Wagatha Christie: Wayne Rooney este „furios” pe Jamie Vardy pentru că l-a acuzat că „a spus orice”

Wayne Rooney este „furios” pe Jamie Vardy, după ce atacantul de la Leicester l-a acuzat că „a vorbit prostii” pe tribuna martorilor în timpul procesului pentru calomnie al lui Wagatha Christie, poate dezvălui MailOnline.

Fostul căpitan al Angliei Wayne a spus că managerul echipei Roy Hodgson i-a cerut să aibă o conversație „incomodă” cu Jamie pentru a-i spune soției sale Rebekah să „se calmeze” în timpul Euro 2016.

Wayne a spus instanței în timpul mărturiei sale că comportamentul lui Rebekah a fost o distragere a atenției pentru echipa Angliei și că au existat îngrijorări că ea scrie o rubrică în ziar în timpul turneului.

Dar fostul său coechipier din Anglia, Jamie, a răspuns după mărturia lui Wayne, emitând un comunicat de presă în care îl acuză pe Wayne că este confuz și insistă că conversația jucătorilor nu a avut loc niciodată.

Cearta extraordinară dintre cei doi foști coechipieri ai Angliei amenință acum să fie la fel de vicioasă ca procesul de 3 milioane de lire sterline dintre soțiile lor Coleen Rooney și Rebekah Vardy.

Coleen Rooney și soțul ei, managerul din Derby County, Wayne Rooney, părăsesc ieri Curțile Regale de Justiție cu toate zâmbetele

O sursă apropiată lui Rooney a declarat pentru MailOnline: „Jamie trebuie să fi știut ce avea să spună Wayne cu săptămâni în urmă, când soția lui a primit toate declarațiile martorilor din partea lui Coleen.

„Dacă ar fi crezut cu adevărat că ceea ce a jurat Wayne nu este adevărat, ar fi trebuit să aibă curajul să vină în instanță și să spună sub jurământ, așa cum a făcut Wayne.

„În schimb, el și Becky au părăsit instanța devreme și a optat să-și ia declarația afară, unde nu putea fi tras la răspundere”.

Fostul căpitan al Angliei, Wayne, în vârstă de 36 de ani, a declarat Înaltei Curți că a fost ordonat de managerul de atunci Roy Hodgson, în timpul Euro 2016, să vorbească cu colegul său atacant despre activitățile media ale lui Rebekah și să-i ceară „să se calmeze”.

Rebekah, 40 de ani, care a scris o coloană pentru The Sun în timpul competiției, a spus instanței că conversația nu a avut loc niciodată, dar soțul ei, atacantul Leicester City, Jamie, în vârstă de 35 de ani, nu a depus mărturie în acest caz.

În schimb, s-a așezat alături de soția sa ieri și l-a urmărit pe Wayne din fântâna terenului, mai ales când fostul star de la Manchester United a discutat despre controversata conversație din sala de jocuri din cantonament.

După pauza de după-amiază, familia Vardy a părăsit tribunalul devreme, la scurt timp după ce publicistul lui Rebekah a lansat declarația senzațională a lui Jamie printr-o agenție de presă, acuzându-l pe Wayne că „vorbește prostii” și că este „confuz”.

„Wayne vorbește prostii”, se spune în declarație.

„Trebuie să fie confuz pentru că nu mi-a vorbit niciodată despre vreo problemă legată de activitatea media a lui Becky la Euro 2016. Nu a fost nimic de discutat, știu asta pentru că discut totul cu Becky”.

Rebekah Vardy și soțul ei, jucătorul de fotbal din Leicester City, Jamie Vardy, părăsesc procesul

Rebekah Vardy și soțul ei, jucătorul de fotbal din Leicester City, Jamie Vardy, părăsesc procesul „Wagatha Christie” devreme

Comunicatul de presă șoc a stârnit cu siguranță sprâncene în instanță, care era încă în ședință, și rămâne de văzut dacă judecătorul, doamna judecător Steyn, se va pronunța în privința acestuia când ședința se va relua mâine cu discursuri de încheiere.

Un avocat care nu este implicat în caz a declarat pentru MailOnline: „Este mai degrabă ironic, ca să nu spunem lipsit de respect față de instanță, că, după ce a dus un caz în instanță centrat pe acuzații de scurgeri în presă, familia Vardy decid să facă acest lucru cu o presă, mai degrabă decât pe tribuna martorilor.

Rebekah Vardy o dă în judecată pe soția lui Wayne, Coleen, în vârstă de 36 de ani, pentru defăimare din cauza postării ei virale pe rețelele de socializare în care a susținut că o operațiune a identificat rivalul WAG drept sursa scurgerii contului ei privat de Instagram către The Sun. Munca sa de detectiv a dus la supranumit cazul „Wagatha Christie”.

Rooney a descris cât de „incomod” a fost să i se ceară să vorbească cu atacantul despre soția lui. El a spus că cererea a venit din partea lui Hodgson și a asistentului managerului Angliei, Gary Neville.

Conversația pare să fi avut loc cu puțin timp înainte ca Anglia să fie eliminată din turneu de Islanda. „M-au întrebat, în calitate de căpitan, dacă pot vorbi cu domnul Vardy despre chestiuni legate de soția sa și cred că știam cu toții că este un subiect delicat”, a spus el. — Ar trebui să vorbesc cu domnul Vardy și să-l rog să vorbească cu soția lui și să o rog pe soția lui să se calmeze.

El a spus că conversația a avut loc în sala de jocuri de la sediul echipei, în timp ce Jamie Vardy avea un Red Bull și bea cafea.

Wayned a adăugat: „A fost ciudat pentru mine să trebuiască să vorbesc cu un coechipier despre soția lui. Dacă Jamie dorește să transmită informațiile soției sale depinde de el. Nu știu dacă ar fi făcut-o.

„Nu era locul meu să vorbesc cu doamna Vardy. Mi s-a cerut să vorbesc cu domnul Vardy și dacă Jamie dorește să transmită această instrucțiune soției sale, aceasta este opțiunea lui.

Wayne a spus că Jamie a petrecut atât de mult timp la apelurile video FaceTime cu soția sa la baza echipei, încât a fost „aproape ca și cum ar fi fost chiar acolo cu echipa”.

Wayne Rooney din Anglia vorbește cu Jamie Vardy din Anglia în iunie 2016 la Londra

Wayne Rooney din Anglia vorbește cu Jamie Vardy din Anglia în iunie 2016 la Londra

El a spus că jucătorii Angliei au căzut de acord înainte de turneu „nu am vrut distrageri”. Nu am vrut articole din ziar.

Războiul vine în timp ce părțile se pregătesc pentru ultima zi de mâine de dovezi în procesul blockbuster, care a captivat milioane de oameni cu întorsăturile sale și chiar a împărțit gospodăriile în facțiuni #TeamRooney sau #TeamVardy.

Alții sunt obsedați de ținutele scumpe ale rivalilor la sosire și de schițele adesea comice ale domnului Rooney, a cărui asemănare desenată când stătea lângă soția sa a fost comparată cu Lenin, Wayne Lineker, Mike Tyson și chiar umilul cartof Maris Piper.

Ultima zi va consta în discursurile de încheiere ale avocatului lui Rebekah, Hugh Tomlinson QC, și apoi a omologul său David Sherborne pentru Coleen.

Fiecare ar trebui să dureze aproximativ o jumătate de zi, timp în care avocații vor rezuma depozițiile martorilor și vor încerca să-l convingă pe judecător de fondul cauzei lor.

Nu există juriu în cauză și decizia judecătorului ar trebui să fie rezervată pentru o dată care urmează să fie fixată, în câteva săptămâni.

.

Add Comment