Prințul Harry și Meghan filmează „DOCUSERIES” de acasă pentru Netflix, spune sursa producătorului

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi filmat o „serie de documente acasă” pentru Netflix, ca parte a acordului lor de streaming de 100 de milioane de dolari – și chiar au găzduit camere la conacul lor Montecito de 14 milioane de dolari pentru a surprinde conținutul sincer al emisiunii, care va fi Îndoială, ridică și mai multe temeri în cadrul monarhiei cu privire la alte bombe pe care cuplul le-ar putea răspândi în legătură cu Familia Regală.

Potrivit Page Six, familia Sussex lucrează de câteva luni cu echipele de producție la o emisiune „Acasă cu Ducele și Ducesa”, pe care gigantul de streaming speră să o lanseze la sfârșitul anului, pentru a coincide cu lansarea lui Prince. Viitorul memoriu al lui Harry.

Cu toate acestea, sursele sugerează că cei din Sussex vor ca docuseriele să fie amânate până anul viitor.

„Momentul este încă în discuție, lucrurile sunt în așteptare”, a spus un „producător în știință”.

Știrile despre presupusele docuserie ale cuplului vor cauza, fără îndoială, mare îngrijorare în culisele Palatului Buckingham din cauza acuzațiilor pe care le-ar putea difuza despre membrii regali în fața camerelor de filmat, care i-au însoțit în călătoria lor la New York în septembrie anul trecut și ar fi avut, de asemenea, acces la Harry, 37 de ani, și Meghan, 40 de ani, în casa lor din California.

Nu este clar dacă camerele Netflix aveau voie să-i filmeze pe cei doi copii ai cuplului, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de 11 luni.

Prințul Harry și Meghan Markle filmează un serial documentar „Acasă cu Sussex” pentru Netflix și au dat camerelor acces la casa lor Montecito.

Potrivit Page Six, Harry, 37 de ani, și Meghan, 40 de ani, filmează de câteva luni, dar nu este clar dacă au permis filmarea lui Archie și Lilibet.

Potrivit Page Six, Harry, 37 de ani, și Meghan, 40 de ani, filmează de câteva luni, dar nu este clar dacă au permis filmarea lui Archie și Lilibet.

Imaginile exclusive DailyMail.com făcute în timpul călătoriei lui Meghan și Harry la New York și New Jersey în septembrie au arătat o echipă de două femei și un bărbat care adună echipamente foto ascunse sub paltoane și genți în afara reședinței înalte a cuplului, la 860 United Nations Plaza – și chiar alăturându-se lor într-o dubă Airstream în drum spre o gală a veteranilor.

Un alt insider de la Page Six a descris planurile pentru docuserie ca Netflix „și-și ia carnea” de la Sussex, care încă nu au creat niciun conținut real pentru gigantul de streaming – în ciuda semnării contractului lor profitabil cu compania în septembrie 2020.

DailyMail.com a contactat un purtător de cuvânt al Netflix și Archewell Productions pentru comentarii.

Vestea vine pe fondul îngrijorărilor tot mai mari cu privire la viitorul memoriu al lui Harry de 20 de milioane de dolari, în care se așteaptă să facă public relația cu familia sa înstrăinată.

Personalii regali au fost profund îngrijorați de decizia lui Harry de a colabora în secret cu scriitorul-fantomă, câștigător al Pulitzerului, JR Moehringer, la ceea ce editorii săi au descris ca fiind „contul definitiv al experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor vieții”, care au contribuit la modelarea acesteia”.

Se pare că Regina, Prințul Charles și Prințul William au fost complet surprinși de anunțul șocant al lui Harry că a lucrat în secret la memoriile sale, încă fără titlu, de peste un an.

Experții regali au avertizat anterior că cartea potențial explozivă ar putea construi noi punți cu îndepărtatele Duke și Firma.

Cu toate acestea, afirmațiile docuseriei nu ar fi putut veni într-un moment mai bun pentru Netflix, care a suferit reduceri profunde din cauza scăderii numărului de abonați.

La începutul acestei luni, Netflix a anunțat că a renunțat la serialul animat al lui Meghan, Pearl, pe fondul unui val de reduceri și concedieri ca urmare a scăderii veniturilor gigantului din streaming și a pierderii semnificative de abonați.

Spectacolul, care a fost creat de Ducesa de Sussex prin compania cuplului Archewell Productions, era încă în stadiu de dezvoltare.

Surse susțin că Sussex au filmat pentru docuserie în timp ce se aflau în New York în septembrie - când au fost văzuți cu una din două echipe de filmare (foto)

Surse susțin că Sussex au filmat pentru docuserie în timp ce se aflau în New York în septembrie – când au fost văzuți cu una din două echipe de filmare (foto)

În timpul călătoriei lor la New York, cuplul a participat la o gală a veteranilor (foto) și a făcut și o excursie la Harlem, unde au luat prânzul.

În timpul călătoriei lor la New York, cuplul a participat la o gală a veteranilor și a călătorit și la Harlem, unde au luat prânzul (foto)

În timpul călătoriei lor la New York, cuplul a participat la o gală a veteranilor (stânga) și, de asemenea, a făcut o excursie la Harlem, unde au luat prânzul (dreapta)

Susține că serialul nu ar fi putut veni într-un moment mai bun pentru Netflix, care și-a văzut acțiunile scăzând în ultimele luni, ducând la reduceri și concedieri.

Susține că serialul nu ar fi putut veni într-un moment mai bun pentru Netflix, care și-a văzut acțiunile scăzând în ultimele luni, ducând la reduceri și concedieri.

Meghan și Harry au înființat Archewell Productions în toamna anului 2020 cu scopul de a crea seriale, documentare, documentare, lungmetraje și programe pentru copii. Pearl urma să fie primul serial anime creat de compania de producție.

Cu toate acestea, pe lângă așa-numitele docuserie, Meghan și Harry au în derulare un alt proiect pentru Netflix, Heart of Invictus, un documentar despre Duke’s Invictus Games, un eveniment sportiv pentru veteranii militari cu dizabilități și răniți din întreaga lume.

Sussex li s-a alăturat o echipă de filmare Netflix în recenta lor călătorie în Țările de Jos pentru cele mai recente Jocuri Invictus, unde ar fi filmat filmări care vor fi folosite în documentar.

Nu este clar dacă au permis camerelor să li se alăture în călătoria lor surpriză în Marea Britanie înaintea Jocurilor, când au făcut o vizită discretă Reginei.

La acea vreme, cuplul a fost acuzat că a încercat să „exploateze Regina pentru Netflix”, unii sugerând că au făcut călătoria doar pentru a vizita Majestatea Sa pentru a-i liniști pe producătorii gigantului.

Vorbind pentru MailOnline, biograful acid al lui Meghan, Tom Bower, a calificat senzațional pe Sussex „cei mai rele critici ai familiei regale” și i-a acuzat pe cei doi că „exploatează o bătrână bolnavă pentru a le spori credibilitatea și cuferele ei”.

„Nu am nicio îndoială că totul a fost făcut pentru documentarul lor Netflix”, a spus Bower. „Consilierii reginei nu au reușit să o protejeze de exploatarea de către cei mai răi critici ai familiei regale, în timp ce Sussex au exploatat o bătrână bolnavă pentru a le spori credibilitatea și cuferele lor”.

După ce scăderea financiară a Netflix a fost făcută publică, experții regali au sugerat că gigantul de streaming ar putea crește „presiunea” asupra Sussex pentru a produce „mai mult conținut regal”, în speranța că ar putea crește numărul de abonați și scăderea veniturilor.

În aprilie, comentatorul regal Richard Fitzwilliams a avertizat cu privire la o posibilă „presiune din partea directorilor Netflix pentru a obține mai mult conținut regal”, dar a adăugat că filmarea cu alți membri ai familiei regale este „foarte puțin probabilă”.

Meghan și Harry li s-a alăturat și o echipă de filmare în timpul recentei lor călătorii în Țările de Jos pentru Jocurile Invictus, unde au filmat pentru un alt proiect Netflix, viitorul documentar Heart of Invictus.

Meghan și Harry li s-a alăturat și o echipă de filmare în timpul recentei lor călătorii în Țările de Jos pentru Jocurile Invictus, unde au filmat pentru un alt proiect Netflix, viitorul documentar Heart of Invictus.

Fitzwilliams a declarat atunci pentru MailOnline: „Când Harry și Meghan au semnat cu Netflix pentru o afacere în valoare de 100 de milioane de dolari, conform The New York Times, în septembrie 2020, compania părea să crească vertiginos, cu o acoperire uriașă și în creștere din cauza pandemiei.

„Fără îndoială, a fost un cachet să ai doi membri regali cu un profil global înalt și să producă The Crown, care, deși controversată, a fost un succes internațional.

„Un an și jumătate mai târziu, de fapt, nu au produs absolut nimic”.

El a adăugat: „Noua dramă pe care Netflix [is] acum pierderea de spectatori, introducerea reclamelor și încercarea de a restrânge „partajarea parolei”, care îi costă venituri, le-a redus cotele cu 25%.

„Fără îndoială, va duce la o cerere mult mai mare din partea Sussex, inclusiv conținut real. Anunțul original promitea documentare, programe pentru copii, spectacole cu scenarii și lungmetraje. Cu siguranță este timpul ca Netflix să își câștige banii și se pare că și ei au nevoie de ei.

El a adăugat: „Ar putea exista presiuni din partea directorilor Netflix pentru a introduce mai mult conținut regal în ceea ce produc”. Este foarte puțin probabil ca acest lucru să implice de fapt filmări sau interviuri cu membrii familiei regale.

„Unul dintre motivele pentru care Sussex a trebuit să demisioneze din calitatea de membri ai familiei regale a fost că întreprinderile comerciale trebuiau separate de îndatoririle regale. Au ales drumul pe care îl parcurg acum.

Baza de clienți a Netflix a scăzut cu 200.000 de abonați în perioada ianuarie-martie – și acum se așteaptă la o pierdere de încă două milioane în perioada aprilie-iunie.

Compania de streaming a spus că boom-ul COVID a „creat mult zgomot” și a dat vina pe încetinire pe revenirea la normalitate după doi ani de închidere.

De asemenea, a dat vina pe partajarea parolelor pentru creșterea numărului de conturi anulate, deoarece a estimat că aproximativ 10 milioane de gospodării din întreaga lume urmăresc serviciul său gratuit folosind contul unui prieten sau al unui alt membru al familiei.

Compania a început acum să testeze diferite moduri de a limita partajarea parolelor în Chile, Costa Rica și Peru – și poate extinde acest lucru în altă parte dacă se dovedește eficient. Sefii se gândesc, de asemenea, să transforme serviciul într-un abonament cu preț redus, susținut de anunțuri.

.

Add Comment