Șeful Derry Girls împărtășește povestea despre James care a trebuit să fie tăiat

Fetele Derry Din păcate, se termină foarte curând și nu știm ce vom face fără să-i vedem pe Orla, Erin, Michelle, Clare și James înapoi pe ecranele noastre.

Dar sfârșitul show-ului extrem de popular nu se datorează faptului că scriitoarea Lisa McGee a rămas fără material.

Lisa a explicat anterior că încă era „planul” să închei seria după trei serii, iar acum ne-a lăsat să vorbim despre câteva povești care nu au ajuns în sezonul final, inclusiv două centrate pe James Maguire (Dylan Llewellyn).

Canalul 4

Adresat exclusiv către spion digitalLisa a spus: Sunt atât de multe [storylines that got axed]Aș putea scrie o carte!

„Cred că le voi strânge și le voi pune online la un moment dat când voi avea timp, dar pentru că sunt niște lucruri scrise cu scenarii care mi-au plăcut foarte mult.”

Unul dintre scenariile Axe este descris de Lisa drept „unul dintre cele mai amuzante lucruri” pe care le-a scris vreodată, scriitorul explicând: „Probabil că nu sună atât de amuzant, dar a fost unul dintre cele mai amuzante lucruri pe care le-am scris, dar am putut. Nu găsesc loc pentru ea, unde au învățat primul ajutor.

„Sunt atât de, atât de groaznice, dar Orla ajunge să salveze accidental viața cuiva mai târziu în episod, folosind tehnica de prim ajutor”.

nicola waveslan, louisa clare harland, saoirse monica jackson, jamielee o'donnell, dylan llewellyn, fete derry, sezonul 3

Canalul 4

Legate de: Fetele Derry Vedeta își împărtășește speranțele pentru viitorul francizei după un episod flashback

Lisa a adăugat că a existat și o poveste tăiată care le-a văzut pe Ma Mary și pe mătușa Sarah încercând să rezolve o crimă locală – dar era mai mult la nivelul sticlelor de lapte lipsă decât, să zicem, la crimă – în timp ce o altă poveste a văzut școala descoperind că James era niciodată botezat.

„Într-un cu totul alt episod care nu s-a întâmplat niciodată, ei află la școală că James nu a fost niciodată botezat, niciodată botezat, așa că trebuie să fie botezat ca adult”, a explicat Lisa.

„Și fac tot botezul catolic, cum ar fi să poarte alb și să se înmoaie în apă și tot felul de chestii. Așa că gașca are aceste spin-off uriașe pentru că vor să le fie nași, pentru că știi că alegi doi în Biserica Catolică. , așa că audiază gașca din care doi vor fi nași și nași.

„A fost pur și simplu foarte prost, dar a fost un episod întreg care a fost foarte amuzant, dar nu am putut să-i înțeleg miezul politic. Așa că a trebuit să-l părăsim”.

jamielee o'donnell, louisa clare harland, saoirse monica jackson, nicola waveslan, dylan llewellyn, fete derry, sezonul 3

Canalul 4

Legate de: Fetele Derry anunță un episod suplimentar special pentru finalul serialului

Un alt complot eșuat al lui James l-a implicat pe James prefăcându-se că este cu adevărat pasionat de fotbal, iar Lisa tachinandu-l: „L-am rugat pe James să pretindă că îi place cu adevărat fotbalul pentru a încerca să-și facă prieteni și să ajungă să antreneze această echipă”.

Cu toate acestea, cu toate aceste idei grozave rămase pe masă, poate că Orla, Erin, Michelle, Clare și James vor reveni într-o bună zi.

Întrebat despre posibilitatea a Fetele Derry film recent, Lisa nu a exclus ideea, dar a adăugat că simte că a luat toate personajele „exact unde [she] a vrut să le ia.

“Cine știe!” ea a început. „Nu știi niciodată ce se va întâmpla peste 10 ani, dar ca scriitor știi doar când se termină.”

Fetele Derry este difuzat marți seara la 21:00 pe Channel 4 și este disponibil pentru a fi transmis pe All 4.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment