Rebekah Vardy NEGA spune că ea și soțul ei Jamie „vreau să fugă din Marea Britanie pentru a trăi în Statele Unite”.

Rebekah Vardy a negat că urma să fugă din Marea Britanie pentru a se muta în Statele Unite împreună cu soțul ei fotbalist Jamie Vardy, după procesul dezastruos pentru calomnie al lui Wagatha Christie.

După o săptămână în care Wags au luat tribuna martorilor la Înalta Curte din Londra, s-a raportat că cuplul plănuia să treacă iazul indiferent de sfârșitul procesului.

O sursă a declarat pentru The Sun că Vardy era „dornic” să părăsească Marea Britanie „cât mai repede posibil” după consecințele procesului său pentru calomnie pentru „dezastru”.

Dar un purtător de cuvânt al Rebekah Vardy a declarat pentru MailOnline: „Povestea din ziarul The Sun care susține că familia Vardy se gândește să se mute în SUA este categoric neadevărată”.

Vardy și Coleen Rooney s-au luptat la Înalta Curte săptămâna aceasta, după ce Coleen a acuzat-o public pe Rebekah că a divulgat povești despre ea către ziarul Sun, după ce ea a intrat în rețelele de socializare.

Rebekah Vardy a negat că urma să fugă din Marea Britanie pentru a se muta în Statele Unite împreună cu soțul ei fotbalist Jamie Vardy, după procesul dezastruos pentru calomnie al lui Wagatha Christie. Vardy s-a fotografiat în afara tribunalului marți

Cuplul este legat de soții lor fotbaliști, care au fost văzuți alături de ei în instanță, Wayne depunând mărturie și spunându-i judecătorului că managerul de atunci al Angliei, Roy Hodgson, i-a spus să-i ceară lui Jamie să-i spună lui Rebekah să-și atenueze aparițiile în presă. în timpul turneului Euro 2016.

Și în timp ce Wayne a fost văzut cu Coleen pe tot parcursul procesului, Jamie s-a alăturat soției sale abia în ultima zi a dovezilor, unde a numit afirmațiile lui Rooney „prostii” printr-o declarație pe treptele instanței.

Potrivit The Sun, o sursă a spus: „Este dornică să părăsească țara cât mai curând posibil”. Procesul a fost un dezastru total și cu adevărat mizerabil pentru familie. Ea este mortificată.

„Plănuiau de ceva vreme o mutare americană în culise, iar acum ar fi evadarea perfectă după tot ce s-a întâmplat”. Vrea să iasă repede.

„Câștigă sau pierde, se descurcă groaznic și totul a fost clar o greșeală teribilă”.

Vardy „nu vrea să mai facă parte niciodată din scena britanică Wag”.

Potrivit The Sun, o sursă a spus:

Potrivit The Sun, o sursă a spus: „Este dornică să părăsească țara cât mai curând posibil”. Procesul a fost un dezastru total și cu adevărat mizerabil pentru familie. Ea este mortificată. „Plănuiau de ceva vreme o mutare americană în culise, iar acum ar fi evadarea perfectă după tot ce s-a întâmplat”. Ea vrea să iasă repede. Cuplul s-a fotografiat în afara tribunalului, marți

Sursa a mai spus că Jamie, despre care se crede că a investit în Rochester NY FC, un club de fotbal din New York, l-ar putea vedea că se mută în America, deoarece „are sens practic”.

Ei au adăugat că Wayne Rooney a simțit că Jamie „l-a îmbuteliat” prin faptul că nu a apărut pe tribuna martorilor și a spus ceea ce a vrut să spună sub jurământ.

„Așa ar fi putut fi interogat ca și cum Wayne ar fi fost cu privire la adevărul a ceea ce spunea”, a spus sursa.

„În schimb, el doar a spus ce a vrut în afara tribunalului și a dispărut cu Becky – despre care tribunalul i-a spus mai târziu că nu se simțea bine”.

Jamie Vardy a părăsit instanța devreme cu soția sa Rebekah astăzi, la scurt timp după ce l-a acuzat pe Wayne Rooney de „vorbește prostii” în timpul procesului pentru calomnie Wagatha Christie.

Într-o declarație a martorului pentru confruntarea cu 3 milioane de lire sterline la Înalta Curte, fostul căpitan al Angliei, Rooney, a susținut că i s-a spus de către un membru al personalului Asociației de Fotbal să-l ia pe Vardy la sarcină pentru bufniile media ale lui Rebekah în timpul turneului de fotbal Euro 2016.

Sursa a adăugat că Wayne Rooney (fotografiat cu soția Coleen în afara tribunalului marți) crede că Jamie

Sursa a adăugat că Wayne Rooney (fotografiat cu soția sa, Coleen, în fața tribunalului, marți) crede că Jamie „l-a îmbuteliat” prin faptul că nu a apărut în tribuna martorilor și a spus ce a vrut să spună sub jurământ.

Depunând mărturie astăzi, Rooney a spus că a fost dat deoparte de antrenorul de atunci al Angliei Roy Hodgson și de asistentul său Gary Neville și i-a cerut să ridice problema „penibilă” cu Vardy, temându-se că Rebekah nu cauzează probleme și distragere a atenției” echipei Franței.

Cu toate acestea, Vardy a susținut că conversația cu el nu a avut loc niciodată și l-a acuzat senzațional pe Rooney că a vorbit „prostii” în acea după-amiază.

O sursă apropiată lui Rooney a declarat pentru MailOnline: „Jamie trebuie să fi știut ce avea să spună Wayne cu săptămâni în urmă, când soția lui a primit toate declarațiile martorilor din partea lui Coleen.

„Dacă ar fi crezut cu adevărat că ceea ce a jurat Wayne nu este adevărat, ar fi trebuit să aibă curajul să vină în instanță și să spună sub jurământ, așa cum a făcut Wayne.

„În schimb, el și Becky au părăsit tribunalul devreme și a ales să-și dea declarația afară, unde nu putea fi tras la răspundere”.

Fostul căpitan al Angliei, Wayne, în vârstă de 36 de ani, a declarat Înaltei Curți că a fost ordonat de managerul de atunci, Roy Hodgson, în timpul Euro 2016, să vorbească cu colegul său atacant despre activitățile media ale Rebekah și i-a cerut să „se calmeze”.

Rebekah, 40 de ani, care a scris o coloană pentru The Sun în timpul competiției, a spus instanței că conversația nu a avut loc niciodată, dar soțul ei, atacantul Leicester City, Jamie, 35 de ani, nu a depus mărturie în acest caz.

În schimb, s-a așezat lângă soția sa ieri și l-a urmărit bine pe Wayne de pe teren, mai ales când fostul star de la Manchester United a discutat despre controversata conversație din sala de jocuri din cantonament.

După pauza de după-amiază, familia Vardy a părăsit tribunalul devreme, la scurt timp după ce publicistul lui Rebekah a lansat declarația senzațională a lui Jamie printr-o agenție de presă, acuzându-l pe Wayne că „vorbește prostii” și că este „confuz”.

„Wayne vorbește prostii”, se spune în declarație.

„Trebuie să fie confuz pentru că nu mi-a vorbit niciodată despre vreo problemă legată de activitatea media a lui Becky la Euro 2016. Nu a fost nimic de discutat, știu asta pentru că discut totul cu Becky”.

.

Add Comment