Wolves 0 Brighton 3 – Raport

Conor Coady și Ruben Neves (Getty)

Cu totul în joc împotriva unei opoziții care nu mai avea nimic de realizat în acest sezon, situația s-a răsturnat în timp ce Wolves arăta ca echipa care trece prin întunericul de la mijlocul mesei.

Wolves s-a chinuit să scoată mingea și să creeze ocazii semnificative în timp ce Brighton a strâns spațiul.

Gazdele abia au trebuit să iasă din prima viteză înainte de a li se acorda un penalty controversat, pe care Alexis Mac Allister l-a lovit în stâlp.

Câteva momente mai târziu, însă, o provocare incomodă din partea lui Willy Boly l-a doborât pe Danny Welbeck și Brighton a primit din nou o lovitură, pe care Mac Allister l-a transformat de data aceasta.

Lupii au făcut schimbări în atac la pauză în încercarea de a reveni în joc, dar au flatat să trișeze.

Un simplu contraatac i-a deschis apoi când Leandro Trossard a finalizat din interiorul careului. A fost ultima picătură pentru suporteri, deoarece huiduielile au răsunat în jurul lui Molineux și mulți au plecat devreme.

Dar oaspeții nu au fost terminați, iar Yves Bissouma a adăugat o lovitură finală devastatoare pentru a face 3-0 în fața unui public furios.

Bruno Lage a făcut două schimbări din partea care a pierdut în fața lui Burnley și a trecut la o formație 3-5-2.

Ruben Neves a intrat direct în lateral după ce s-a recuperat din accidentarea ligamentului colateral medial la genunchiul drept, deși a revenit la antrenament săptămâna aceasta abia după o pauză de cinci săptămâni.

El l-a înlocuit pe Raul Jimenez, în timp ce Rayan Ait-Nouri a făcut primul său start în patru jocuri, când Jonny Castro Otto a căzut pe bancă.

Revenirea lui Neves a însemnat că Ki-Jana Hoever a ratat complet echipa.

Graham Potter a făcut, de asemenea, două schimbări în echipa sa din Brighton, când au intervenit Bissouma și Solly March.

Hwang Hee Chan (Getty)

Jocurile de început au căzut asupra oaspeților în timp ce aceștia s-au străduit să depășească impasul. Mai întâi, o strânsă l-a lăsat pe Conor Coady pe pământ, iar Trossard a intrat în față, dar pasa sa proastă a fost preluată de Jose Sa cu opțiuni disponibile în careu.

Apoi Enock Mwepu a intrat în atac și a avut un efort puternic de la 20 de metri împins în spatele stâlpului de Sa.

După 15 minute, Wolves s-a chinuit vizibil să pună mingea jos în terenurile din față. Trupa se bazează foarte mult pe fundașii laterali Nelson Semedo și Ait-Nouri pentru a găsi spațiu, dar colegii lor nu i-au putut găsi. March s-a lipit de Ait-Nouri ca un lipici și nu i-a permis să avanseze, în timp ce Trossard nu a dat înapoi la fel de mult, ceea ce a însemnat că Semedo avea mai mult spațiu – dar Wolves nu l-au putut găsi.

Prima șansă a Wolves a venit cu o mișcare bine lucrată, care l-a văzut pe Fabio Silva să-l elibereze pe Hwang Hee-chan pe stânga. A tăiat pentru Joao Moutinho la marginea suprafeței și efortul său a fost în mare parte deviat.

Gazdele au câștigat colțuri consecutive după această șansă, dar nu au putut să conteze. Întrucât Brighton a jucat doar un singur fundaș central natural în Lewis Dunk, cu fundașii laterali Marc Cucurella și Joel Veltman de ambele părți în spate trei, Wolves ar fi trebuit să folosească mai mult șansele lor de lovitură liberă – în special cu Boly și Leander Dendoncker în echipă.

Brighton a primit un penalty atunci când o verificare VAR l-a alertat pe arbitrul Simon Hooper să verifice monitorul pentru o minge de mână de la Romain Saiss. O centrare l-a lovit pe apărător în mână, deși brațul îi era lângă el, iar lovitura a fost acordată.

Cu toate acestea, Mac Allister a intervenit pentru a executa penalty-ul și a lovit bara, în timp ce Wolves a primit un colac de salvare.

Câteva clipe mai târziu, Brighton a împins înainte și Trossard l-a forțat pe Sa să se oprească cu picioarele.

Rayan Aït Nouri (Getty)

Când se apropia pauză, Brighton a primit un al doilea penalty când Boly l-a doborât pe Welbeck în careu. De data aceasta Mac Allister a făcut un pas și a terminat dincolo de Sa, mergând de aceeași parte cu primul său penalty, dar trimițându-l sus în plasă.

Wolves a intrat la pauză pierzând cu 1-0 și pe merit. Brighton nu a trebuit să iasă din prima viteză pentru a prelua conducerea, în timp ce gazdele se luptau pentru o posesie susținută sau un punct de sprijin în joc.

În efortul de a reveni în joc, Lage a făcut o schimbare dublă la pauză, când Pedro Neto și Jimenez i-au înlocuit pe Neves și Silva. Schimbarea a făcut ca Wolves să treacă la o formație 3-4-3.

Cu toate acestea, Brighton a avut șansa în prima repriză și a fost vina Wolves. O pasă teribilă a lui Dendoncker i-a trimis pe oaspeți înainte și mingea a fost în cele din urmă pasă către Mwepu. Lovitura lui a fost deviată la 10 metri după ce Coady s-a aruncat în potecă.

La doar opt minute de la pauză, Wolves au fost forțați să efectueze a treia și ultima înlocuire, când Semedo a căzut strâns strângându-și ischiobialarii – aceeași accidentare pe care a suferit-o în februarie. Jonny a venit să-l înlocuiască.

Wolves s-a luptat pentru orice avânt și, în timp ce Moutinho a pierdut mingea neglijent în propria jumătate, Brighton a spart din nou. De data aceasta, Welbeck a tras de la 20 de metri, dar Sa a făcut bine să-l revendice.

Sincer, Wolves au fost groaznici înaintea celui de-al doilea gol al lui Brighton. Jimenez a dat mingea în jumătatea lui Brighton și oaspeții au izbucnit. Trossard a strâns mingea din dreapta careului, a tăiat în interiorul lui Saiss și a terminat în colțul de jos. În jurul lui Molineux au răsunat huiduieli, în timp ce Lage stătea nemișcat pe linia de bandă.

Fanii Lupii erau furioși. Mulți au plecat devreme, în timp ce cei rămași au fost furioși de ceea ce au văzut, deoarece Wolves nu au reușit să înșire singure pase sau să creeze șanse.

Oaspeții împingeau chiar și pentru un al treilea, în timp ce Wolves părea pierdut în și din posesie.

Nelson Semedo (Getty)

Wolves a creat în cele din urmă o șansă când un șut al lui Neto a deviat prin aer și Boly a îndreptat direct către Robert Sanchez – care a fost întâmpinat cu urale ironice din partea South Bank.

Dar dezamăgirea s-a transformat apoi în jenă când Brighton a adăugat un al treilea. Bissouma a ridicat mingea de pe marginea careului și a zdrobit-o în colțul de jos, necontestată.

Fanii Wolves au plecat în mulțime șocați la spectacolul trist al echipei lor, în timp ce gazdele continuau să se lupte cu cele mai simple pase.

O mișcare inteligentă a lui Brighton l-a eliberat pe Welbeck pe stânga, iar efortul său lângă stâlp a fost salvat de Sa, în timp ce Wolves a lucrat pentru a evita o jenă suplimentară.

Neto a lovit stâlpul cu întârziere, într-un scurt răgaz pentru gazde, dar odată cu terminarea confruntării cu 3-0, Wolves a căzut la a șaptea înfrângere în 10 meciuri și le-a spulberat speranțele slabe de fotbal european.

Lupi: Sa, Boly, Coady, Saiss, Semedo (Jonny, 53), Neves (Neto, 45), Dendoncker, Moutinho, Ait-Nouri, Hwang, Silva (Jimenez, 45).

Substituții neutilizate: Ruddy, Gomes, Marcal, Jonny, Cundle, Chiquinho, Trincao.

Brighton: Sanchez, Veltman, Dunk, Cucurella, March (Lamptey, 87), Bissouma, Caicedo, Mwepu (Webster, 63), Mac Allister, Trossard (Gross, 89), Welbeck.

Submarine nefolosite: Steele, Duffy, Alzate, Lallana, Maupay, Ferguson.

Add Comment