Spoilers pe Coronation Street (23-27 mai)

strada încoronării urmeaza spoilere.

Săptămâna viitoare strada încoronăriisunt probleme pentru Fiz pe măsură ce secretul lui Phill iese la iveală.

În altă parte, Imran rămâne inconștient, deoarece Abi plănuiește să-l răpească pe Alfie, dar ar putea Kevin să arunce o cheie în lucru?

Iată o colecție completă de 13 momente grozave care urmează.

1. Secretul lui Phill este descoperit de Hope

TVI

Suspiciunile lui Tyrone cresc pe măsură ce crede că Phill ascunde ceva. Hope este cea care descoperă adevărul atunci când împrumută laptopul lui Phill și face o descoperire incriminatoare.

Hope se răzbune imediat, profitând de renovările în curs la noua ei casă. Ea intră în mini excavator de pe alee și îl folosește pentru a zdrobi mașina lui Phill.

2. Tyrone și Phill Fight

hill, tyrone, strada încoronării

TVI

Nu putem dezvălui secretul lui Phill până când nu va fi difuzat la televizor, dar Fiz este furioasă când află ce a ascuns el. Nevrând să mai aibă de-a face cu el, ea îi cere lui Tyrone să-și adune lucrurile din noua casă.

În timpul vizitei, Tyrone se întâlnește cu Phill în grădină și îl ține. Confruntarea se transformă într-o glumă când amândoi cad în betonul umed pe terasă.

3. Phill pune întrebarea

fiz stape, hill, strada încoronării

TVI

Phill dezvăluie că are o propunere planificată, în timp ce caută cu disperare prin betonul umed un inel de logodnă lipsă.

Mai târziu, vizitând Fiz, Phill îi cere să-și ierte marele secret. Apoi se lasă într-un genunchi și pune întrebarea.

Tyrone speră la propria ei reuniune cu Fiz, dar cu cine vrea să fie?

4. Tim caută în sfârșit ajutor

sally metcalfe, tim metcalfe, strada încoronării

TVI

Tim se află în căsuța de câine cu Sally după ce a mințit-o despre sănătatea lui și a devenit violent cu Ronnie din cauza unei neînțelegeri.

Tim cere în cele din urmă ajutorul medicului, cu Sally lângă el. El explică că suferă de impotență, dar dr. Gaddas indică faptul că schimbarea medicamentelor pentru inimă ar putea ajuta.

5. Daniel rezistă

amy barlow, tracy mcdonald, ken barlow, daniel osbourne, strada coronation

TVI

Daniel îl informează pe Ken că a decis să renunțe la predare după multele sale greșeli.

Între timp, după ce și-a mărturisit dragostea pentru Daniel, Nicky îi sună pe Rovers să vorbească cu Daisy. Ce are de spus?

6. Jacob încearcă să se lege cu Steve

tracy, steve, jacob, amy, coronation street

TVI

După un coșmar în apartamentul lor, Amy și Jacob sună la numărul 1 cu lucruri pentru noapte.

Jacob găsește și o oportunitate de a-l impresiona pe Steve, care trebuie să repare niște țigle de acoperiș. El sugerează să trimiți un mesaj unui prieten acoperiș.

7. Billy se confruntă cu vara

billy mayhew corrie

TVI

Billy o acuză pe Summer că nu ia suficient de regulat medicamentele pentru diabet. Summer nu vrea să discute despre asta și iese furtună.

Mai târziu în acea săptămână, se pare că Billy a avut dreptate să fie îngrijorat, deoarece Summer îl minte pe Paul despre administrarea insulinei.

8. Vara este din nou dusă de urgență la spital

vraja de vară, strada încoronării

TVI

Summer își aruncă insulina în chiuvetă, apoi pleacă la examenul de matematică. În timpul testului, vederea ei devine încețoșată și devine îngrijorată când își dă seama că și-a lăsat trusa pentru diabet acasă.

Pe măsură ce sănătatea lui Summer se deteriorează rapid, ea se grăbește într-o ambulanță și îi spune lui Aadi că nivelul de zahăr din sânge este foarte mare.

9. Planul de răpire al lui Abi continuă

abi, toyah, imran, strada încoronării

TVI

Abi își continuă planurile secrete de a fugi de pe străzi cu copilul Alfie. Ea îi întreabă pe Imran și Toyah dacă îl poate avea pe Alfie toată ziua în ziua următoare.

Lui Imran nu-i place ideea, dar trebuie să o accepte când Toyah este de acord.

10. Imran și Toyah aud de la Elsie

toyah battersby imran habeeb, strada încoronării

TVI

Imran și Toyah au fost forțați recent să-și ia rămas bun de la fiica lor adoptivă, Elsie, după ce relația lor s-a rupt pentru scurt timp.

Toyah este surprins să primească un telefon de la asistentul social Lou, care dorește o întâlnire urgentă pentru a discuta despre Elsie.

11. Abi îi mărturisește lui Kevin

abi webster, kevin webster, strada încoronării

TVI

Abi își finalizează planurile de a fugi în Costa Rica împreună cu Alfie, folosind două pașapoarte false. S-a oprit scurt când Kevin admite că nu a încetat niciodată să o iubească.

Abi este la fel de sinceră ca răspuns, explicând că ea va pleca în curând și îl va lua pe Alfie cu ea. Ea îl jură pe Kevin să păstreze secret, nu dorind ca Imran și Toyah să-i perturbe planurile.

Mai târziu, un Kevin îngrijorat îi conferă lui Debbie intențiile lui Abi, apoi se apropie de Imran pe stradă. Va sprijini el planurile lui Abi fără să spună nimic, sau îi va spune totul lui Imran?

12. Beth îl enervează pe Craig

Craig Tinker, Faye Windass, Beth Tinker, Coronation Street

TVI

Faye dezvăluie că a fost trimisă la un specialist în fertilitate. Apoi începe să cerceteze terapii alternative la HRT pe internet.

Beth devine îngrijorată și o sfătuiește pe Faye să urmeze ordinele medicului, mai degrabă decât să caute sfaturi online. Faye este dezamăgită de sfaturile lui Beth, în timp ce Craig este enervat că mama lui intervine din nou.

13. Noua dragoste a lui Sean vine

Simon O'Brien ca Frank Bardsley în Coronation Street

TVI

Noul venit Frank ajunge la Rovers și cochetează cu Sean. Când Frank pleacă, Jenny îl încurajează pe Sean să-l urmărească și să-și încerce norocul.

Vechi Brookside starul Simon O’Brien a fost distribuit în rolul de invitat al lui Frank.

strada încoronării difuzează luni, miercuri și vineri la 20:00 pe ITV și difuzează pe ITV Hub.

Citeste mai mult strada încoronării spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment