Vedeta din Coronation Street tachinează secretul misterios al lui Phill Whittaker

strada încoronării urmeaza spoilere.

strada încoronării Vedeta Jennie McAlpine a tachinat secretul misterios al lui Phill Whittaker în episoadele viitoare.

În episoadele difuzate săptămâna viitoare, secretul lui Phill va fi dezvăluit în sfârșit de nimeni altul decât fiica partenerului său, Fiz Stape, Hope.

În timp ce vorbesc cu spion digital și alte puncte de vânzare, McAlpine a împărtășit o previzualizare a spectatorilor la ceea ce se pot aștepta de la descoperirea planificată, tachinând că Phill își va primi recompensa, prin amabilitatea lui Hope.

TVI

Legate de: Strada Încoronării Phill Whittaker va fi surprins de Hope Stape

— Mai întâi este implicat un săpător uriaș și mașina lui Phill, începu ea. „O macara și un buldoexcavator. Nu te încurci cu fiica mea, știm cu toții asta. Nu te încurci cu ea. E destul de docil pentru Hope, într-adevăr. Ar fi putut să facă mai rău!

„Glume la o parte, Fiz se enervează cu adevărat când află ce ascunde Phill. Este un lucru destul de supărător să se întâmple”.

Vedeta săpunului a continuat să discute despre reacția lui Fiz la secret, explicând că „strălucirea” relației ei aparent perfecte a fost cu siguranță atenuată de descoperire.

hill, strada încoronării

TVI

Legate de: strada încoronării va difuza primele scene ale legendei Brookside pe măsură ce începe o nouă poveste de dragoste

“Strălucirea este cu siguranță stinsă. Lucrurile erau deja stânjenitoare după recenta întâlnire cu Speed ​​Daal. Realitatea a lovit când prietenii lui Phill au început să vorbească despre John Stape și despre trecut”, a spus el. – a continuat ea.

„Odată ce realitatea a lovit, strălucirea a dispărut cu siguranță. Dar ea spune: „Oh, nu, acesta a fost răspunsul pentru mine”. Ea nu vrea să crească copiii singură. Phill este răspunsul… dar nu-i așa?”

Am întrebat-o pe actriță dacă sentimentele lui Fiz pentru Phill sunt autentice sau dacă încearcă doar să înțeleagă greșit de dragul familiei ei.

fiz stape, hill, strada încoronării

TVI

“Cred că poate, nu știu, e complicat, nu-i așa? Cred că ea își pune familia pe primul loc, pe fiicele ei”, a răspuns ea. „El poate oferi, va fi un nou început pentru ea departe de Weatherfield și chiar și Tyrone a spus: „Fetele vor avea o grădină și se pot plimba până în parc. Practic, Phill îți poate oferi toate acele lucruri pe care eu nu pot, așa că fă-o.

„De asemenea, Phill nu are bagaje – credem, să vedem! Fără copii. Adică există o fostă soție, dar sper că nu este nebună. El este stabil. Așa e, așa e bine. Nu sunt mulți oameni de grajd în Weatherfield. Ei bine. , am crezut că este stabil…”

Știm că în toiul dramei, Phill decide să-l ceară pe Fiz să se căsătorească cu el. Va spune ea da? Secretul lui va fi iertat?

Strada Încoronării difuzează aceste scene luni, 23 mai și miercuri, 25 mai, la 20:00, pe ITV și ITV Hub.

Citeste mai mult strada încoronării spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment