Sunt dezgustată că nu voi trăi suficient pentru a-mi vedea cartea publicată în această vară, spune Deborah James

DEBORAH James a dezvăluit că a scris o carte despre puterea gândirii pozitive – dar este puțin probabil să trăiască pentru a o vedea publicată.

Mama Deborah, în vârstă de 40 de ani, care se află la sfârșitul vieții, spune că data postării a fost anticipată pentru că are „câteva lucruri de împărtășit” înainte de a muri.

3

Deborah James a scris o altă carteCredit: Instagram
Va fi lansat pe 18 august

3

Va fi lansat pe 18 augustCredit: Instagram

Cartea, How to Live When You Could Be Dead, urma să apară inițial anul viitor, dar acum va fi lansată pe 18 august.

Dame Debs a spus pentru The Sun: „A fost o muncă de dragoste!” Și cred că oamenii ar putea găsi asta surprinzător – cu siguranță nu este o continuare a primei cărți.

„Totul este despre mentalitate și despre modul în care învățarea despre o mentalitate pozitivă te poate ajuta să treci chiar și în cele mai întunecate momente.”

  • Donează aici pentru a continua să strângi bani pentru Fondul Deborah’s BowelBabe

Deborah și-a împărtășit entuziasmul pe Instagram, dar le-a spus fanilor săi că a fost „evitată” că probabil că îi va fi dor să vadă cartea în magazine.

Ea a scris: „În ultimii doi ani am lucrat la cea de-a doua carte a mea How To Live When You Could Be Dead – o ironie a titlului!

„Am vrut să împărtășesc tot ce am învățat (cu greu!!) despre cum să am o mentalitate pozitivă atunci când mă confrunt cu cele mai mari provocări ale vieții.

Trei cărți din fiecare carte vor fi donate Bowelbabe Fund for Cancer Research UK.

Ea a adăugat: „Considerând toate lucrurile, Penguin a reușit să-l scoată pentru precomandă și își propune să îl lanseze pe 18 august!

„A mai trecut mult timp după ce voi zbura sus, dar sper să aștepți puțin mai puțin.”

Într-o recenzie a cărții, prezentatoarea TV Davina McCall a spus: „Abilitatea Deborei de a găsi pozitivitate în cele mai întunecate locuri este o inspirație pentru noi toți”.

Odată cu anunțul, Deborah a postat o fotografie cu ea zâmbind și ținând coperta cărții în curtea părinților ei.

Cu doar câteva zile în urmă, Deborah s-a așezat în aceeași grădină cu Prințul William, când a făcut-o oficial Doamnă.

Se credea că regala și-a șters jurnalul și a făcut călătoria la casa din Woking, Surrey, în special pentru a se asigura că a primit gong-ul de la el.

Deborah a povestit cum a fost uimita de zi, pozand pentru o serie de fotografii cu William si discutand.

El a vorbit cu întreaga sa familie, care s-a reunit pentru zilele rămase după încheierea îngrijirilor acute la spital.

Campania inspirată împotriva cancerului a fost numită Dame după ce apelurile – conduse de The Sun – au urmat efortul ei uimitor de strângere de fonduri.

FONDUL BOWELBABE

În aceeași zi în care a dezvăluit vestea sfâșietoare că urma să se mute în hospice cu mama și tații ei, ea a lansat fondul Bowelbabe.

Deborah, care a continuat să-și adauge legiunea de susținători de-a lungul anilor, a inspirat donații de peste 6 milioane de lire sterline într-o săptămână.

Săptămâna trecută, după ce a atins pragul de 5 milioane de lire sterline, ea a scris: „Suntem complet lipsiți de cuvinte. Toate acestea depășesc orice ne-am fi putut imagina.

„Ultimele cinci zile au fost suprarealiste. Vă mulțumesc pentru că mi-ați pus un zâmbet larg pe buze și ne-ați ajutat să începem o moștenire care, sperăm, va avea un impact asupra îngrijirii de ultimă oră a cancerului pe viață.

„Mulțumită unei donații incredibil de generoase de astăzi și tuturor celor care au donat către @bowelbabefund, tocmai am atins incredibilul total de 5 milioane de lire sterline.”

Mama a doi copii a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiul patru cu câteva zile înainte de Crăciunul din 2016.

Care sunt simptomele de căutat? Amintește-ți „intestinul”

  1. :B: Sângerare

Există mai multe cauze posibile pentru sângerare de la fund, sânge în caca.

Sângele roșu aprins poate proveni din vasele de sânge umflate, hemoroizi sau hemoroizi, în pasajul din spate.

Sângele roșu închis sau negru poate proveni din intestine sau stomac.

Sângele din scaun este unul dintre principalele semne ale cancerului intestinal, așa că este important să-i spuneți medicului dumneavoastră pentru a putea investiga.

2. O: Schimbare evidentă în obiceiurile de a face toaletă

Este important să-i spuneți medicului dumneavoastră de familie dacă ați observat modificări ale obiceiurilor intestinale care durează trei săptămâni sau mai mult.

Acest lucru este important mai ales dacă ați observat și semne de sânge în caca.

S-ar putea să observați că trebuie să mergeți mai des la baie, că aveți scaune mai moale sau că nu treceți suficient sau nu vă goliți complet intestinele.

Nu vă jenați, medicul dumneavoastră va fi auzit mult mai rău! Vorbește și verifică.

3. W: Pierdere în greutate

Acest lucru este mai puțin frecvent decât celelalte simptome, dar este important să fii conștient de el. Dacă ai slăbit și nu știi sigur de ce, merită să vorbești cu medicul de familie.

Este posibil să nu aveți chef să mâncați, să vă simțiți rău, umflați și să nu vă fie foame.

4. E: Oboseală extremă

Cancerul intestinal care provoacă sângerare poate duce la o lipsă de fier în organism – anemie. Dacă dezvoltați anemie, probabil că vă veți simți obosit și pielea poate părea palidă.

5. L: Nodul sau durere

Ca și în cazul multor alte forme de cancer, un nodul sau durerea poate fi un semn al cancerului intestinal.

Sunt șanse să observați durere sau un nod în stomac sau spate.

Consultați-vă medicul de familie dacă acest lucru nu dispare sau dacă afectează modul în care mâncați sau dormiți.

Cu toate acestea, „călărind pe aripile științei”, așa cum a descris-o Deborah, ea a sfidat șansele din nou și din nou.

Ea a câștigat inimi și a inspirat milioane de oameni cu coloanele ei Sun și podcast-ul BBC You, Me and the Big C.

Anul trecut, ea și-a sărbătorit 40 de ani de naștere și marca de cinci ani.

Cu toate acestea, vara trecută, medicamentele care o țineau în viață – care nu existau pentru pacienții cu cancer intestinal când a fost diagnosticată pentru prima dată – au încetat să funcționeze.

Luni trecută, ea a împărtășit o postare sfâșietoare pe Instagram, în care spunea că acum primește îngrijire la sfârșitul vieții la casa părinților ei din Woking, Surrey, deoarece eforturile eroice ale echipei sale de medici de la Spitalul Royal Marsden din sud-vestul Londrei au fost acum fără succes.

Un val de caniculă acoperă Marea Britanie în cea mai fierbinte zi a anului, la 27,5 C, pe fondul avertismentului de furtună
Fanii BBC Breakfast distrași de ținuta lui Louise Minchin în timp ce ea se întoarce la spectacol

Ea a spus că trupul ei „pur și simplu nu joacă mingea”, adăugând: „Corpul meu este atât de slăbit încât nu am de ales decât să mă predau inevitabilului”.

Misiunea principală a Deborei de-a lungul călătoriei sale împotriva cancerului a fost să conștientizeze că oricine poate face boala și că diagnosticarea precoce este cheia.

Prințul William și-a șters jurnalul pentru a-i prezenta feminitatea lui Deborah James

3

Prințul William și-a șters jurnalul pentru a-i prezenta feminitatea lui Deborah James

Add Comment