Suvenirurile oficiale Platinum Jubilee sunt la vânzare: biscuiți Corgi de lux și o pereche de șosete de 16 GBP

Suvenirele oficiale ale Jubileului de platină au fost puse în vânzare înainte de weekendul de patru zile de sărbătoare bancară care sărbătorește cei 70 de ani ai Reginei pe tron.

Colecția dedicată include o cutie de cinci biscuiți de lux, doi Corgi, două steaguri Britannia și o coroană detaliată pentru 25 de lire sterline.

Fanii regali pot pune mâna și pe o pereche de șosete Jubilee de 16 lire sterline care arată contururile florilor naționale ale Regatului Unit, cu un trandafir pentru Anglia, o narcise pentru Țara Galilor, un ciulin pentru Anglia, Scoția și un club pentru Irlanda de Nord.

De asemenea, este disponibil un vin spumant englezesc de 39 GBP, un amestec de Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier cu fructe cultivate și culese manual exclusiv din podgoriile Kent și West Sussex. Se spune că merge „deosebit de bine cu cheddar englezesc matur”.

Au avut și o cană de cafea din porcelană fină de 25 de lire sterline, inspirată din rochia de succesiune violet purtată de regina la încoronare, cu decorul de bordură bazat pe broderia aurie de pe rochie, încorporând ramuri de măslin și spice de grâu care simbolizează „pace și prosperitate”.

De asemenea, a fost terminat cu aur de 22 de carate – dar de atunci s-a epuizat.

Suvenirele oficiale Platinum Jubilee au fost puse în vânzare înainte de weekendul de vacanță de patru zile care sărbătorește cei 70 de ani ai Reginei pe tron, inclusiv biscuiți Corgi pentru 25 de lire sterline (foto)

De asemenea, este disponibil un vin spumant englezesc de 39 GBP (foto), un amestec de Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier cu fructe cultivate exclusiv și culese manual din podgoriile din Kent și West Sussex.  Se spune că merge „deosebit de bine cu cheddar englezesc matur”

De asemenea, este disponibil un vin spumant englezesc de 39 GBP (foto), un amestec de Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier cu fructe cultivate exclusiv și culese manual din podgoriile din Kent și West Sussex. Se spune că merge „deosebit de bine cu cheddar englezesc matur”

Fiecare dintre aceste produse urmează să fie vândut într-o ediție limitată cu doar 2.022 în stoc, drept recunoaștere a faptului că 2022 este anul jubileului de platină.

Dacă ai vrut să sărbătorești Jubileul mai târziu în cursul anului, Colecția Regală vinde și un decor Corgi pe care îl poți pune pe bradul tău de Crăciun, care are fire de aur pentru a detalia rasa preferată a Reginei, ținând un buchet de baloane cu tema Jubilee.

Studentul Edward Roberts, în vârstă de 20 de ani, a creat emblema pentru a defini Jubileul de platină al Reginei, după ce a câștigat anul trecut un concurs de design de logo organizat de Muzeul Victoria și Albert din Londra.

Domnul Roberts, din Southwell, Nottinghamshire, student în design grafic și comunicare la Universitatea din Leeds, a fost premiat cu primul loc de către un juriu format din artiști și experți care au lăudat modul în care emblema surprinde „firul continuu” al domniei de 70 de ani a Reginei. . .

Au avut și o ceașcă de cafea din porcelană fină de 25 de lire sterline (foto), inspirată din rochia de succesiune violet purtată de regina la încoronarea ei, cu decorul de bordură bazat pe broderia aurie de pe rochie, încorporând ramuri de măslin și spice de grâu care simbolizează „pacea și prosperitatea”.  De asemenea, a fost terminat cu aur de 22k - dar de atunci s-a epuizat

Au avut și o ceașcă de cafea din porcelană fină de 25 de lire sterline (foto), inspirată din rochia de succesiune violet purtată de regina la încoronarea ei, cu decorul de bordură bazat pe broderia aurie de pe rochie, încorporând ramuri de măslin și spice de grâu care simbolizează „pacea și prosperitatea”. De asemenea, a fost terminat cu aur de 22k – dar de atunci s-a epuizat

Fanii regali pot pune mâna și pe o pereche de șosete Jubilee de 16 GBP

Ele arată contururile florilor naționale ale Marii Britanii, cu un trandafir pentru Anglia, o narcise pentru Țara Galilor, un ciulin pentru Scoția și un trifoi pentru Irlanda de Nord.

Fanii regali pot pune mâna și pe o pereche de șosete Jubilee de 16 lire sterline care arată contururile florilor naționale ale Marii Britanii, cu un trandafir pentru Anglia, o narcise pentru Țara Galilor, un ciulin pentru Anglia. Scoția și un club pentru Irlanda de Nord (foto) )

Vorbind despre designul șosetelor pe care l-a creat, domnul Roberts a spus: „Cu noul design, am vrut să creez un set de produse care să rămână fidele și să funcționeze bine cu designul emblemei. La fel ca prezentarea mea originală, florile fac parte dintr-o linie continuă, surprinzând natura delicată a acestor simboluri naționale.

„Am vrut să creez un design contemporan în ton cu aceste vremuri moderne. Este plăcut de văzut să ai aceste produse în magazinele Royal Collection Trust și bine primite de public.

Șosetele sunt, de asemenea, fabricate de Corgi, o marcă de șosete și tricotaje de lux care este o afacere de familie înființată în Țara Galilor în 1892. A primit un mandat regal de la ASR Prințul de Wales și continuă să-l furnizeze pe el și altor membri ai familiei regale.

Regina a făcut o apariție energică și entuziastă la Royal Windsor Horse Show duminică seara, unde a primit urale și ovație în picioare.

Au fost urale sălbatice când regina a plecat după celebrarea jubileului de platină A Gallop Through History la Royal Windsor Horse Show aseară.

Au fost urale sălbatice când regina a plecat după celebrarea jubileului de platină A Gallop Through History la Royal Windsor Horse Show aseară.

Regina Elisabeta a II-a a chicotit după ce comediantul Omid Djalil a făcut o glumă despre Guy Fawkes în timpul producției

Regina a fost fotografiată făcând o scurtă pauză pentru a aplica ruj roz fucsia la jumătatea spectacolului

Regina Elisabeta a II-a a chicotit după ce comediantul Omid Djalil a făcut o glumă despre Guy Fawkes în timpul producției. De asemenea, a fost fotografiată făcând o scurtă pauză pentru a aplica ruj roz fucsia la jumătatea spectacolului

Bătrâna de 96 de ani a părut încântată duminică seara, în timp ce a urmărit o formație de stele, incluzând Dame Helen Mirren, Tom Cruise și Katherine Jenkins, cântând la eveniment alături de talentul ecvestru, militar și muzical din întreaga lume.

Ea este așteptată să participe la un serviciu de Ziua Recunoștinței în iunie pentru domnia ei de 70 de ani și să-și facă apariția tradițională pe balconul Palatului Buckingham în Trooping the Colour.

Este puțin probabil ca ea să participe la multe alte evenimente, deoarece consilierii palatului au recunoscut recent că a avut „zile bune și zile proaste”.

Regina a făcut o apariție energică și entuziastă la Royal Windsor Horse Show duminică seara, unde a primit urale și ovație în picioare.  Imaginea ieșind din slujba anuală de Duminica Paștelui din Windsor în 2018

Regina a făcut o apariție energică și entuziastă la Royal Windsor Horse Show duminică seara, unde a primit urale și ovație în picioare. Imaginea ieșind din slujba anuală de Duminica Paștelui din Windsor în 2018

Regina a fost nevoită să anuleze o serie de logodne în ultimele luni și săptămâna trecută a ratat pentru prima dată deschiderea oficială a Parlamentului din cauza vârstei sau a infirmității, întrebându-i simbolic pe fiul ei, Prințul de Wales, și pe nepotul acestuia, Ducele de Cambridge, pentru a înlocui.

Dar asistenții regali insistă că, în ciuda a ceea ce ei descriu drept probleme de mobilitate „episodice”, monarhul este bine dispus și foarte responsabil în culise, întreprinzând mai multe întâlniri în fiecare săptămână, pe lângă cutiile ei roșii, documentele oficiale familiare.

.

Add Comment