Verișorii Mia Tindall, în vârstă de 8 ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, au fost văzuți jucând înainte de trecere

Verișoarele Mia Tindall și Prințesa Charlotte au fost văzute jucând împreună – inclusiv câteva îmbrățișări dulci – înaintea trecerii la Palatul Buckingham astăzi, ducesa de Cambridge părând la un moment dat să încerce să mențină duo-ul plin de viață.

Văzuți prin ferestrele palatului în timp ce membrii Familiei Regale se pregăteau să iasă pe balcon înainte de trecerea avioanelor Royal Navy, Army și Royal Air Force, cei doi veri au apărut pe deplin bucurându-se de compania celuilalt.

Mia, în vârstă de opt ani, fiica cea mare a nepoatei Reginei, Zara Tindall, și a soțului ei Mike, părea să conducă lupta cu verișoara ei mai mică, fiica prințului William și a lui Kate Middleton.

Anterior, Meghan Markle, care a apărut în Marea Britanie pentru prima dată de când a plecat în SUA împreună cu Prințul Harry în 2020, părea să încerce, de asemenea, să-i țină calmi pe copiii regali, când a apărut pe un balcon cu Savannah și Isla Phillips și Lena și Mia Tindall. .

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a stat de vorbă cu Savannah, în vârstă de 11 ani, și cu sora ei Isla, în vârstă de 10 ani, precum și cu Lena Tindall, în vârstă de trei ani, și cu sora mai mare Mia, în vârstă de opt ani, au părut să-i reducă la tăcere pe copiii care zâmbeau în timp ce vorbeau la fereastră.

Derulați în jos pentru videoclip

Verișorii Mia Tindall, în vârstă de opt ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, sunt văzuți râzând prin fereastra Palatului Buckingham, în timp ce se pregătesc să privească salutul pistolului și trecerea de zbor.

În fundal, ducesa de Cambridge încearcă să-și calmeze fiica de șapte ani și verișoara ei, în timp ce familia se pregătește să se alăture Reginei pe balcon pentru trecerea a 71 de avioane.

În fundal, ducesa de Cambridge încearcă să-și calmeze fiica de șapte ani și verișoara ei, în timp ce familia se pregătește să se alăture Reginei pe balcon pentru trecerea a 71 de avioane.

Destul de vedere!  Prințul George, Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Mia Tindall pe balcon, cu Prințesa Beatrice în fundal

Destul de vedere! Prințul George, Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Mia Tindall pe balcon, cu Prințesa Beatrice în fundal

Meghan Markle, care a apărut în Marea Britanie pentru prima dată de când a părăsit țara în 2020, a părut să-i reducă la tăcere pe copiii regali în timp ce apărea pe un balcon cu Savannah și Isla Phillips și Lena și Mia Tindall.

Meghan Markle, care a apărut în Marea Britanie pentru prima dată de când a părăsit țara în 2020, a părut să-i reducă la tăcere pe copiii regali în timp ce apărea pe un balcon cu Savannah și Isla Phillips și Lena și Mia Tindall.

În timpul luptei regale, Mia, purtând o rochie cu flori crem și o bentiță roșie asortată, a râs împreună cu verișoara ei mai mică, în timp ce își așteptau momentul în lumina reflectoarelor.

Charlotte, în vârstă de șapte ani, care arăta elegant într-o rochie de șifon albastru floarea de colț, cu o fundă Patachou, și purta părul liber, cu o împletitură îngrijită și o panglică albastră asortată, a fost văzută bătând din palme verișoara ei – cu ambele fete râzând.

Ulterior, cuplul s-a alăturat prințului George și prințului Louis, aplecându-se pe fereastră, obținând o vedere de pasăre a miilor de oameni care se întindeau pe mall-ul de dedesubt.

După parada de naștere a Reginei de la Horse Guards din Londra în această dimineață, primul eveniment oficial al jubileului de platină din weekendul de sărbătoare bancară, membrii familiei regale s-au adunat pe balconul Palatului Buckingham pentru trecerea cu avionul la ora 13:00.

Lady Louise, fiica Prințului Edward și Sophie Wessex este, de asemenea, văzută în fundal, în timp ce Familia Regală așteaptă trecerea de la ora 13:00.

Lady Louise, fiica Prințului Edward și Sophie Wessex este, de asemenea, văzută în fundal, în timp ce Familia Regală așteaptă trecerea de la ora 13:00.

Mai devreme, cei trei copii ai ducelui și ducesei de Cambridge au ocupat locul central în prima trăsură regală a mall-ului, la începutul filmului Trooping the Color – în timp ce o sărbătoare de patru zile a Jubileului de platină a început cu stil.

Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, s-au alăturat ducesei de Cambridge și ducesei de Cornwall la Horse Guards Parade pentru evenimentul istoric.

Demonstrând că rivalitatea între frați poate apărea chiar și în cele mai regale ocazii, prințesa Charlotte a fost văzută bifând-o pe fratele mai mic Louis pentru că făcea cu mâna mulțimii cu prea multă entuziasm.

Astăzi, prințesa Charlotte nu a fost pe deplin mulțumită de entuziasmul fratelui ei mai mic de a face cu mâna mulțimilor adunate când părăseau Palatul Buckingham, spunându-i copilului de patru ani să

Azi devreme, Prințesa Charlotte nu a fost pe deplin mulțumită de entuziasmul fratelui ei de a face semn mulțimii adunate când părăseau Palatul Buckingham, spunându-i copilului de patru ani să „oprească să semneze”.

Un clip adorabil îl vede pe copilul de șapte ani, care arăta elegant într-o rochie de șifon albastru floarea de colț, cu o fundă Patachou, și purta părul liber, cu o împletitură îngrijită și o panglică albastră asortată, a fost văzută cerându-i prințului Louis „să nu mai facă val!” în timp ce îşi făceau călătoria prin mulţime.

Copilul cel mai mare al Prințului William și Kate Middleton, Prințul George, în vârstă de opt ani, care era îmbrăcat într-un costum bleumarin ascuțit, cu o cravată albastră asortată, a privit cearta minoră izbucnind în mașina regală.

Micul Prinț Louis, care a zburat la prezentarea de modă într-un costum de marinar alb clar și arătând izbitor de asemănător cu tatăl său de aceeași vârstă, care a purtat o ținută similară la evenimentul Trooping the Color din 1985, nu a părut deranjat de pedeapsa surorii sale și a continuat să salut oricum.

Între timp, mama Miei Tindall, Zara Tindalarăta uimitor în stacojiu astăzi când a sosit pentru Reginaeste Jubileu de platină sarbatori.

Nepoata Reginei a îmbrăcat o rochie de mătase Beulah London Darsha de 450 de lire sterline, combinată cu o pălărie Juliette Botterill „Floral Blossom Percher” și ceasul Rolex, în timp ce se pregătea să vizioneze Trooping The Color cu soțul Mike.

Într-o postare pe Instagram în această dimineață, el a spus că așteaptă cu nerăbdare următoarele câteva zile „să sărbătorească una dintre cele mai mari femei de pe această planetă”.

Nepoata Reginei, Zara Tindall, a îmbrăcat o rochie Beulah London Darsha, combinată cu o pălărie „Floral Blossom Percher” Juliette Botterill și ceasul Rolex, în timp ce se pregătea să vizioneze Trooping The Color cu soțul Mike.

Nepoata Reginei, Zara Tindall, a îmbrăcat o rochie Beulah London Darsha, combinată cu o pălărie „Floral Blossom Percher” Juliette Botterill și ceasul Rolex, în timp ce se pregătea să vizioneze Trooping The Color cu soțul Mike.

Zara și Mike Tindall s-au oprit la Stafford, Londra, pentru a sprijini Great Ormond Street Hospital Children's Charity GOSH, al cărei patron este Regina, și artistul Carne Griffiths la lansarea portretului său „The Platinum Queen” înainte de a se îndrepta către Palatul Buckingham pentru Ceremonia Trooping The Color

Zara și Mike Tindall s-au oprit la Stafford, Londra, pentru a sprijini Great Ormond Street Hospital Children’s Charity GOSH, al cărei patron este Regina, și artistul Carne Griffiths la lansarea portretului său „The Platinum Queen” înainte de a se îndrepta către Palatul Buckingham pentru Ceremonia Trooping The Color

Cuplul s-a oprit la The Stafford, Londra, pentru a susține Great Ormond Street Hospital Children’s Charity GOSH, al cărei patron este Regina, și artistul Carne Griffiths la lansarea portretului ei „The Platinum Queen” înainte de a merge la Palatul Buckingham pentru paradă. . Ceremonia Culorii.

Portretul ei o înfățișează pe tânăra regina Elisabeta, cu puțin timp înainte de încoronarea ei, cu aproape șapte decenii în urmă.

Griffiths, cunoscută pentru că folosește ceai, cerneală și alcool în munca sa, lansează 70 de imprimeuri în ediție limitată – plus dovezi ale artistului – pentru a marca Jubileul de platină al monarhului, unul pentru fiecare an al domniei sale istorice.

Cuplul nu face parte din paradă, dar va urmări acțiunea alături de alți membri ai Familiei Regale din biroul generalului-maior.

Kate Middleton afișează un zâmbet radiant în timp ce se alătură celor trei copii ai săi și ducesei de Cornwall în drum spre mall;  Se crede că regalul i-a spus celor trei copii:

Kate Middleton afișează un zâmbet radiant în timp ce se alătură celor trei copii ai săi și ducesei de Cornwall în drum spre mall; se crede că regalul le-a spus celor trei copii ai ei: „Uită-te la acele culori și la toate steagurile!”. în timp ce se îndreptau spre Horse Guards Parade

.

Add Comment