Sfaturi și analize pentru pariuri pe golf

Matt Cooper, Martin Mathews, Dave Tindall și Ben Coley își aleg cele mai bune pariuri în subpiețele PGA Championship.

Justin Rose în frunte după primul tur

De Matt Cooper

Matt Cooper este un colaborator de lungă durată la Sporting Life, care oferă informații despre specializările feminine pentru site-ul web și oferă sfaturi pentru mai multe turnee pentru betting.betfair.com si altii.

Să lăsăm deoparte veștile proaste: nu, JUSTIN ROSE nu este într-o formă grozavă. De fapt, nici nu a strălucit în prima rundă a Mastersului, ceea ce este ca și cum ai spune că copiii nu își deschid cadourile în dimineața de Crăciun. Dar voi rămâne cu el și chiar sper că MC-ul lui de acolo va servi drept motivație.

Anul trecut i-a spus Telegraf că ajunsese la o vârstă la care s-a concentrat pe majore și rezultatele lui au confirmat-o. În ultimele sale 15 starturi majore, el are două capete solo în primul tur și încă patru în primele șase. În această perioadă (din 2018) a fost și de două ori pe locul patru după 18 găuri la Wentworth. Acest lucru sugerează un jucător de golf care este pregătit pentru marele test, dar nu are suficient gaz pentru a rezista toată săptămâna.

Puteți adăuga, de asemenea, că îi iubește modelele lui Perry Maxwell (și-a câștigat US Open la Merion, a câștigat și la Colonial și a fost T12 la Southern Hills în 2007) și chiar s-a descurcat bine la pariuri cu Gil Hanse (al doilea la Aronimink, R1 1 și 2 la Boston, un 63 la Plainfield).

Chiar și săptămâna trecută, el a spus: „Sunt mândru de felul în care joc la majore și, evident, acesta este punctul central în acest moment. Lucrez din greu și mă simt foarte motivat să fiu sincer cu voi. Încă cred că am zile fantastice înaintea mea pe terenul de golf.” Asta e tot ce are nevoie pentru noi. Un început amețitor. O altă zi fantastică (joi). Ora de pornire devreme este esențială – se așteaptă că vântul va crește pe tot parcursul zilei și acesta este un pariu sigur.


Jordan Spieth va fi cel mai bun jucător american

De Martin Mathews

Martin Mathews scrie o coloană obișnuită cu sfaturi PGA Tour pe a lui propriul său site web, oferă previzualizări ale evenimentelor din joc pentru Sporting Life și este un colaborator regulat la Paddy Power.

Unul dintre cei mai susținuți jucători în această săptămână este JORDAN SPIETHcare ajunge la Tulsa după o victorie la Hilton Head și un loc al doilea la Texas în acest weekend.

Bucură-te în formă și cu jocul lui tee-to-green, sunt multe de plăcut despre șansele lui Spieth în această săptămână de a termina Grand Slam-ul carierei și sunt dornic să-l am lângă mine într-o oarecare măsură, mai mult decât afinitatea sa. cu Colonial, un alt design Perry Maxwell, și capacitatea sa de a produce Houdini ca săpături în jurul verde, îl fac o alegere excelentă pe hârtie pentru Southern Hills.

Deoarece principalele mele fantezii pentru eveniment sunt toate non-americane (Jon Rahm, Hideki Matsuyama, Shane Lowry), piața pentru a-l susține pe Spieth este cea mai bună americană, deoarece încă putem obține cote cu două cifre, excluzând mai mulți curse de lux, inclusiv Rory McIlroy, Cameron Smith și Viktor Hovland, plus propriile mele alegeri menționate mai sus.

Să-l luăm pe Spieth să conducă încărcarea americană acasă, chiar dacă bănuiala mea este că Grand Slam-ul ar putea să-l ocolească din nou.


Christiaan Bezuidenhout termină în top 20

De Dave Tindall

Fostul editor Sky Sports Golf, Dave Tindall, este un colaborator obișnuit la betting.betfair.com și diverse alte publicații.

CHRISTIAAN BEZUIDENHOUT a fost în primele cinci după 36 și 54 de găuri la Campionatul PGA de anul trecut de la Kiawah Island înainte de a cădea și cred că poate să-și reziste la 72 de data aceasta.

Cu accent pe ciobirea de la Southern Hills, îl aduce imediat în minte pe sud-africanul, iar priceperea lui în jocul scurt este evidențiată de un loc al șaptelea în statisticile de cioburi ale PGA Tour.

Tot pe locul cinci după Sand Saves, Bezuidenhout a avut cinci clasamente în top 20 în 15 starturi din PGA Tour în acest sezon, inclusiv pe locul 12 la egalitate la campionatul AT&T Byron Nelson săptămâna trecută, unde a avut un weekend sub 13 ani pentru a trece de pe locul 38.

De asemenea, fiind al nouălea după 54 de găuri la US Open vara trecută, el arată un punct decent la 9/2 pentru a rămâne mai mult timp și a înregistra un alt top 20 aici.


Robert MacIntyre va fi cel mai bun jucător scoțian

De Ben Coley

Ben Coley este editor asociat la Sporting Life și un cronicar de lungă durată în domeniul golfului și informator.

ROBERT MACINTYRE are dreptul de a fi mai scurt de 5/6 pentru a-l învinge pe Russell Knox, un apel întârziat după retragerea lui Paul Casey, și a urmări materialul bancherului printre nenumăratele promoții PGA.

Aproape întreaga experiență la bar este în favoarea lui MacIntyre aici. El a făcut toate cele opt reduceri la majore, făcându-se cel mai bine la Portrush și Augusta, ambele ar putea oferi indicii decente având în vedere testul jocului scurt pe care ar trebui să-l primim de la Southern Hills. Este mai lung, un alt avantaj pe un traseu stabilit pentru a juca peste 7.500 de metri, iar forma lui din acest an are mai multă substanță. De două ori când el și Knox au jucat în același eveniment, MacIntyre s-a descurcat mai bine.

Knox a jucat la 17 competiții majore, mai mult decât dublu de omologul său mai tânăr, dar a făcut mai puține reduceri – doar șapte în total. A făcut o mulțime de reduceri anul acesta, dar cele mai bune eforturi ale sale au venit în circumstanțe foarte diferite, iar mai recent, luptele sale de joc scurt l-au văzut eșuând în weekend în Mexic, la fel cum a făcut-o în Heritage, înainte de o bună poziție de 35. ultimul timp liber.

Faptul că nu a făcut terenul inițial pentru PGA evidențiază diferența de standarde dintre acestea două – este numărul mondial 79 față de numărul 186 mondial – și presupun că dacă MacIntyre își extinde seria fără defectul reducerilor făcute în majore, asta ar putea face bine. Și dacă nu o face, există șanse mari să-l depășească pe Knox oricum cu 36 de găuri.

Publicat la XXXX BST pe XX/05/22

Mai mult conținut pentru campionatul PGA

joc mai sigur

Ne angajăm să sprijinim jocurile mai sigure. Pariurile recomandate sunt recomandate celor peste 18 ani și încurajăm cu tărie cititorii să parieze doar pe ceea ce își permit să piardă.

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la jocurile de noroc, vă rugăm să sunați la Linia națională de asistență pentru jocuri de noroc / GamCare la 0808 8020 133.

Puteți găsi ajutor și informații suplimentare la begambleaware.org și gamingtherapy.org.

Add Comment