Susanna Reid dezvăluie „marele” sfat pe care i l-a dat boxerul Tyson Fury pentru pierderea în greutate

Susanna Reid a dezvăluit „marele” sfat de slăbit pe care i-a dat-o campionul mondial de box la categoria grea Tyson Fury.

La Good Morning Britain de miercuri, prezentatorul, în vârstă de 51 de ani, a povestit cum sportivul, în vârstă de 33 de ani, a sfătuit-o să nu mai pună lapte în cafea, Tyson folosindu-și propriul sfat pentru a o ajuta să slăbească.

Susanna a pierdut deja două pietre incredibile înainte de blocarea coronavirusului, renunțând la alcoolul din dieta ei, dar a recunoscut recent că s-a îngrășat după ce a suferit o „criză de blocare”.

Sfat: Susanna Reid a dezvăluit sfatul „mare” de slăbire dat de campionul mondial de box la categoria grea Tyson Fury

Vorbind cu co-starul Richard Madeley înainte de interviul lui Tyson, ea a spus: „Odată l-am întrebat cum să slăbească – avem o poveste eu și Tyson – pentru că a făcut acest lucru remarcabil în care a slăbit enorm și s-a recuperat în formă de luptă.

„Și am spus care este cheia și el a spus: „Susanna, trebuie doar să renunți la laptele din cafea – bei prea mult lapte în cafea”.

Apoi, ridicând ceașca de cafea, ea a adăugat: „Așa că doar pentru a confirma – este complet întuneric în această dimineață”.

Sfat: Prezentatorul, în vârstă de 51 de ani, a povestit cum sportivul, în vârstă de 33 de ani, a sfătuit-o să nu mai pună lapte în cafea, Tyson folosind propriul sfat pentru a-l ajuta să slăbească

Sfat: Prezentatorul, în vârstă de 51 de ani, a povestit cum sportivul, în vârstă de 33 de ani, a sfătuit-o să nu mai pună lapte în cafea, Tyson folosind propriul sfat pentru a-l ajuta să slăbească

Apoi, mai târziu, când Tyson a fost în emisiune, Susanna a reflectat din nou: „Adesea avem o glumă despre greutate, întotdeauna îți cer un sfat.

„Mi-ai spus să nu mai am lapte în cafea și acesta a fost un sfat grozav”.

Deși a urmat acel sfat, Susanna i-a recunoscut tatălui a șase copii că nu poate renunța la mâncarea iubită.

Ea a adăugat: „Din păcate, nu mă pot opri cu mâncarea la pachet seara”.

Modificări: Susanna pierduse deja două pietre incredibile înainte de blocarea coronavirusului, în timp ce a renunțat la alcoolul din dieta ei (fotografiat în 2018)

Încă superbă: ea a recunoscut recent că s-a recăpătat în greutate după ce a suferit o „criză de blocare” (fotografiat luna trecută)

Modificări: Susanna pierduse deja două pietre incredibile înainte de blocarea coronavirusului [L] deoarece a renunțat la alcoolul din dietă, dar a recunoscut recent că și-a revenit în greutate după ce a suferit o „criză de blocare” [pictured right after her recent weight gain]

Un mare ajutor:

Ajutor mare: „L-am întrebat odată cum să slăbească – avem povestea cu mine și Tyson – pentru că a făcut acest lucru remarcabil în care a slăbit enorm și a revenit în formă”

Continuând să complimenteze fizicul lui Tyson, Susanna a întrebat apoi: „Arăți bine. Te-ai întors la antrenament complet?

La care a răspuns: „Mulțumesc foarte mult pentru compliment, Susanna. Mă întorc la antrenament complet de două ori pe zi.

„O fac pentru sănătatea mea mintală și bunăstarea mea mintală. Mă simt foarte bine.

„Foarte în formă, foarte concentrat, foarte hotărât”.

Oh nu!  În ciuda faptului că a luat acel sfat sigur, Susanna i-a recunoscut tatălui a șase copii că nu poate renunța la mâncarea ei iubită.

Oh nu! În ciuda faptului că a luat acel sfat sigur, Susanna i-a recunoscut tatălui a șase copii că nu poate renunța la mâncarea ei iubită.

Laudă: Continuând să complimenteze fizicul lui Tyson, Susanna a întrebat apoi: „Arăți bine.  Te-ai întors la antrenament complet?

Laudă: Continuând să complimenteze fizicul lui Tyson, Susanna a întrebat apoi: „Arăți bine. Te-ai întors la antrenament complet?

Luna trecută, Susanna a închis un troll pe Twitter care a întrebat-o dacă „s-a îngrășat” și a numit-o „grasă” într-un comentariu crud.

Radiodifuzorul a împărtășit un articol scris despre asemănările sale în materie de îmbrăcăminte cu Joan Collins, înainte de a fi lovit de un răspuns grosolan din partea utilizatorului.

Revizorul a scris un tweet în care spunea: „Te-ai îngrășat?” Arăți foarte îndesat” – în timp ce Susanna iute la minte a răspuns pur și simplu spunând „da”.

Citatul Susannei a scris întrebarea pe Twitter și a scris „da”.

În timp ce ea părea că se descurcă bine cu întâlnirea prostească, mulți fani și utilizatori au venit la secțiunea de răspunsuri a tweetului pentru a-și arăta neîncrederea și sprijinul.

Izolat: luna trecută, Susanna a închis un troll de pe Twitter care a întrebat dacă „s-a îngrășat” și a numit-o „grasă” într-un comentariu crud

Izolat: luna trecută, Susanna a închis un troll pe Twitter care a întrebat dacă „s-a îngrășat” și a numit-o „grasă” într-un comentariu crud

Arătându-și confuzia, unul a scris: „De ce cred oamenii că este în regulă?”, în timp ce altul a fost de acord „De ce oamenii cred întotdeauna că este în regulă să comenteze aspectul cuiva?” „Un, asta mă depășește.. Pur și simplu nu înțeleg. .”

Sărind să facă o plimbare cu drăgălaș pe prezentatoarea GMB, mulți au adăugat că au considerat că arăta „incredibil”.

Unii au adăugat chiar și meme furioase ale feței Susannei din episoadele anterioare din Good Morning Britain pentru a-și arăta dezgustul.

Ceartă pe Twitter: radiodifuzorul a împărtășit un articol scris despre asemănările sale în materie de îmbrăcăminte cu Joan Collins, înainte de a fi lovit de un răspuns nepoliticos din partea utilizatorului

Ceartă pe Twitter: radiodifuzorul a împărtășit un articol scris despre asemănările sale în materie de îmbrăcăminte cu Joan Collins, înainte de a fi lovit de un răspuns nepoliticos din partea utilizatorului

Mulți fani au subliniat, de asemenea, că contul de troll fără nume a fost urmărit doar de 28 de persoane – dintre care unul era contul oficial al lui Barack Obama.

Se știe că Susanna este deschisă cu privire la greutatea ei, recunoscând anterior că s-a luptat cu o „criză de blocare” și s-a îngrășat din cauza pandemiei.

Vorbind cu Joe Wicks în noiembrie 2020, în pregătirea pentru un nou blocaj, Susanna i-a cerut sfaturi.

„Voi lupta cu piatra de blocare, asta s-a întâmplat în timpul primului blocare. Chiar nu vreau să fie altul în timpul blocării doi”, a explicat ea.

În timp ce Joe a sugerat să faceți exerciții regulate și să reduceți anumite alimente pentru a combate creșterea în greutate.

Snappy: Revenind cu un răspuns rapid patru minute mai târziu, Susanna a scris întrebarea pe Twitter și a răspuns simplu

Snappy: Revenind cu un răspuns rapid patru minute mai târziu, Susanna a postat întrebarea pe Twitter și a răspuns simplu „da”.

.

Add Comment