Știri despre transferuri LIVE: Arsenal a anunțat prețul lui Douglas Luiz, Aubameyang la Chelsea, Man Utd confirmă Dubravka – ultimele actualizări astăzi

„Sper să rămână Ronaldo”: Casemiro de la United îl îndeamnă pe prieten să rămână la Old Trafford

Termenul limită de transfer se apropie și mai multe cluburi din Premier League se întrec pentru a obține oferte de ultim moment înainte ca fereastra să se închidă la 23:00 în această seară. Liverpool urmează să-l semneze pe Arthur împrumutat de la Juventus pentru a-și atenua problemele de accidentare la mijlocul terenului, în timp ce Arsenal își caută propria acoperire în această zonă a terenului, Douglas Luiz fiind ținta cea mai probabilă, deși prețul cerut de Aston Villa ar putea sabota orice mutare târzie. Chelsea a fost cel mai mare cheltuitor al verii, Pierre-Emerick Aubameyang urmând să devină ultima lor sosire, fostul căpitan al lui Arsenal alăturându-se după doar șase luni la Barcelona, ​​în ceea ce se așteaptă să fie un contract de doi ani.

Anterior, Manchester United a finalizat semnarea lui Antony de la Ajax pentru 100 de milioane de euro, în cea mai mare zi de transfer de până acum. Internaționalul brazilian a pus pe hârtie un contract la Old Trafford, care durează până în 2027, cu opțiunea pentru încă un an. El a fost urmat pe ușă de portarul Martin Dubravka, care sa alăturat unui sezon împrumutat de la Newcastle.

În altă parte, Manuel Akanji și-a finalizat mutarea la Manchester City de la Borussia Dortmund cu un contract de cinci ani, în timp ce Leicester a făcut prima semnătură în afara ferestrei, anunțând sosirea internaționalului belgian Wout Faes de la Reims. El îl înlocuiește pe Wesley Fofana, care s-a alăturat lui Chelsea pentru 70 de milioane de lire sterline miercuri.

Urmărește mai jos toate cele mai recente evoluții din ziua limită de transfer.

1662050601

Gomes în Lille?

Lille este în discuții cu Everton pentru semnarea mijlocașului Andre Gomes. Internaționalul portughez în vârstă de 29 de ani călătorește în Franța pentru a ajunge la un acord cu echipa din Ligue1 în timp ce vorbim.

(Reuters)

1662050181

Stephens se alătură lui Bournemouth

Jack Stephens s-a alăturat lui Bournemouth cu un împrumut pe un sezon de la Southampton. Tânărul de 28 de ani devine cea de-a șasea semnătură a Cireșilor din fereastra de transfer de vară.

Neill Blake, directorul general al AFC Bournemouth, a declarat: „Suntem foarte fericiți să-l aducem pe Jack la club și el ne întărește opțiunile defensive. El aduce cu el o experiență semnificativă în Premier League și sunt sigur că se va dovedi o completare foarte valoroasă pe teren și în afara terenului.

1662049834

Martin Dubravka: Manchester United a încheiat împrumut cu portarul Newcastlei

Manchester United a finalizat semnarea lui Martin Dubravka de la Newcastle United, împrumutat pe un sezon.

Portarul în vârstă de 33 de ani se alătură copertei lui David de Gea, prima alegere, după ce Dean Henderson a plecat împrumutat la Nottingham Forest.

United are opțiunea de a semna definitiv pe Dubravka după ce internaționalul ceh și-a pierdut locul de titular la St James’ Park în fața noului contractant Nick Pope.

Dubravka va fi a șasea și ultima semnătură în reconstrucția de vară a lui Erik ten Hag la Old Trafford.

1662049221

Dawson to Wolves nu se întâmplă

Alex Crook de la talkSPORT raportează că posibila mutare a fundașului Craig Dawson de la West Ham la Wolves a fost anulată după ce Hammers nu au reușit să-l semneze pe Jan Bednarek, care pare să se mute la Aston Villa.

(Reuters)

1662049041

Abundență medicală

Există trei examene medicale majore în curs acum:

Daniel James de la Leed este supus unei examinări medicale înainte de a fi împrumutat pe un sezon la Fulham.

Billy Gilmour se apropie de o mutare permanentă la Brighton de la Chelsea și are o programare medicală.

Și, Duje Caleta-Car urmează să se transfere la Southampton de la Marsilia.

1662048801

Dubravka se pregătește să se alăture lui Man Utd

Fabrizio Romano spune că Manchester United a ajuns la un acord pentru portarul lui Newcastle, Martin Dubravka, care se alătură clubului împrumutat cu opțiune de cumpărare.

Niciun cuvânt oficial nu a ieșit încă din Old Trafford.

1662048501

Willian semnează pentru Fulham

Fulham a făcut o mutare pentru Willian, care se alătură clubului prin transfer gratuit.

El se alătură clubului cu un contract de un an după ce a petrecut anterior timp în Premier League cu Chelsea și Arsenal.

(AP)

1662048141

Douglas Luiz: Aston Villa a stabilit un preț de 40 de milioane de lire sterline pentru ținta Arsenal

Aston Villa a stabilit un preț pentru Arsenal la 40 de milioane de lire sterline pentru Douglas Luiz, o cifră care este dublă față de ceea ce liderii Premier League i-au oferit inițial pentru brazilian joi dimineață, relatează Miguel Delaney.

Au existat îndoieli considerabile că s-ar putea ajunge la o înțelegere, deși negocierile continuă, pe fondul unei anumite convingeri că Villa caută pur și simplu să crească prețul.

Luiz iese din contract la finalul sezonului, când se poate elibera.

În ciuda faptului că aceasta ar trebui să însemne că aceasta este o vânzare evidentă pentru Villa, ei sunt conștienți de faptul că Arsenal are mare nevoie de o altă opțiune la mijlocul terenului din cauza accidentărilor și nu are bani.

1662047719

Bednarek are un medic la Aston Villa

Se pare că Jan Bednarek este supus unei examinări medicale la terenul de antrenament Bodymoor Heath din Aston Villa. Rapoartele spun că Villa a convenit un contract de împrumut pentru un sezon cu Southampton pentru fundașul central polonez.

(Getty Pictures)

1662047421

Arsenal pregătește o a doua ofertă pentru Douglas Luiz

Daily Mail relatează că Arsenal lucrează la oa doua ofertă pentru Douglas Luiz, după ce oferta inițială de 20 de milioane de lire sterline a fost respinsă de Aston Villa.

Surse spun că va valora în jur de 23 de milioane de lire sterline, dar Villa este hotărât să-l păstreze pe mijlocaș și se crede că oferta nu îi va face să se miște.

(Imagini de acțiune prin Reuters)

Add Comment