Sophie Sandiford de la Gogglebox a țâșnit despre noul iubit irlandez Ben și

Sophie Sandiford de la Gogglebox a țâșnit despre noul ei iubit irlandez Ben McKeown în timpul episodului de vineri al emisiunii, ridicând capacul relației lor pentru prima dată.

Sophie, în vârstă de 24 de ani, care joacă în emisiunea Channel 4 împreună cu fratele ei, Pete, în vârstă de 26 de ani, a discutat despre noua ei dragoste, după ce a împărtășit o fotografie confortabilă cu el la începutul acestei luni.

Așezat pe canapelele lor obișnuite, Pete a întrebat cum merg lucrurile cu noul bărbat, la care ea a răspuns: — Foarte bine, da. Mi-am luat un copil frumos.

Drăguță: Sophie Sandiford din Gogglebox a țâșnit despre noul ei iubit irlandez Ben McKeown în timpul episodului de vineri al serialului, ridicând capacul relației lor pentru prima dată

Pete apoi a răspuns obraznic despre înălțimea lui contestată: „Totuși nu cred că are 6 picioare. Nu-mi pasă ce spune cineva. Până când ruleta mea a spus că are 6 picioare.

Sophie a împărtășit apoi detalii despre prima întâlnire a fratelui ei și a iubitului ei, când Pete i-a spus lui Ben că crede că va fi mai mare.

Sophie a spus: „Te uiți la el și apoi îi spui: „Credeam că ai cel puțin șase picioare înălțime”, când el are”.

Pete a răspuns defensiv: „Nu arată un metru doi metri, apoi a adăugat: „Minciuni. Deja construit pe minciuni. Aoleu.’

Dragoste: Sophie, 24 de ani, care joacă în emisiunea Channel 4 împreună cu fratele Pete, 26 de ani, a discutat despre noua ei dragoste, după ce a împărtășit o fotografie confortabilă cu el la începutul acestei luni.

Dragoste: Sophie, 24 de ani, care joacă în emisiunea Channel 4 împreună cu fratele Pete, 26 de ani, a discutat despre noua ei dragoste, după ce a împărtășit o fotografie confortabilă cu el la începutul acestei luni.

Sophie a glumit apoi: „Doar pentru că te face să arăți ca unul dintre împrumutați”.

La începutul acestei luni, Sophie le-a prezentat fanilor noului ei iubit, Ben într-o imagine îndrăgită postată pe contul ei de Instagram.

Ea a pozat pentru o fotografie plină de farmec cu noul ei iubit și soția fratelui, Paige Yeomans, în timp ce participau la o nuntă împreună.

Faimosul unchi străbun al fratelui TV – legenda de benzi desenate Paul Chuckle – i-a dat nepoatei și noului iubit irlandez ștampila sa de aprobare, împărtășind un mesaj dulce după ce i-a văzut la nuntă.

Fericit: Așezat pe canapelele lor obișnuite, Pete a întrebat cum merg lucrurile cu noul bărbat, la care ea a răspuns:

Fericit: Așezat pe canapelele lor obișnuite, Pete a întrebat cum merg lucrurile cu noul bărbat, la care ea a răspuns: „Foarte bine, da.

Comentând clipa împărtășită de nepoata sa uimitoare, el a spus: „Mă bucur să vă văd pe toți ieri cu @juliejohnson31 @cunny246 pentru a sărbători nunta lui Jack și @emma_louuise_.

„Toți arătați grozav, dar nu ați arătat așa la sfârșitul nopții!”

Sophie a răspuns: „O zi atât de frumoasă! Ne vedem curând, multă dragoste ție și mătușa sue xx’

Paul a răspuns: „O zi fabuloasă și atât de bine să vă revăd pe toți xx”.

Impresionat: faimosul unchi străbun de la televiziune - legenda de benzi desenate Paul Chuckle (toate fotografiate în 2018) - i-a oferit recent nepoatei sale irlandeze și noului iubit ștampila sa de aprobare cu un mesaj dulce.

Impresionat: faimosul unchi străbun de la televiziune – legenda de benzi desenate Paul Chuckle (toate fotografiate în 2018) – i-a oferit recent nepoatei sale irlandeze și noului iubit ștampila sa de aprobare cu un mesaj dulce.

Unii dintre fanii vedetei TV s-au înghesuit pe contul ei țâșnind despre noua ei dragoste, scriind: „Este Sophie iubită?”

În timp ce un alt adept a întrebat: „Ești logodit?”

Și un altul a completat: „Aww, ești frumoasă Sophie și atât de fericită”.

Hope: Unii dintre fanii vedetei de televiziune s-au înghesuit pe contul ei țâșnind din noua ei dragoste când a împărtășit recenta poză îndrăgită

Hope: Unii dintre fanii vedetei de televiziune s-au înghesuit pe contul ei țâșnind din noua ei dragoste când a împărtășit recenta poză îndrăgită

Între timp, fratele său Pete și soția sa Paige s-au căsătorit într-o ceremonie secretă și au devenit părinți pentru prima dată în 2021, după ce a născut un băiețel, care a apărut pe Gogglebox împreună cu tatăl și mătușa lui Sophie.

El a dezvăluit lui OK! la Premiile Naționale de Televiziune, la scurt timp după naștere: ‘[Being a dad is] obositor. Lipsa somnului nu este mișto, dar merită din plin.

„Este practic o versiune în miniatură a mea și a lui Paige și asta mi-am dorit întotdeauna, așa că mă simt foarte norocos.”

Pete și Sophie au, de asemenea, un faimos stră-unchi – Paul Elliott, poate mai cunoscut ca prezentatorul TV pentru copii Paul Chuckle.

Starul TV Paul, în vârstă de 74 de ani, care a apărut în emisiunea BBC ChuckleVision din 1987 până în 2009 împreună cu fratele său Barry Elliott, a distribuit luna trecută o fotografie cu el însuși cu Pete și Sophie, ambii în vârstă de 26 de ani, din 2018 pe Twitter.

El a putut fi văzut stând între cei doi pe o canapea în timp ce se întâlneau, subtitrând fotografia: „Azi 2018 cu nepoata și nepotul meu”.

Frați: fratele și sora au jucat împreună în emisiunea Channel 4 din 2018

Frați: fratele și sora au jucat împreună în emisiunea Channel 4 din 2018

Celălalt stră-unchi al lui Pete și Sophie, fratele lui Paul, Barry, a murit după o luptă cu cancerul la vârsta de 73 de ani, pe 5 august 2018.

Sophie a scris pe rețelele de socializare la acea vreme: „Un bărbat cu adevărat drăguț și amuzant în preajmă. Ați umplut milioane de copilărie cu râsete și distracție, inclusiv a mea și a lui Peter.

„Va fi dor de mulți. Odihnește-te în pace, unchiule Barry. Multă dragoste de la mine pentru tine.

Pete și Sophie, care au alți doi frați pe nume Harry și Lucy, care nu apar în emisiune, sunt obișnuiți ai Gogglebox din 2018.

Viața căsătorită: Pete și Paige s-au căsătorit într-o ceremonie secretă și au devenit părinți pentru prima dată în 2021, după ce au născut un băiețel

Viața căsătorită: Pete și Paige s-au căsătorit într-o ceremonie secretă și au devenit părinți pentru prima dată în 2021, după ce au născut un băiețel

.

Add Comment