Starul din Game of Thrones, Kit Harington, are următorul său rol în film

Kit Harington a obținut următorul său rol într-un nou film monstrul Marieicare va explora lupta mentală a lui Mary Shelley de a scrie Frankenstein.

cel Tronul de fier și Eternii va apărea ca manifestare a monstrului în mintea autorului, cu Urcareeste Clara Rugaard care joacă rolul lui Shelley.

Sunt, de asemenea, cu stea CODA’s Ferdia Walsh-Peelo ca soțul scriitorului Percy Bysshe Shelley și oameni normalieste Sebastian De Souza ca Lord Byron.

Getty Images

Legate de: cavaler al lunii scriitorul explică de ce personajul lui Kit Harington nu apare în serial

O descoperire a vrăjitoarelorFarren Blackburn regizează după un scenariu de Deborah Baxtrom și Stephen Hallett.

Descris ca „moda couture se întâlnește cu groaza gotică”, monstrul Mariei va include „muzică contemporană, cuvinte vorbite, sex, droguri și baroc n roll”, deoarece privește lumea secolului al XIX-lea printr-o lentilă contemporană.

Sinopsisul spune: „Îngrozită să dea glas propriilor gânduri întunecate și transgresive în timp ce este condusă creativ de ele, Mary este sedusă de propriul ei monstru interior care o catapultează într-o dragoste psihologică periculoasă și distructivă ca aceasta nu a mai fost văzută până acum.

clara rugard

Jon KopaloffGetty Images

Legate de: Tronul de fier vedeta Rose Leslie vorbește despre călătoria de sobrietate a lui Kit Harington

„Dându-și seama că monstrul este indisolubil legat de propria ei stare mentală, hrănindu-se cu propriile emoții, singura cale a Mariei spre mântuire este să-l aducă la viață. Pentru a supraviețui, pentru a vindeca, pentru a fi în sfârșit auzită, vocea ei trebuie să devină… monstruoasă. “

Harington – care l-a jucat pe Jon Snow tronuri – menționat: “monstrul Mariei este un scenariu genial de original și fascinant și îmi place ideea de a reprezenta partea unică a Monstrului. O întruchipare a psihicului lui Mary Shelley. Sunt încântat de viziunea și pasiunea lui Farren pentru proiect.”

monstrul Mariei filmările urmează să înceapă în august.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment