și în acei doi timpi am mers 25, 26 de metri și o viraj de linie și apoi am renunțat la posesie. Pe măsură ce mergeam pe măsură ce jocul mergea, arătam ca echipa din care am fost.

„Păream să fim lipsiți de încredere, începe cu personalul de antrenori, așa că trebuie să ne uităm la tot ce putem face pentru a ajuta la restabilirea încrederii în ei”.

Gloucester: Carreras; Rees-Zammit, Harris, Atkinson, Thorley; Hastings, Chapman; Elrington, Singleton, Gotovtsev, Clarke, Alemanno, Ackermann, Ludlow (căpitan), Morgan.

Înlocuitori: Socino, Ford-Robinson, Balmain, Davidson, Reid, Meehan, Twelvetrees, Seabrook.

Sinbin: Tom Seabrook (64)

Baie: din Glanville; Cokanasiga, Joseph, Clark, Muir; Cipriani, Spencer; Morozov, Dunn, Fia, Williams, Ewels (căpitan), Reid, Underhill, Faletau.

Înlocuitori: Du Toit, Cordwell, Rae, Richards, Coetzee, Fox, Bailey, Butt.

Coșul de păcat: Valery Morozov (1), Clark (12)

Add Comment