Soțul lui Helen Skelton, Richie Myler, „a început deja o nouă relație”

Soțul lui Helen Skelton, Richie Myler, a început deja o relație cu o nouă femeie mai tânără – la doar o săptămână după despărțirea sa de starul Countryfile.

The Sun susține că echipa de rugby Leeds Rhinos, în vârstă de 31 de ani, a petrecut timp cu o tânără femeie de afaceri – pe care publicația nu a numit-o.

Helen, în vârstă de 38 de ani, și-a anunțat despărțirea de Richie după opt ani de căsnicie luni. Cuplul împarte trei copii, Ernie, șase, Louis, cinci și Elsie, patru luni.

Despărțire: soțul lui Helen Skelton, Richie Myler, a început deja o relație cu o femeie mai tânără – la doar o săptămână după despărțirea sa de starul Countryfile

Prietenii lui Richie au spus că a văzut-o de câteva ori pe noua femeie recent, pe măsură ce prietenia lor creștea.

O sursă a declarat publicației: „Richie pare să fi petrecut mult din timpul liber cu această tânără femeie de afaceri de succes.

„Acum sunt în primele etape ale unei relații. Helen știe că ceva nu este în regulă cu căsătoria de ceva vreme.

„Ea a fost absolut uluită când s-a terminat în sfârșit. Despărțirea a fost incredibil de dificilă pentru Helen.

Complicat: The Sun susține că echipa de rugby Leeds Rhinos din Super League, în vârstă de 31 de ani, a petrecut timp cu o tânără femeie de afaceri - pe care publicația nu a numit-o.

Complicat: The Sun susține că echipa de rugby Leeds Rhinos din Super League, în vârstă de 31 de ani, a petrecut timp cu o tânără femeie de afaceri – pe care publicația nu a numit-o.

„Este susținută de familia și prietenii ei, care se unesc în jurul ei. Toată lumea este șocată de despărțirea lor.

Fosta gazdă Blue Peter a anunțat recent că ea și partenerul Richie s-au despărțit și el „s-a mutat din casa familiei”, la doar patru luni după ce și-a întâmpinat al treilea copil, Elsie Kate.

În declarația transmisă celor 281.000 de urmăritori ai săi, ea a scris: „Foarte trist să spun că Richie și cu mine nu mai suntem un cuplu”. A părăsit casa familiei. Vom face tot posibilul să ne copărtăm nepoții.

La doar câteva ore după declarația de luni, Helen a fost văzută cu fiica lor Elsie – și fără verigheta.

Split: Helen a anunțat luni că ea și Richie se vor despărți prin Instagram - recunoscând că a făcut-o

Split: Helen a anunțat luni că ea și Richie se vor despărți prin Instagram – recunoscând că „s-a mutat din casa familiei”

Încordată: Helen a fost văzută la telefon vineri, când a ieșit din despărțire

Încordată: Helen a fost văzută la telefon vineri, când a ieșit din despărțire

Dezvăluirea comună a lui Helen a venit la doar câteva ore după ce ea a împărtășit o postare despre stresul maternității, făcând aluzie la problemele ei personale.

El a spus: „O mamă este mereu plină de emoții, plină de dragoste, plină de anxietate și griji, plină de epuizare și lipsă de energie, plină de vinovăție și îndoială față de mama, plină de mândrie pentru copiii ei, plină de bucurie pură.

„Ea simte totul, este frumusețea ei, poartă și ea totul, și totuși se trezește în fiecare zi și începe din nou.

Miercuri, a apărut un interviu de descoperire în care și-a amintit că și-a născut al doilea fiu pe podeaua bucătăriei, fără soțul ei lângă ea.

Atât de trist: Helen și jucătorul de rugby s-au căsătorit în 2013. Au continuat să urmeze trei copii;  Ernie, șase, Louis, cinci și Elsie Kate, patru luni

Atât de trist: Helen și jucătorul de rugby s-au căsătorit în 2013. Au continuat să urmeze trei copii; Ernie, șase, Louis, cinci și Elsie Kate, patru luni

Ieșirea: Richie a fost văzut pentru prima dată vineri, după ce a fost anunțată despărțirea lor conjugală

Ieșirea: Richie a fost văzut pentru prima dată vineri, după ce a fost anunțată despărțirea lor conjugală

Vorbind cu The Mirror cu trei ani înainte de pauza șocului, Helen a povestit că fostul ei jucător de rugby, în vârstă de 31 de ani, nu a fost cu ea, deoarece a intrat în travaliu cu fiul ei Louis, când locuia în Franța, explicând: „Nimeni nu a ajuns la mine în timp.

Helen și Richie, împreună cu fratele lor cel mai mare Ernie, s-au mutat la Perpignan, Franța, în septembrie 2015, după ce sportivul a schimbat partea la Catalan Dragons.

Vedeta a născut în timp ce Richie era plecat în Anglia, Helen plecând să se bazeze pe pompierii care sosiseră, dar nu aveau experiență de naștere, alături de două dintre soțiile coechipierilor lui Richie.

Detaliind nașterea lui Louis în 2017 ca fiind unul dintre cele mai „înfricoșătoare” lucruri prin care a trecut vreodată, Helen a spus: „Am fost în Franța, iar soțul meu a fost în Anglia și nu mi s-a întâmplat nimeni pe vreme.

Experiență: Vorbind înainte de separarea lor, Helen a povestit că fostul ei jucător de rugby nu a fost cu ea, deoarece era în travaliu cu fiul ei Louis în timp ce locuia în Franța.

Experiență: Vorbind înainte de separarea lor, Helen a povestit că fostul ei jucător de rugby nu a fost cu ea, deoarece era în travaliu cu fiul ei Louis în timp ce locuia în Franța.

Afară: Marți, Helen a fost fotografiată pentru prima dată după ce a fost anunțată despărțirea

Afară: Marți, Helen a fost fotografiată pentru prima dată după ce a fost anunțată despărțirea

„Așa că am născut doar cu copilul meu de trei ani lângă mine, lovindu-mă în mod repetat în cap cu o sabie de plastic, pentru că a crezut că ne jucăm cu dinozauri”.

Ea a adăugat: „Terifizant. Dar nu aveam de ales, trebuia doar să continui.

Cuplul s-a întors acasă în Marea Britanie la doar câteva luni după nașterea în iunie, când Richie a semnat un contract de trei ani cu Leeds Rhinos.

Ultima fotografie pe care a împărtășit-o cu soțul ei a fost în februarie, cu cuplul arătând confortabil într-un selfie dulce înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Helen a călătorit singură pe plaja Dorada din Lanzarote cu cei trei copii ai săi în săptămâna trecută în vacanța de Paște, cu doar câteva zile înainte de a anunța despărțirea de căsătorie.

A scăpa de toate: Helen a zburat pe plaja Dorada din Lanzarote, singură cu cei trei copii ai săi, în timpul sărbătorilor de Paște, săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte de a anunța despărțirea de căsnicia ei.

A scăpa de toate: Helen a zburat pe plaja Dorada din Lanzarote, singură cu cei trei copii ai săi, în timpul sărbătorilor de Paște, săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte de a anunța despărțirea de căsnicia ei.

Prezentatoarea TV și-a arătat trupul de după bebeluș într-un două piese negre, menționând totodată că nu este o vacanță pentru ea, deoarece are trei micuți de îngrijit.

În legenda ei bikini, fosta vedetă CBBC le-a cerut fanilor „să-și ceară scuze pentru bucățile ei deformate”, adăugând că a fost din cauza bebelușilor ei.

Alături de uimitoarea clipă de lângă piscină, ea a scris: „De fapt, într-o piscină. La televizor într-o magazie pentru miei. @onthefarmc5 20:00 în această ajun (Scuzați bucățile deformate, asta vă fac bebelușii).

Ea a mai scris: „Vibes vacanți…. somn de 3 luni. fotbalist de 6 ani. Copil de 5 ani are nevoie de mamă. Este o sărbătoare națională.

În același timp, Helen a postat fotografii de sărbători, Richie a împărtășit o fotografie cu el însuși la o sesiune de antrenament pentru Leeds Rhinos în urmă cu o săptămână, cu legenda: „Lumină la capătul tunelului”.

Ocupat: Între timp, jucătorul de rugby a distribuit o fotografie cu el însuși în timpul unui antrenament, în timp ce a împărtășit legenda

Ocupat: Între timp, jucătorul de rugby a distribuit o fotografie cu el însuși în timpul unui antrenament, în timp ce a împărtășit legenda „Lumina de la capătul tunelului”

Starul rugby-ului se referea la revenirea sa pe teren după săptămâni de oprire din cauza unei accidentări.

Richie și-a rupt mușchiul răpitor în primele minute ale primului joc al sezonului dintre clubul său, Leeds Rhinos, împotriva Warrington Wolves, în februarie.

Helen părea să fie orbită de despărțire, deoarece la doar câteva zile după vacanța, ea a confirmat sfârșitul căsniciei sale de opt ani cu Richie, dezvăluind știrile pe Instagram Stories luni seară.

Helen și jucătorul de rugby s-au căsătorit în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit cu doi ani mai devreme, când Richie avea doar 21 de ani.

Au primit apoi trei copii; Ernie, în vârstă de șase ani, Louis în vârstă de cinci ani și Elsie Kate, în vârstă de patru luni, au împărțit o casă în Leeds.

Calvar: Helen și Richie sunt fotografiate în vremuri mai fericite la Premiile pentru copii ale Academiei Britanice în 2012

Calvar: Helen și Richie sunt fotografiate în vremuri mai fericite la Premiile pentru copii ale Academiei Britanice în 2012

.

Add Comment