Spoilerele EastEnders – Janine se răsucește pentru a declanșa o nouă poveste uriașă

EastEnders urmeaza spoilere.

EastEnders a difuzat o întorsătură șoc în povestea Janine Butcher în această seară (18 mai), în timp ce i-a înșelat pe Nancy și Zack din banii lor.

Faimosul intrigator a revenit cu adevărat la vechile ei trucuri în timpul vizitei de miercuri la Walford, care a explorat ramificațiile ofertei sale către Linda.

Janine (Charlie Brooks) devine din ce în ce mai paranoică în legătură cu legătura pe care Linda o împărtășește cu fostul ei soț Mick și i-a oferit o sumă mare de bani să părăsească Piața.

BBC

Dar, în timp ce unii fani ar fi fost confuzi cu privire la schimbarea bruscă a norocului lui Janine, planul ei a devenit rapid evident – într-o întorsătură care va face ravagii pentru Nancy și Zack.

În timp ce Zack și Nancy s-au întâlnit cu agentul lor imobiliar pentru a semna contractul de închiriere pentru noua lor afacere, nu știau că Janine intervenise.

Janine angajase un agent imobiliar fals, care i-a făcut presiuni cerând un avans de doi ani în avans, pentru a împiedica unitatea să meargă la altcineva.

Eastenders

BBC

În timp ce Nancy și Zack au transferat banii și și-au sărbătorit presupusul triumf, Janine s-a prefăcut că este Nancy și a renunțat la contract.

Necazurile ascunse ale lui Janine i-au câștigat niște bani pentru a-i oferi Lindei, dar întorsăturile nu s-au încheiat încă.

Deși detaliile mai fine sunt încă ascunse în acest moment, putem confirma că evoluțiile din această seară vor duce la o nouă poveste uriașă difuzată în iunie.

janine boucher, linda carter, eatenders

BBC

Fanii cunoscători de spoilere vor fi deja conștienți de faptul că va avea loc mai multă dramă în cearta Linda vs. Janine din timpul verii, datorită unor fotografii recente ale paparazzilor care îi arată filmând la locație.

Așa că nu este de mirare că repercusiunile episodului din această seară continuă în următoarele câteva săptămâni, cu rezultate potențial explozive…

S-a confirmat deja că Danny Dyer renunță la rolul său de Mick Carter la un moment dat în acest an, ceea ce înseamnă că zilele sale la Walford sunt numărate.

EastEnders continuă joi, 19 mai, la 19:30, pe BBC One.

Citeste mai mult EastEnders spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment